کلا بلدی اختلاف بندازی :دی پول ندن چی کار کنیم خوب ؟ :دینقل قول:
وی پی اس باید در بیاد :n09:
Printable View
کلا بلدی اختلاف بندازی :دی پول ندن چی کار کنیم خوب ؟ :دینقل قول:
وی پی اس باید در بیاد :n09:
دوستان این ای پی رو پینگ کنید و ببیند چنده پپینگتون نسبت به این ای پی؟
88.150.193.171
آب قته :دی 200 :-؟ خارجه دیگه ؟ :دینقل قول:
انگلسیهنقل قول:
واسه من اینه 150
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
الان سرور ایرانی هست یا باس برم سرور خارجی بازی کنم ؟
کسی اینجا تکیت (Tekkit) یا فید د بیست (Feed the Beast) بازی میکنه !؟ یا همه تو کاره وانیلا هستن ؟
اگه هستید سرور بگید بریم انفجار :n02:
FTB ـو Tekkit فک نکنم کسی بزنه اما منو مهدی می زنیم سرور private :دی بعضی موقه ها هم MindCrack :n02:نقل قول:
سرور ایرانی فعلا نه :n22:
با سلام ، به زودی سرور جدید ایرانی و روی VPS به نام The Walking Dead ایجاد خواهیم کرد ، سراسر از ماجراحویی :n09:
کسانی که سریال AMC The Walking Dead رو دیدن حال می کنن مطمئن باشید ... :n05:
توضیحات لازم برای سرور در این فایل که با NotePad هم می توانید باز کنید قرار دارد
برای دریافت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید :n18:
--Ad Group--
دوستان دیروز یک چیزه مهمممم در ماین کرافت یاد گرفتم که فک کنم جزو top10 ماین کرافت بازای ایرانی بشمممم:n20:
خیلی طول کشید تا کل شو به طور کامل یاد بگیرم :n10:
سلام ! :n02:
از اونجایی که تابستون داره شروع میشه و همه هم بیکاریم ( :n02: ) و بهترین تفریح تو تابستون نشستن پشت سیستم و بازی کردن بازی مورد علاقتون mc هست ، چه بهتر که این بازیرو بتونیم با دوستامون اونم تو یه سرور باحال (با سرپرستی مهران :n02: بهترین owner سرورای ایرانی :n10:) بازی کنیم :n09: حالا از اونجا که ما با هاماچی و ران کردن رو سیستم که پر از لگ و مشکلات خاص خودش هست مخالفیم پس باید vps بخریم :n13: 2 مدل سرور داریم ، اولیش سرور معمولی suirvivle هست که 200 تومن هزینش میشه ، بعدیش هم سرور فول آپشن (pvp , hungergames , suirvivle و ... ) هست که 550 تومن در میاد :n19: از پلیر ها به هیچ عنوان نمی تونیم درخواست مالی داشته باشیم ، سرور باید رایگان باشه ، اما نیاز به چندین شریک مطمئن ( نه کسایی که 1 روز میگن هستیم روز بعد میگن نیستیم ) داریم تا بتونیم یک سرور خوب و مطمئن که این 3 ماه تابستون رو برای ما شیرین کنه ، راه اندازی کنیم :n05:
به همین دلیل از همین تریبون (:n02:) درخواست دارم ، هرکسی که یا میتونه شریک بشه ، یا بتونه یک اسپانسر خوب پیدا کنه دستش لطفش رو به سمت ما دراز کنه که ما با سرعت بش دست بدیم :n02:
هر کسی که علاقمند هست و تواناییش رو داره لطفا من رو ادد کنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر :n16:
اگه بچه ها حاضر بودند فقط ماهی 5 تومن هم پرداخت کنند میشد یک سرور نسبتا قوی زد.
خب بگو شما که اینقدر خرج حجم اینترنتتون میکنید یه 5 تومن هم روش ، به جایی برمیخوره؟
راه اندازی سرور کاری نداره ، مدیریتش سخته.
خودم شخصا تجربه راه اندازی سرور کانتر ، ورلد اف وارکرافت رو دارم.
ماین کرافت که دیگه از WOW سخت نیست که.