سلام نظرتون در مورد لپ تاپ toshiba qosmio x505 چیه؟
کسی قیمتشو داره؟(ایران)
مخسی:5:
سلام نظرتون در مورد لپ تاپ toshiba qosmio x505 چیه؟
کسی قیمتشو داره؟(ایران)
مخسی:5:
سلام؛ خب من الان از پایتخت میام... F12gfx رو بلاخره خریدم! 1855 از نمایندگی خود امرتات... خلاصه اومدم از همه بچه ها مخصوصا بایوستار؛ پامی؛ و mamsanaو ... که خوب و صادقانه راهنمایی میکنن تشکر کنم :) ممنون
حالا دعا کنید که خوب از کار در بیاد :) اخه 2 موردش همچین به دلم نچسبید موقع خرید؛ یکی این که روی کارتنش بلو ری رو رایتر ننوشته؛ ولی یارو گفت رایتره اگه نبود بیارش پس! دومی هم این که زیر مانیتور مدل کاملش رو ننوشته؛ فقط نوشته vpcf1 ولی پشتش نوشته با برچسب کامل... فردا واسه کارت گارانتی باز باید برم پیشش اگه موردی دارن اینا یقه شو بچسبم!؟؟
کسی هم که انلاین نشده! ;) خب خدا رو شکر همه چیش رو چک کردم ok بود... مانیتور و سیستم و کانفیگ و سریال و کیبرد و ... فقط نتونستم رایتر بلو ریش رو چک کنم که اونم تا جایی دیدم درسته. عجب کیفیت تصویری داره ها لامذهب! ;) خب من دیگه میرم؛ باطریش هم که تموم شد واسه امروز تا 12 ساعت بزنمش به شارژ...
نقل قول:
پشت نوت بوک مشخصات کامل هست.
میتونی رجیسترش کنی...
با یک نرم افزار تست درایور اپتایکال مشخصات کاملش برات مشخص میشه + سرعتش
Nero DriveSpeed
نقل قول:
mk جان تبریک میگم.ایشالا چرخ هاش بچرخه:31:sony مارک خوبیه،ولی یکم قیمتش توهمیه (:18::19:)
پایتخت خبری از asus g73jh نبود؟قیمت؟
نقل قول:
سلام. با توجه به رشتتون و کار زیا با plaptop اگر میتوانیدبا ال ای دی 13.1 اینچی کنار بیایید مدل z115 وایو را پیشنهاد میدم .سبک و ققدرت بالا: !!!!!!!!!!!!!! یکشنبه 14/6/88/ تو پایتخت بدون ضمانت ایران اهجو یک میلیون و 900بود. چیز خوبیه اما d.v.d /d اکسترنال است!!!!!!!!1
البته cor i 5 ولی خیلی سبک
وزن : 1/4 تقریبا با باطری است
HDD : 500 SATA
COR i5
CACHE 3MB
RAM: 4GB DDRIII
GEFORSCE GT 339M
1.42 KG FHباباطری
سلام خدمت دوستان عزیز
من قصد خرید نوت بوک تا سقف 2تومن دارم، دو مدل از MSI انتخاب کردم:
GX640-H و GT640
تفاوت اصلی این دو مدل توی کارت گرافیکه، یکی 5850 داره و دیگری GTS250،
5850، از DirecX11 پشتیبانی میکنه، اما اون یکی نه،
و اینکه شنیدم گرافیکهای ATI خیلی بیشتر از NVIDIA داغ میکنن و این برای نوت بوک اصلا جالب نیست،
--------------------
به نظر شما دوستان بین این دو مدل کدوم رو انتخاب کنم بهتره؟ چرا؟
و اینکه بین نوت بوکها کدوم شرکت بهتره؟ مدلی از Sony هست که با این مدلها برابری کنه و قیمتش هم بیشتر 2 نشه؟
و اینکه این دو گرافیکی که بالا اسم بردم از 330 که روی نوت بوکهای Sony هست قویترن؟
کلا MSI کارش چطور بوده؟ چون فقط حدود 2ساله که رفته توی کار نوت بوک
--------------------
نوت بوک رو برای Game و کارهای گرافیکی میخوام
با سپاس فراوان
نقل قول:
خوش به حالت:20:مبـــــــــــارك باشه
من كه هنوز بين
dell1558 full hd LED
f115fm!vaio
f12 series 1600 x900
hp dv6-3061!!
موندم!!حدود 1500 نميخوام بيشتر پول بدم
اي خـــــــــــــــدا من چكار كنم؟؟:19:
نقل قول:
خوب اگر نوت بوک را برای گیم می خواهید باید بگم که سونی اهل تولید نوت بوک گیم نیست !
فعلا در ایران فقط ایسوس و MSI نوت بوک های گیم تولید میکنند/
کارت های گرافیکی هم که گفتید خیلی قوی تر از 330 هستند.
کارت گرافیک هر دو داغ میکنند..کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
وقتی بازی می کنید دمای کارت گرافیک از 85 درجه بالاتر میره.... مثلا 89 با 92 درجه زیاد فرقی نداره.
این دو بررسی رو خوندین که در مورد این دو دستگاه سوال میکنید ؟
کد:http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-GX640-i5447LW7P-Notebook.30776.0.html
کد:http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-GT640-Gaming-Notebook.23063.0.html
سلام دوستان ... منم امروز بالاخره لپ تاپمو خریدم ... f12 hfx ... از دوستانی که طی این مدت کمک کردن تشکر میکنم ... مخصوصا kiuq , mk_4th , biostar ..
سه تا سوال ...
اول اینکه داخل جعبه چیا باید باشه ؟؟؟
دوم اینکه اگه بخوام پارتیشن بندی هارد رو تغییر بدم (ظرفیت و تعداد درایوها) از چه نرم افزاری استفاده کنم ؟؟ "پارتیشن مجیک " خوبه دیگه ؟؟
و سوم ... میدونم مرتبط به این تاپیک نیست ... شرمنده ... موقعی که می خوام از سیستم استفاده کنم (با برق شهر) باتری رو در بیارم یا بذارم باشه ؟؟؟