من این ویدیو رو دیدم.نقل قول:
به نظر من همه چی عالی بود.
بازی گیم پلی نرم و خوبی داشت.
اما گزارش بازی خوب نبود مثل قبلا شل بود.
البته فکر کنم فرانسوی بود شاید انگلیسیش خیلی خوب باشه.
Printable View
من این ویدیو رو دیدم.نقل قول:
به نظر من همه چی عالی بود.
بازی گیم پلی نرم و خوبی داشت.
اما گزارش بازی خوب نبود مثل قبلا شل بود.
البته فکر کنم فرانسوی بود شاید انگلیسیش خیلی خوب باشه.
سرعت بازی چون تو یوتیوب آپلود شده رفته بالا به خاطر frame dropping، دیگه این که سرعتش رو می شه کم و زیاد کرد، پاس کاری سخت تر شده نسبت به PES2010نقل قول:
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
انگلیسی ش فکر کنم حتی شل ترم باشه، امسال گزارش برزیلی هم اضافه کردن شاید اون خوب باشهنقل قول:
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
انگار واقعیه، بازی دست سایت های بازی رسیده اونا هم احتمالا کرکش کردن گذاشتن تو اینترنتنقل قول:
یعنی شروع کنیم به دانلود نسخه اصلی بازی ( PC ) ؟نقل قول:
انگار واقعیه، بازی دست سایت های بازی رسیده اونا هم احتمالا کرکش کردن گذاشتن تو اینترنت
بازی برا PS3 منتشر شده.
اینی که دوستمون گذاشته واسه PS3ه، PCش هنوز نیومده انگارنقل قول:
دوستان، من امروز بازی رو با XP چک کردم، تازه فهمیدم نصف لذت بازی تو ویندوز 7 نیست!
صدای سوت و آه کشیدن تماشاگرا تو موقعیت ها، صدای مربیا کنار زمین ... این صداها اصلا تو ویندوز 7 نیست! نصف لذت بازی اینطوری از بین میره.
یادمه سر نسخه پیش یه همچین مباحثی بود. کسی می تونه راهنمایی کنه چطور میشه مشکل رو حل کرد؟
نقل قول:
منم ویندوز 7 دارم مثل دوستمون
راست میگه صدای سوت و آه و اینا نمیاد چیکار کنیم مشکل حل شه ؟
به راحتی .نقل قول:
ویندوزتون رو عوض کنین :31:
مرسی از راهنماییت :31: آخه IQ اینو که خودم میدونم :31:نقل قول:
به جز این روش
کسی نیست راهنمایی کنه ؟
هی من میگم چرا این صدای مربیا و تماشاچیا نمییییاد نگوو مشکل از این ویندوز 7ee!! فعلا صبر کنیم نسخه اصلی بازی بیاد اگه بازم درست نشد یه کمپین اعتراضی به Seven و bill gates راه میندازییییم!!:31:
راستی بچه ها یه سوال ، اینجا کسی هست که pes رو تاحالا آنلاین بازی کرده باشه؟ میخوام بدونم بازی کردن آنلاین چه جور اینترنتی لازم داره؟ بیشتر منظورم از نظر حجمی و گیگابایتی هست ، مثلا یه دور بازی کردن چند مگ یا چند گیگ از شارژ نتمون رو خالی می کنه؟؟
اگه صرف داشته باشه میرزه یه نسخه اورجینال بازی رو آدم بخره و حالشو ببره:8:....