یعنی همین ادیتور SandBox رو میخواد منتشر کنه !؟ اینکه همین الان هم تو نسخه ناقصی که من از Crysis 2 دارم هست !
Printable View
یعنی همین ادیتور SandBox رو میخواد منتشر کنه !؟ اینکه همین الان هم تو نسخه ناقصی که من از Crysis 2 دارم هست !
لطفا بحث CryEngine رو توی این تاپیک ادامه ندید ... کرایتک هر چی رو که به عنوان نسخه ی مجانی کرای انجین منتشر میکنه یقینا ادیتورش Sandbox هستنقل قول:
برای اطلاعات بیشتر از ادیتور ها هم توی گوگل سرچ کنید => Game Engine Editor
ولی من از این Sandbox 3 داره خوشم میاد ...
پ.ن :
نگران سختیش هم نباید بود چون به هرحال Crytek خودش ساپورت میکنه دیگه !
حالا شما چرا اینقدر گیر دادی به کرای انجین ؟! یکی دیگه داره پول باهاش پارو میکنه ما بدبخت بیچاره ها بیوفتیم به جونه هم !!نقل قول:
ولی من از این Sandbox 3 داره خوشم میاد ...
پ.ن :
نگران سختیش هم نباید بود چون به هرحال Crytek خودش ساپورت میکنه دیگه !
شما فرض بگیر :
Cry Engine = Unreal Engine
هر روز ایپیک یه امکان جدید به موتورش اضافه میکنه و مطمینا" کرایتک که تنها رقیبش هست یه امکان جدید ! هیچ کدومشون نمیخواند بازار بهترین انجین جهان رو از دست بدند . پس رقابت میکنن و تقریبا مساوی میمونن و نفعش برایه ما اینه که زودتر این صنعت ( بازیسازی ) پیشرفت میکنه .
حالا بحث سلیغه ای میشه که میتونی با سختیش کنار بیای یانه !
آقایون شرمنده اسپم میدم ولی باید بگم من با کرای 2 کار کردم و اگه الان بخوام یه مقایسه ی کلی با udk بکنم نه تنها udk چیزی توش کم نداره که خیلی جاها ازش جلوعه(با این بیلد آخری udk مقایسه کردم).
چیز زیادی در مورد انجین نمیگم چون قراره رایگان اونو بده بیرون که مطمئنا نصف قدرت انجین اصلی رو هم نداره که اگه اینطور باشه udk خیلی راحت اونو میخوره.
تو راحتی اصلا به گرد udk نمیرسه. البته چون شماره 3 این انجین قراره بیاد پس زیاد درموردش قضاوت نمیکنم. همین بس که
البته این موضوع به خاطر پیچیدگی زیاد انجینه که اگه یه فکری به حال این مشکل نکنن دیگه هیچی.نقل قول:
در ضمن به غیر از کرایتک هیچ کمپانی نتونسته با CryEngine یه بازی درست حسابی بسازه ... به جز سری Crysis و Farcry بقیه بازی هایی که با این انجین ساخته شدن افتضاح بودن
این 3 تا عکس رو من از Crysis 2 گرفتم . ( با DX 9 و تنظیمات گرافیکی نسخه ناقص PC . که یه چیزی تو همون مایع های نسخه کنسولی میشه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دستگیره در دقت کنید !
یکی هم به ما کمک کنه
دوست عزیز anti-military
دیگه این بحث رو ادامه نده ... این عکس هایی که گذاشتی از نسخه ی ناقص بازی هست . توش تکسچر ها خیلی بی کیفیت هست ... عکس دومت هم که پارتیکله ! Particle چه چیز خاصی داره ؟! :18:
اون دستگیره ی در رو با یه Reflection Material توی همین UDK به راحتی و با کیفیت خیلی بهتر میشه طراحیش کرد ! یعنی اگه کرای انجین توی همه چیز از UDK جلوتر باشه ( فرض محال ! ) توی متریال عمرا بتونه با UDK رقابت کنه ! UDK از Interface نرم افزار مایا برای این کار استفاده میکنه و با کلی آپشن که در اختیارت میزاره میتونی متریال با کیفیت خیلی خیلی بالا بسازی . از پست های شما مشخصه که زیاد با UDK کار نکردی .
بازم میگم
این بحث رو ادامه ندید
اینجا تاپیک مقایسه نیست!بلکه پشتبانی هست!!!
لطفا همگی با دقت به بالای تاپیک توجه کنید!:
مسلما هر کی که خوندن بلد باشه میفهمه که اونجا نوشته نشده پشتیبانی cry engine یا چیز دیگه،
کسانی که توی این تاپیک هستن همگی با UDK کار میکنن و با این موتور راحتن اگه کسی دلش میخواد که موتوری رو که خودش دوست داره به رخ بکشه (هر چند که نمیتونه!) ؛ اینجا جاش نیست؛ بره توی تاپیک همون موتور و بی خود اینجا رو شلوغ نکنه. پس لطفا از بحث های متفرقه بیرون بیاید...
ممنون:40: