خیلی بازیکن خوبیه El sharaawy . من واسه بارسا ترسیدم بخرمش و مسی ناراحت بشه . هر چند قدرتش در حد مسی نیست اما تا چند سال که بگزره همون تقریبی به 90 شاید برسه . اگه بشه واسه ذخیره مسی بخرمش .نقل قول:
Printable View
خیلی بازیکن خوبیه El sharaawy . من واسه بارسا ترسیدم بخرمش و مسی ناراحت بشه . هر چند قدرتش در حد مسی نیست اما تا چند سال که بگزره همون تقریبی به 90 شاید برسه . اگه بشه واسه ذخیره مسی بخرمش .نقل قول:
کرک سالمی از این بازی اومده یا نه ؟؟؟
بله دوست عزیز کرک reloaded اومده و مشکلی هم نداره.
به کل انگار هیچ کس پیام های من رو نمیخونه ! اون همه تایپ کردم صفحه ی 246 انگار نه انگار !
حداقل این سوال لعنتیم رو جواب بدین که چطوری میتونم پچی که برای فیفا 13 میاد رو روی ایکس باکس بریزم ؟ یعنی برای ایکس باکس پچ نمیاد ؟!؟!
دوستان کسی اینو امتحان کرده؟
نقل و انتقالات رو آپدیت کرده + لباس کلاسیک بعضی تیمها رو هم آنلاک کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تا حالا کسی این حسی که من توی بعضی بازی ها دارم رو داشته ؟
توی بعضی بازی ها حس میکنم سرعت بازی کمتر میشه واسه تیم من . اعم از سرعت عکس العمل بازیکنها ، سرعت بازی سازی ، سرعت پاس ها ، شوتها و دویدن ها . کلا بازیکنها به قول معروف لش میشن و به زور حرکت میکنن . این حالت رو فقط توی بعضی بازیها حس میکنم و به شدت توی بازیم تاثیر داره . مثلا توی کریر سه تا بازی پشت سر هم میکنم اما بازی دومی این حالت رو داره .
کسی تا حالا همچین تجربه ای داشته ؟
به وفور. یه جورایی کل بازی مثل 10 دقیقه پایانی بازیایی که توشون جلو افتادی و cpu به زور بهت گل میزنه میشه.
یکی از قوانین فیفا اینه که به cpu احترام بذار. وقتی تصمیمشو گرفته بهت گل بزنه خیلی سعی نکن جلوشو بگیری، چون وحشی تر میشه و بیشتر بهت گل میزنه. همینطور وقتی میبینی cpu ضعیف بازی میکنه و میتونی راحت بهش گل بزنی، تحقیرش نکن چون بدجوری از خجالتت در میاد.
توی کریر بازیهای دوستانه مخصوصا ملی مهمن؟ یعنی امتیاز یا تاثیری داره روی تیم یا ارزش مربی؟
دوستانه باشگاهی که هیچ تاثیری نداره
واقعا؟نقل قول:
من دان کردم اما نمیدونم کجا بریزم !
آقا این سیستم Match Day واسه ما کرکی ها :دی قابل استفاده نیس ؟! شانس ما الان که یووه تو اوجه نمیشه از این سیستم استفاده کرد ....