سلام . مطالب مربوط به باتری خیلی خوب بود و من از این روش هایی که گفتین استفاده می کنم اما برخی از دوستان کار کشته میگن که حتی موقعی که باتری پر میشه باز هم مقدار اندکی از قدرت باتری کاسته میشه یعنی به نظر اونا بهتر اینه که کلا باتری را در یه جای خنک و دور از رطوبت نگه دارین . اما باید مواظب قطعی برق هم باشین دیگه !
من کم کم دارم با قدرت گرافیکش حال می کنم واقعا خیلی خوبه و در زمانی که بیشترین فشار گرافیکی و کلا سخت افزاری بر روی سیستم است دماش بالاتر از 47 نمیره !یعنی اگر کول پد هم داشته باشین زیاد از این بابت نگرانی نخواهیم داشت !
من از تبریز گرفتم با کانفیگ : i3 2.40 , ATI 5650 , 500G , ولی رمشو 2 انتخاب کردم یعنی 4 بود و پیش خودم یکیشو در آورد ! علت داشت ! جون قیمت بدون رم می شد 7.650.00 ولی با رم میشد 9.000.000 در حالی که همین دو گیگ بیرون 900.000 بود . به همین دلیل با مشورت دوستم رم پایینو را انتخاب کردم !!! در کل این سیستم با دو سال گارانتی تعویض + بیمه و یک سال گارانتی بین المللی 8.500.000 شد ! من که ازش راضیم و نسبت به لب تاب قبلیم خیلی خوب و خوش دسته ! چند تا اشکال خیلی کوجیگ داره اما نسبت به توانایی هاش خیلی سرتره !