میشه در مورد استفاده از usb آداپتور دار در صورت عدم ساپورت usb3 کمی توضیح بدین؟نقل قول:
نقل قول:
وقتی هارد خاموشه و کار نمیکنه بازم ضربه یا افتادن میتونه خطرناک باشه؟!
با تشکر.:20:
Printable View
میشه در مورد استفاده از usb آداپتور دار در صورت عدم ساپورت usb3 کمی توضیح بدین؟نقل قول:
نقل قول:
وقتی هارد خاموشه و کار نمیکنه بازم ضربه یا افتادن میتونه خطرناک باشه؟!
با تشکر.:20:
عجب سوالهايي !!!:blink::blink:نقل قول:
بديهي هست كه براي از بين نرفتن نرم افزار بايد ازش بك آپ بگيري ، يه روش اينه كه همه فايلها رو كپي كني و سپس يه جاي امن پيست كني . اما ممكنه خاصيت auto-run از بين بره (اينو مطمئن نيستم) يا مشكلات ديگه اي به خاطر اين كپي پيست براي نرم افزار بوجود بياد. من خودم سيگيت 500 گيگ پرتابل دارم كه نرم افزارش به خاطر فرمت كردن از بين رفت ، هرچي سعي كردم از سايتش دانلود كنم نشد ، آخرش يكي از دوستان نرم افزار رو آپلود كرد منم دانلود كردم . ولي وسترن كمي راحتتره .
استفاده از نرم افزار پارتيشن مجيك رو توصيه نميكنم ، نرم افزار acronis disk director suite home رو براي پارتيشن بندي پيشنهاد ميدم كه ميتونين بدون حذف كردن اون پارتيشن و نرم افزارها چند پارتيشن بسازيد يا re-size كنيد .
اگر usb3 باشه فكر نكنم مشكل خاصي پيش بياد ولي اگر usb2 باشه ممكنه Load بازي طولاني تر بشه و .....نقل قول:
نقل قول:
كلا تمام مدلهاي گوفلكس سيگيت كارتريجش قابل جدا شدنه .
سلامنقل قول:
جواب سوال اول : مهمترين تفاوت بين پرتابل مدل WD Elements SE و WD My Passport Essential SE اين هست كه مدل المنت نرم افزار قفل گذاري و بكآپ گيري نداره . همچنين در مدلهاي المنت فقط رنگ مشكي موجوده و ظاهر شكيلي هم نداره . سرعتش كه فكر نميكنم فرقي بكنه
جواب سوال دو : هردو از برندهاي خوبي هستن ولي من طرفدار وسترن هستم
جواب سوال سه :
تفاوت بين مدل WD Elements SE و WD My Passport Essential SE كه در قسمت يك گفتم . مهمترين مزيت مدلهاي گوفلكس انعطاف پذيري بالاي اونها به خاطر قابليت تعويض كارتريج هست كه در پست زير توضيح دادم
و مهمترين تفاوت ديگه بين سيگيتي كه شما انتخاب كردين با وسترن مدل WD My Passport Essential SE اين هست كه نرم افزاري كه داخل هارد سيگيت هست فقط براي بك آپ گيري هست و زياد به درد نميخوره ولي نرم افزاري كه در داخل هارد وسترن هست قابليت قفل گذاري رو هم داره ضمن اينكه قابليت بك آپ هم داره .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6291013&postcount=2397
ممنونم که به این سوالات عجیب ما جواب می دیدنقل قول:
خوب پس کپی پیست رو بی خیال با این نرم افزاری که شما پیشنهاد کردید پارتیشن بندی می کنیم
همین الان هم نرم افزار رو برای دانلود زدم
خوب من الان خودم USB 2 دارم ولی برای نگه به چند ماه دیگه می خوام Usb 3 بگیرم
همانظوری که هم شما گفتید مشکلی پیش نمی آید و این خیلی عالی بید
ممنون
ولی این دو مدل چه تفاوتی دارن
من زیاد اونجا نخواندم
باز بهتره كه از اون نرم افزارها يه كپي داشته باشي ممكنه در حين پارتيشن بندي خرابكاري كني !!!نقل قول:
تفاوت كدوم دوتا مدل رو ميخواي ؟؟؟
ممنون برام افتاد فهمیدمنقل قول:
چشم یک کپی هم ازش می گیریم که دیگه اتفاق خاصی نیافته
USb هم که دیگه مشکلی نیست
فقط یک چیزی اگه 3 بگیرم مشکلی با دو نداره دیگه
نم یدونم یکم شکی بیدم
خوب پس ممنون
راستش دوست من ، آخرش نفهميدم كدوم مدل رو انتخاب نهايي كردي و براي چه هدفي ميخواي ؟؟؟نقل قول:
اينترفيس usb3 هاردهاي اكسترنال سازگاري كامل با پورت usb2 لپتاپ و PC ها داره . ولي شايد ساير دستگاه ها مثل ps3 يا رسيور يا سينماي خانگي هاردهاي usb3 نشناسه كه عمده ترين دليل (فكر كنم) به خاطر كمبود ولتاژ در مدلهاي پرتابل هست پس براي حل اين مشكل بايد از usb hub آداپتوردار استفاده كرد تا جريان برق كافي رو تامين كنه و هارد راه اندازي بشه اما با توجه به usb2 بودن اين هابها سرعت در حد usb2 باقي ميمونه !!!
در مورد سوال اول در پست قبلي نظر خودم رو گفتم و درباره سوال دوم وقتي هارد خاموشه ضزبه هاي جزئي در حد گزاشتن هارد روي ميز مسلماً چيزيش نميشه اما اگر زمين بيافته بستگي به برند هارد و سفتي محل برخورد داره . مثلا سفتي فرش خيلي كمتر از سفتي آسفالت هست . يه مدل ممكنه هيچ چيزي نشه و هارد هم هيچ آسيبي هم نبينه و بعضي از مدلها هم ممكنه بدنه اش بشكنه و هارد هم آسيب ببينه .نقل قول:
فرق My Passport Essential SE با My Passport Essential چیه؟
یعنی اولی se داره و دومی نداره.
فرقشون چیه؟
فرقشون در حجم هارد هستنقل قول:
مدلهاي se در حجمهاي 750 گيگ و يك ترابايت هست ولي مدل عادي فقط 500 گيگه !!!