"""" فیاض بخش """
Printable View
"""" فیاض بخش """
من مركز سلمان هستم از چه اكانتي استفاده ميكني سرعت روزانه چنده
خلیج فارس آنلاین بوشهر سرویسای پر سرعت با قیمت پایین میدهنقل قول:
سرعت 128 نامحدو رو 18,900 تومان میده تازه سرعت دانلودت تو روز 30-40 کیلو شبا که توربوش میکنن تا50-60 میرسه
سرویسای شیراز خداییش خیلی داغونه
:19::2:
میتونید برید تو سایتش ببینیدکد:http://www.khalijonline.net/index.php?option=com_content&view=article&id=193:1389-04-21-10-34-17&catid=15:adsl-&Itemid=195
نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
هرجا ميخوايد بريد بريد فقط شاتل نريد
خيلي افتضاح شده
اينم مال همين الان باز كل ديتا قطع شد و وصل شد
C:\Users\Farzad>ping yahoo.com
Pinging yahoo.com [98.137.149.56] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 98.137.149.56:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
هر روز قطعي زياد و پينگ شديد داره
واقعا حکایت ما شده حکایت اون یارو که اره رفته بود یه جاش و نه راه پس داشت نه راه پیش........
من همون فایلی که دیشب تو ساعت شبانه داشتم با سرعت 3 کیلو بایت داون می کردم رو صبح داشتم با سرعت 125 می گرفتم. بعد پشتیبانی همش بلده به خط گیر بده و مودم.....
ازاین ور هم همه از شرکت های خودشون شاکین .... وافعا مملکته داریم؟؟:2:
سلام
سرعت دانلود شبانه پارس آنلاین مرکز سلمان عالی شده، 178 دقیقه 1 گیگ دانلود داشتم.
سرعت شبانه ماتریکس 1 مگابیت مرکز ولیعصر که از این بیشتره! 1گیگ در مدت 2:10 دقیقه.... :13:نقل قول:
با سلام دوستان من تازه از پارس انصراف دادم به نظرتون کدوم سرویس دهندو جدیدا بهتر شده تامن از اون بگیرم خونمون هم خیابان فلاحی تو بلوار پاسدارانه با پیش شماره 842 لطف کنید راهنمایی کنید با تشکر
سلام دوست عززيز ميشه بگيد چه سرويسي از ماتريكس گرفتيد ؟نقل قول:
هرجایی میخواید بگیرید به جز پارس آنلاین. من سه ماه داشتم و دهنم سرویس شد. پشتیبانی شیرازش واقعا افتضاحه. دارم انصراف میدم و باید جای جدید بگیرم. اگه هم کافو نوری باشید که دیگه بدبخت محسوب میشین. صبانت و شاتل صد در صد تو شیراز از پارس آنلاین بهتره. از همه نظر. پشتیبانی، قیمت، ساعت شبانه، سرعت دانلود، سرعت آپلود، پیگیری مشکل و ...
پارس آنلاین شاید بیشتر از 10-15000 تومن فقط پول تماس به تهران و ... دادم واسه مشکلای زیادی که داشتم. اسمش پشتیبانی 24 ساعته هست ولی تو شیرازش که شاید روزی 6 ساعت کار مفید دارن و اونم اگه تلفناشون آزاد باشه. اگه هم که مشکلتون مخابراتی باشه که یه هفته باید صبر کنین.
کسی از دوستان کافو نوری بدون مشکل داره؟ از کجا؟ سرعت دانلود یه فایل بالای 20 مگ با Download Manager چقدره. شبانه چه جوری هست؟ ممنون