نقل قول:
پسورد خواسته یعنی اون اول که ویندور اوریجینال بوده بک آپ گرفتی. خوبه ...
ولی ری استور که کرد دیگه این بک آپ رو کجا داره میگیره ؟؟:13: هنوز سیستم یه بار هم بوت نشده بری تو ویندوز ؟
Printable View
نقل قول:
پسورد خواسته یعنی اون اول که ویندور اوریجینال بوده بک آپ گرفتی. خوبه ...
ولی ری استور که کرد دیگه این بک آپ رو کجا داره میگیره ؟؟:13: هنوز سیستم یه بار هم بوت نشده بری تو ویندوز ؟
الان همه چیز حله. دارم با لپتاپ پست میدم. یادتون هست فلش رو باز نمیکرد؟ اونم حل شد. عجب چیزیه این دویوی دی ریکاوری.
فقط موقع اجرای ویندوز کشور رو ایران (persian!) انتخاب کردم بعضی جاها رو فارسی مینویسه مثل ساعت روی تسکبار و... چطوری میتونم اینارو اینگلیسی کنم؟
بازی جی تی ای داشتم الان اجرا نمیشه، باید دوباره نصب بشه؟
روی دسکتاپ کلیک راست میکنم روی catalyst control center که میزنم این میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای چیه؟ میترسم دست بزنم دوباره خراب بشه.
این بک آپ قدیمی ویندوزه که میگفتم:
مشکلی نداره . بزن next چون تازه وصلش کردی این صفحه میاد . انتی ویروسم بریز . :46:نقل قول:
نقل قول:
ریسمان گزیده از مار سیاه و سفید میترسه. بر عکس بخونین :31:
بابا بزن رو advanced تنظیمات حرفه ای رو میاره. همین ... ترس نداره که.
جواب اون یکی سوالت رو هم تو این عکس متوجه میشی. باید بزاری رو Context درست میشه:
با سلام خدمت همه بچه های گل و فعال تاپیک و تشکر و خسته نباشید مخصوص از همکاری شماها در فعال بودن این تاپیک.
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11:
در پی درخواست برخی دوستان من تصمیم گرفتم که روش نصب ویندوز XP و نکات مربوط به اون رو بگم.دوستان حرفه ای لطفآ حوصله کنند.:20:
در ابتدا با استفاده از نرم افزارهای مدیریت هارد یا خود ویندوز یک درایو جدا با حجم حداقل 4G بسازید.بعد لپ تاپ رو با CD XP بوت کرده و ویندوز رو در این درایو جدید نصب کنید.درایور های مختص XP رو هم از لینک زیر بگیرید و مابقی درایورها هم از روی DVD همراه لپ تاپ در XP قابل نصب هستند.فقط هرگز درایور USB 3 رو نصب نکنید، چون به دلیل عدم سازگاری با XP از بالا اومدن ویندوز جلوگیری میکنه.
سلام
چه جوری لپ تاپ asus رو از طریق بایوس لپ تاپ روشن کنم؟ نرم افزار خاصی داره؟ اگه امکان داره آموزش بدید.
من منظور شما رو متوجه نشدم.اگه که میخوای از امکانات بایوس استفاده کنی که در هنگام روشن کردن با کلید F2 انجام میشه.اگه ممکنه سوالتو توضیح بده.نقل قول:
نقل قول:
روشن شدن اتوماتیک با بایوس تو گزینه های بایوس مادربورد هستش. باید بگردی ولی فکر کنم همچین گزینه ای نداشته.
برنامه هایی مثل Auto power on & shut down ممکنه رو لپ تاپ هم مثل دستاپ جواب بده ولی ...
این برنامه ای که گفتم و برنامه های مشابه وقتی درست کار میکنند که تو بایوس مادربورد هر کامپیوتری که دارین روش بحث میکنین گزینه هایی شبیه :
Wake by ALARM
وجود داشته باشه. در واقع این نرم افزار از محیط سیستم عامل به بایوس مراجعه میکنه و اگه بایوس همچین آپشنی نداشته باشه این نرم افزار هم کاری از دستش بر نمیاد. اگه تو بایوس باشه که خب این برنامه یه سری کارها رو راحت تر میکنه.
علیرضا جان اون قسمتی از کاتالیست که GPU Usage و دور فن رو نشون میده کجاست؟
اون دی وی دی که همراه لپتاپ میدن روش چندتا درایور هست که میگه نصب کن. شما تاحالا نصب کردین؟