کسی رو تهدید به رفتن کنید که عادت به موندن داشته باشه... تهدید رو آدمای بی خیال جواب نمیده...
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
Printable View
کسی رو تهدید به رفتن کنید که عادت به موندن داشته باشه... تهدید رو آدمای بی خیال جواب نمیده...
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
اگر کسي رو داريد که "گوش دادن" بلده خيلي قدرشو بدونيد! کمن اين آدما ...
اگر قصد فروش وسیله دست دوم دارین مثل موتور یا ماشین اصلا به همسایه و اشنا و فامیل نفروشین چون بعدا هر طور بشه میاد میگه این طور شد اون طور شد اگر هم مقدور هست کلا برید یک شهر دیگه برای فروش
یکی دیگه از مورادی که من همیشه ازش ضربه خوردم عجول بودن هستش ! هیچ وقت تو زندگی تون برای هیچ کاری عجله نکنید . قبل هر کاری خوب فکر کنید و تصمیم درست رو بگیرید ! من خودم شده برای خرید یه چیزی که اصلا اهمیت نداشته و می تونسته بمونه برای فردا ولی همون شبش ساعت 12 گفتم نه کنه باید برم بخرمش ! هر چند که چیزی که خریدم هم درست از اب درنیومده و دوباره همون فرداش رفتم و عوضش کردم . پس تو زندگی عجله نداشته باشین :n12:
پاسخ منفی دادن به خیلی از درخواست ها و پافشاری بر آنها شما را از پاسخ مثبت دادن به خیلی از درخواست های نابجای بعدی بی نیاز می کند:n18:
یا به اندازه آرزوهات تلاش کن , یا به اندازه تلاشت آرزو کن!
سلام .سالها پیش فکر میکردم راحت طلبی خصلتِ بدی هست و آدم نباید راحت طلب باشه . اما بعداً فهمیدم که اشتباه میکردم .ریموت کنترل,آسانسور,یخچال, فریزر , بخاری ,کولر آبی,کولر گازی,گیربکس اتوماتیک,شیشه بالابر برقی,کامپیوتر,جاروبرقی, انواع تلوزیون , انواع ابزار ,ماشین ,هواپیما ,ماکروفر ,مورس,تلگراف,بیسیم ,تلفن,موبایل , آی فون , در برقی,انواع صندلی, مبلمان,چتر,انواع تشک و بالش و لحاف و پتو و هزاران هزار اختراع و اکتشافِ دیگه همگی بخاطر راحت طلبی انسان بوده.
جنبه داشتن همیشه خیلی خوبه ! و به نظرم انسان باید همیشه تو زندگی و وقتی به جایی رسید جنبه داشتن اون رو هم داشته باشه ! متاسفانه می شناسم بازیکن ملی پوشی رو که همسایه ما هم هست ودر بهترین شرایط بود ولی نتونست قدر چیزی رو که به دست اورده بود رو بدونه و الان گند زده به زندگیش . پس همیشه سعی کنید وقتی به جایی میرسیم روز های اول مون رو فراموش نکنیم که چی بودیم و کی بودیم ؟؟؟!!!!!!
قدر ویندوزتون (Microsoft Windows) رو بدونید !!! ... باور کنید لینوکس رو 2 روز و مک رو یه هفته بیشتر نمیشه تحمل کرد ... شاید مک قشنگ تر باشه و لینوکس کمتر قفل کنه ... ولی کاری رو که با ویندوز تو یه دیقه انجام میدی رو تو اونا باید دنبال نرم افزار عجیب غریب و ترمینال باشید تا بتونید با ضرب و زور راه بندازید ... هر چی متفاوته چیز خوبی نیست !
تجربه هست نه پاسخ !!!نقل قول:
اینکه شما به یک سیستم عامل مسلط نیستید مشکل اون سیستم عامل نیست ، فرضا کسی رو در نظر بگیرید که تمام مدت با گنو/لینوکس کار کرده حالا میخواد ویندوز کار کنه از نظر اون هم ویندوزی ها از نرم افزارهای عجیب غریب استفاده میکنند چون تا قبل از اون نرم افزار های دیگه ای رو استفاده میکرد . روش های متفاوت ، ظاهر ، امکانات و ... متفاوت .
بنده که به شخصه در گنو/لینوکس کاملا راحتم و از زیبایی و امکانات و قدرتش استفاده میکنم و هیچ سیستم عاملی تا حالا نتونسته این قدر برام لذت بخش باشه ، همیشه میخواستم اینجا بگم بچه ها کار با یک سیستم عامل دیگه رو یاد بگیرید یک روز به دردتون میخوره ولی فراموش میکردم خلاصه امروز گفتم :دی
تا حالا بارها همین سیستم عامل تونسته اطلاعات من رو نجات بده و تو موقعیت های فوق العاده بحرانی به کمکم بیاد و خدا میدونه همین سیستم عامل تا حالا چندید بار تمام اطلاعات و زندگی عزیزانی که بهش مسلط نبودن رو به باد داده ... !
یادمون باشه همیشه وضعیت متفاوتی هم وجود داره و هر چیزی رو که برای ما گزینه خوبه هست دلیل نمیشه برای بقیه هم بهترین گزینه باشه و بلعکس .
نکته اینکه تو این پست به هیچ وجه قصد نداشتم بگم سیستم عامل X بهتر از Y هست هر کدوم کاربرد خاص خودشون رو دارند و هر کس خودش تصمیم میگیره که تو کدوم شرایط از کدوم OS استفاده کنه ، هدف اشاره به نگاه از سمت دیگه بود .
خوش باشید .