دوست عزیز منظورم همون گزینه کناز زیرنوسی در خود wd هستشنقل قول:
Printable View
دوست عزیز منظورم همون گزینه کناز زیرنوسی در خود wd هستشنقل قول:
نمیدونم والا. همین نوع صدا رو من رو خیلی فایلها دارم و بدون مشکل پخش میشه. یه بار دستگاهت رو ریست سخت افزاری کن(کنار درگاه USB) ببین درست میشه.نقل قول:
البته یه موضوعی رو بگم: من خودم یه فایل داشتم که فرمت mp4 بود و کدک هارو هم دستگاه پشتیبانی می کرد ولی نمیدونم چرا پخشش نمیکرد. مینوست: unsupported file
احتمالش هست که برای شما هم همین قضیه در خصوص صدا باشه. با برنامه mkv merge صدا و تصویر رو جدا کن. صدا رو با تبدیل کننده یه بار تبدیل کن(چون فایلت دوکاناله هست، تغییر زیادی حس نمیشه. حواست باشه بیت ریت رو حفظ کنی) بعد از تبدیل فایل تصویری رو با صدای تبدیل شده جدید ادغام کن(با همون برنامه mkvmerge. تو نت جستجو کنی پیدا میشه)
عذر میخوام قابلیت اندروید؟بیشتر توضیح میدید لطفا؟نقل قول:
وسترن دیجیتال یه برنامه ارائه کرده برای اندروید و آی او اس که می تونین با نصبش روی موبایلتون دستگاه پخش رو کنترل کنین. مثل ریموت کنترل خود دستگاه.نقل قول:
ورژن آخر این قابلیت رو داره. یکی از دوستان استفاده کرده بود. شخصا تجربه نکردم. مودم وایرلس نداشتم
روی کنترل با دکمه عددی یک و دو صدا رو کم و زیاد میکردم البته صدای تلویزیون سونی رو کم و زیاد میکرد
چند وقت پیش دستگاه رو ریست کردم که از همون موقع اون کارایی از کار افتاد توی ستینگ هر چی گشتم چیزی برای فعال سازی ندیدم لطفا راهنمایی کنید
مدیا پلیر همراه با DVD پلیر هست ؟
دوستان آخرین مدل مدیا پلیر وسترن کدوم هستش ، الان مشکل زیر نویس فارسی تویه این مدل حل شده یا نه ؟
آیا از دوستان کسی از خرید این دستگاه پیمون شده ؟ میخواستم دلیلش رو برام در قیاس با سایر مارکها توضیح بدین.
ممنون از توجهتون.
آیا این دستگاه میتونه بلوری سه بعدی اریجینال که بصورت فایل iso و روی هارد هستش پخش کنه که بشه روی تلویزیون به صورت سه بعدی نگاه کرد چون من با هر نرم افزاری پخش میکنم به صورت سه بعدی نشون نمیده و به صورت ساده س.کم کم دارم شک میکنم اصلا این فایلی که گرفتم سه بعدی هستش یا نه حجمش هم بالاست 60 گیگ هست . آیا این دستگاه میتونه این بلوری های سه بعدی را هم پخش کنه؟؟
دوستان به مدیا پلیر STREAM میشه DVD PLAYER اکسترنال وصل کرد؟
خیر این دستگاه توانایی پخش بلوری سه بعدی را نداردنقل قول:
برای پخش بلوری سه بعدی باید ال سی دی شما سه بعدی باشد و پلیری شما از قدرت پردازش بالایی برخوردار باشد