[QUOTE=Amir.prs;6432563]عجب... ببین یا بازی های بعدی رو می نویسی چه روزی و چه ساعتی یا من می دونم با تو.بحث الکی نکن:13:نقل قول:
Printable View
[QUOTE=Amir.prs;6432563]عجب... ببین یا بازی های بعدی رو می نویسی چه روزی و چه ساعتی یا من می دونم با تو.بحث الکی نکن:13:نقل قول:
اقا من با ماهی
ببری با کیلر
:دی
من همینجا تو دهن امیر میزنم
من دولت تعیین میکنم
من امیر رو برکنار میکنم و خودم میشم مدیر کارا :21:
و در اخر من باز هم تو دهن امیر میزنم
-----------------------------------------
اقا احتیاج به این کارا نیست مسابقات اینا رو یه روز عقب بنداز ما مسابقمونو بدیم برسیم بعد برگرده روال عادی
نقل قول:
من تو دهن این دولت میزنم که تو میخوای تعیینش کنی:دی
---------------------------------------------
اقا این بیچاره ها رو هم بازی بدیم گناه دارن ؟؟؟ :دی
در روزی از روز ها این جانب داشت تو fng بازی میکرد با چند نفر با صلح و صفا و دوستی با همدیگر صمیمی بودم فحش میدادیم اما به کسه خاصی نه همه هم :دی' میدادن
که یدفعه سر ور کله اقا گرگه پیدا شد (narotu) اومد یکی رو بن کرد اونم 5 دقیقه نه 15 دقیقه هم نه 20 دقیقه هم نه چی 30 دقیقه
اخه کسی نیس که به این بشر بگه عزیز من اخه کسی ناراحت شده تو این بین ؟؟ اخه کسی شکایت کرده که تو طرف رو بن میکنی ؟؟؟
من موندم والا
حوصله ی داستان بافی ندارم به ناراحتی هم بخوای نگاه کنی چاقال :دی اون روز ناراحت شده بودنقل قول:
یک کلام با صلح و خوشی فشهای کوچیک نه دیگه یه باره برگردی بگی (کونی)
شاید تو از این که این جمله رو بهت بگن ناراحت نشی اما دیگران شاید ناراحت شن
شوخی هم اندازه داره
اگرم به شخص خاصی گفته بودی دو روز بن بودی
ببم جان اینه داستان
اااااااااااه
این بچه بازیا چیه 2 صفحه تاپیک رفت جلو بی خودی
بابا بسه دیگه.
یکی یه مسابقه درست راه بندازه .......... اگه راه افتاده ادامه بدین
خب فحش کاری نکنید عین بچه های خوب با هم زندگی کنیم.
خارجیا یه فا*ک دارن همین رو بلدن بگن ماشالله ایرانیا توی زمینه فحش جلو زدن.
من به شخص خاصه گفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟/؟؟؟؟؟؟؟؟/؟؟؟؟اره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی ناراحت شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینو بگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:18:
چی میگی محمد عصاب ندارم اصلا مسابقات بسته
من دیگه بازی نمیکنم اه :13:
3 سال بود میخواستم حال اون چاغال رو بگیرم با نفس قلم حرف زدنش توی wow هم همین طوریه رو اعصابه :2:
محمد کسری رو دیدی چاغالم مثل اون :27:
طرز حرف زدنت هم منو کشتهنقل قول:
همین الانم تو بازی هستی
نقل قول:
باشه همه دوستان بای
من دیگه تی بازی نمیکنم
برای همیشه
Bye Bye:31:
____
این الکسم کل لذت بازیو به خصوص FNG رو میبره ها!امروز تو یک تیم بودیم 3 به 3 بود الکسی یکیو زد اون یکی الکسو زد و انداخت پایین منم قاتل الکسو زدم و انداختم.بعدم اونی که الکس کشته بودو انداختم(الکس مرده بود در اون لحظه داشت میومد هر لحظه ممکن بود یارو از فریز بیاد بیرون) 2 ساعت داره بعدش الکس فحش میده مرده خور لاش خوره (فحش های نسبتا سطح پایین البته!) اونوقت من 3 تا شونو میزنم و زنده هم میمونم میندازمشون پایین الکس میاد تو هوا میگیرشون دوباره میندازه!منم خوب چیزی بهش نمیگم.یکی نیست بهش بگه که:1.بازی گروهیه لاشخور اینا نداریم 2.دیگه گند نزن به بازی 3.مسخره بازی در نیار برا انتقام!(:31:) از تو هوا بگیری دوباره بندازی!کاری کرد 2 دقیقه نشده همه رفتیم!من و ببری و الکس تو یه تیم بودیم!