مگه برای خر خریدن پول لازم نیست؟
Printable View
مگه برای خر خریدن پول لازم نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس پول برای چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من امشب 100$ میدهم بعد فردا شب هم 100$ دیگه جور میکنم روی هم 200$
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قشنگرین قسمت تریبال همین بودش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
آره اما اگه كمك كنيد پاسارگاد خودش فروشگاه بزنه ميتونيد با يه چهارم قيمت بخريد.
:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اره اگه عضو شهر باشی ارزون تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
jاینو یادتون نره لطفا
خر 1000$ هست اگه بخوای آزاد بخری :41:نقل قول:
با یارانه دولت ( با داشتن general store در شهر خودتان ) می تونین اونو 250$ بخرین :8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی هر صفحه بفرست چون منکه دفن بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره اینجا یه رونقی گرفتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من میخوام ماکسیما بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون از همه
خب پس من هم هرچی پول بگیرم کمک میکنم
خوب ببین تو اینده لازم میشه که لباس و اینجور چیزا بگیرید ...و در اینده شهر برای جنگ با اونیکی شهر ها نیاز به پول دارهنقل قول:
و اینکه تو اینده باید یک شهر قوی داشت که با پول دادن بازی کنان میشه به این رسید