ممنون رفیق.
منظورم این بود که دستگاهی پیدا کنم که دارای گیرندگی خوب و مطمئن باشه، و پول بیخود بابت پخش و یو اس بی و ... ندم.
نه اینکه صرفن دستگاهی ارزون و بی کیفیت باشه یعنی همه ی هزینه ی سازنده صرف گیرندگی و کیفی تصویری که به تلویزیون میده باشد.
Printable View
ممنون رفیق.
منظورم این بود که دستگاهی پیدا کنم که دارای گیرندگی خوب و مطمئن باشه، و پول بیخود بابت پخش و یو اس بی و ... ندم.
نه اینکه صرفن دستگاهی ارزون و بی کیفیت باشه یعنی همه ی هزینه ی سازنده صرف گیرندگی و کیفی تصویری که به تلویزیون میده باشد.
دستگاه بدي نيست نگاه به اين ارزونيش نكننقل قول:
ولي درباره گيرندگيش يكي از بچها كه خريده بود تيونر جالبي نداشت يعني بايد آنتنو آنقدر تنظيم كني تايه تصوير بدون مكث بهت بده ولي باهمون آنتن من دستگاه خودمونو بردم خونشون عالي جواب ميداد 72 درصد سيگنال داشتم دستگاه من مدل 111 قديمي ايكسويژن هست.
دستگاه مارشال دركل گيرندگيش زياد تعريفي نداره ولي اگه از يك آنتن ياگي بزرگ استفاده كني ويا نزديك فرستنده باشي خوب جواب ميده
بلوري پلير هاي 3d تقريبا سي پي يو با قدرت دو برابر پليرهاي عادي دارن! روي PS3 از قبل اين امكان پيش بيني شده بود.نقل قول:
HDMI 3D از نوع 1.4 هست با پهناي باند حدود 15 گيگابايت حدود 5 گيگابايت با نوع 1.3 فرق دارد.
پلير 3D بايد همزمان دو تصوير فول اچ دي را ارسال كند.
من فقط برای گیرندگیش می خوام، یواس بی و پخش و ضبط برام مهم نیست.
بهترین گیرنده میگن پروویژن تی پلاس 7 ه که قیمتش بالاست چون امکانات جانبی هم داره، البته دوستان در تاپیک های دیگه گفتن، من خودم تا حالا نداشتم.
نه متاسفانه آپدیتی نیومده.گرچه بعید هم میدونم دیگه بیاد.نقل قول:
این تو ایران هست ؟!
خیلی نازه!کد:http://www.samsung.com/au/consumer/tv-audio-video/3d-products/3d-blu-ray-player/HT-C9950W/XSA/index.idx?pagetype=prd_detail
اگه یه HTIB داشته باشیم و مثلا پلیرش(که در واقع آمپش هم هست)بسوزه میشه بلندگوهاش رو به یک سیستم دیگه وصل کرد ؟
مگه یه بلوری چند گیگه که این همه پهنای باند لازم داره ؟؟؟ یعنی 15 گیگ تو ثانیه باید جابجا بشه؟ اینکه رقم وحشتناکیهنقل قول:
سلام دوستان.
من سينما سوني مدل DAV-DZ810 رو با يه كابل HDMI به تلويزيون وصل كردم (سامسونگ 46C6960)، ميخوام صداي تلويزيون هم از اسپيكرهاي سينما پخش بشه، بايد چيكار كنم؟ لازمه يه كابل ديگه وصل كنم؟ سينما يا تلويزيون رو بايد روي مود خاصي قرار بدم؟
با تشكر.
من بحث تخصصي شو نميدونمنقل قول:
اما حتما نياز بوده كه در 3D از HDMI 1.4 استفاده شده! حتما نوع 1.3 جواب گو نبوده