اااااااااااااااا چرا دوبار پرسیدی شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تو تاپیک x360جوابیدم برات
اااااااااااااااا چرا دوبار پرسیدی شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تو تاپیک x360جوابیدم برات
ای اهل آنلاین ، ای دیوانه Halo ، ای گیم پلی ، گیمرتگت رو بده اگه اکتیو هستی !:20:نقل قول:
سلام دوستان
می خوام xbox360 slim 250gb -- شده رو بخرم
ولی یه مشکل هست من بندرعباس زندگی می کنم و نمی تونم بیام تهران(واسه خرید xbox)
دوستان کسی هست که بدونه کپی خورش کی میاد بندر؟
یا اگه هست کجا باید برم بگیرمش؟
دوستان کمکم کنید خیلی مهم
راستش دیگه خسته شدم از صبر کردن نزدیک 1ماه که من منتظرم هکش بیاد حالا هم که اومده بندر نیست!
دوستان خواهش می کنم کمکم کنید!!!لطفا!!!
از بابت جوابی که دادید ممنونمنقل قول:
و اما..
نینتدو wiiچطور این کنسول میتونه مثل ایکس باکس و پلی 3 عمر کنه و در کنار اونا مخاطب جذب کنه یا اینکه عمرش همانند کینکت هستش و بعد از مدتی از هیجان و جذابیت میفته
بله میتونین ولی چرا هارد اکسترنال!؟ از هارد اکسترنال (حالا با هر ظرفیتی) فقط میشه 16 گیگش رو برای بازی استفاده کرد!!نقل قول:
البته یه روشی هم هست که میشه از کل فضای هارد استفاده کرد ولی خوب دردسر داره!!
شما اگه بتونین یه هارد داخلی ه ک شده براش تهیه کنید خیلی به نفعتون هست.
نه باو الان دیگه با این وضعیت داغون ADSL مخابرات اصفهان فقط میشه توی چند تا سایت رفت و بس! پینگش بالای 400 هست! رفتیم یه سال و خورده ای پیش به خاطر اینکه premium فلگ شده بود یه Elite خریدیم برای آنلاین ولی ای دل غافل که اینترنتمون هویجیه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی میخوام از یه جا دیگه سرویس بگیرمو بعد کلی وقت بیام LIVE !( علی تا اون موقع خودتو گرم کن!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان باندل کینکت چنده؟کلا با 4 گیگ ها هست باندل ها یا 250 ها یا هردو؟
بعد اگه بدیم فروشنده همون جا ه.ک کنه بعدا باز دردسر داریم؟انلاین هم میشه بدون مشکل(با خرید اکانت Live)رفت؟
سلام دوستان مدل های قدیمی مثل ارکید و الایت فرق سخت افزاری با مدل اسلیم دارند یا نه؟
کلا فرقشون چیه
من الان میخوام یه دونه بخرم واسه دوستم زیاد حرفه ای نیست و میخواد فقط بازی کنه و میگه با یه کول دیسک هم میتنونه کار کنه مدل های ارکید و الایت تازه هست تو بازار و یا دست دوم رو چجوری گیر بیاریم گول نخوریم
و ایا اقا میثم که دوستان میگن میتونه یه دونه واسه دوست ما گیر بیاره
در اخر قیمتها رو اسم میزارید واسه هر مدل
با سپاس
امروز دیگه عزم خرید پلی3 داشتیم که با تعجب دیدم قیمت دوباره رفته بالا !!!
160 گیگ رو میگفت 510 :19:
شهاب جان شما از کجا قیمت داری؟ 160 الان چنده؟ از کجا بگیرم؟ یه پ.خ بده ببینم :5:
سلام... باندل درایوش هیتاچی 0500ــه که کلا هــک نمیشه...نقل قول:
قیمت دقیق باندل رو ندارم.نقل قول:
نه دردسری دیگه ندارین!!:31:نقل قول:
بعد اگه بدیم فروشنده همون جا ه.ک کنه بعدا باز دردسر داریم؟انلاین هم میشه بدون مشکل(با خرید اکانت Live)رفت؟
آنلاین هم به احتمال زیاد نباید مشکلی برای زدنش باشه.
سلامنقل قول:
بله یه تفاوتایی با هم دارن!
لینک زیر رو برای اطلاعات بیشتر مطالعه کنید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=109699
آرکید و الیت دیگه نوش پیدا نمیشه ! دست دوم سالمش البته هست ولی خوب باید فروشنده مورد اعتماد پیدا کنید تا بشه از صحت سالم بودن کنسول اطمینان حاصل کرد. برای مشخص شدن سالم بودن کنسول هم باید حداقل 24 ساعت کل کنسول رو تست کرد تا بشه مطمعن بود که فعلا مشکلی نداره!نقل قول:
من الان میخوام یه دونه بخرم واسه دوستم زیاد حرفه ای نیست و میخواد فقط بازی کنه و میگه با یه کول دیسک هم میتنونه کار کنه مدل های ارکید و الایت تازه هست تو بازار و یا دست دوم رو چجوری گیر بیاریم گول نخوریم
تا اونجایی که من میدونم میثم تو کاره کنسول دست دوم نیست.نقل قول:
و ایا اقا میثم که دوستان میگن میتونه یه دونه واسه دوست ما گیر بیاره
4 گیگ 480نقل قول:
در اخر قیمتها رو اسم میزارید واسه هر مدل
250 گیگ 570
براتون پ خیدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: