یه چی میگیا :2:نقل قول:
این گوشی یکی از با کیفیت ترینهاست و نوکیا تا حالا نتونسته گوشی با این کیفیت تولید کنه
Printable View
یه چی میگیا :2:نقل قول:
این گوشی یکی از با کیفیت ترینهاست و نوکیا تا حالا نتونسته گوشی با این کیفیت تولید کنه
من که از روز اول از جنس قاب روی گوشی یعنی نوار دور ال سی دی که فلزی راضی نبودم و مجبور بودم مثل این دوستمون با لاک ناخن پریدگی ها رو بگیرم .ولی الان واقعا ازش راضیم و قیافش برام جذاب تر شد! یکی اموزش بزاره که چطوری عکس اپ کنم تا عکسشو براتون بزارم
برو اینجا :نقل قول:
بعد بزن browse بعد عکسو انتخاب کن بعد بزن آپلود عکس بعد عکسرو بهت نشون میده میتونی روش کپی بزنی بعد بیای اینجا پیست کنی یا اولین لینکی که بهت میده (1. To post in a message board:) رو اینجا کپی کنینقل قول:
کد:http://upload4pic.co.cc/
حسن داداش هر کی داره میگه به لاک ناخن متوسل شده بعد تو داری میگی خوفه؟نقل قول:
من به نوکیا کار ندارم که شما مقایسه اش میکنی با اون!!!
خوب بده که با لاک ناخن لکه گیری میکنن دیگه...!!!:5:
سبز باشی...!!!:10:
حالا 2 نفر اومدن یه چیزی گفتن دلیل نمیشه که همشون اینجوری باشننقل قول:
اگه مال دو نفر اینجوریه مال 100 نفر اینجوری نیست
آره.گوشی من زیاد رنگش نرفته و اصلا کار به لاک و ... هم نکشیده.جنس استیل پشت باتری هم عالیه وقتی باتریونقل قول:
درمیارم استیلو میزاروم رو میز یه صدایی میده آدم کلی حال میکنه !:31::31:
سلام بر همگي!
براي اين كه كسي از حرف هاي من درباره استفاده از لاك ناخن سوء استفاده نكنه و كلا سوء تفاهم پيش نياد بايد بگم كه گوشي من يكبار ماليد به ديوار زير و به همين خاطر رنگش رفت. من هم با لاك ناخن سياهش كردم. ولي دليل نمي شه كسي ادعا كنه كه كيفيت رنگ يا بدنه گوشي بده. در حالت عادي يعني اگه با گوشي كشتي نگيريد هيچ مشكلي نداره و كيفيتش به مراتب از گوشي هاي نوكيا بهتره. حداقل مثل N95 خودبه خود رنگش نمي ريزه !
روش فلش گوشی آپدیت شد بر اساس تجربیات خودم در فلش گوشیم . . .
100% جواب میده . . .
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=338152
خدا از دهنت بشنوه زودتر میگفتی من خودم پایه شدم این گوشیهیه خرده ارزون تر شه بخرمش اینو گفتی دپ شدم!!!نقل قول:
خب عزیز دل برادر زودتر میگفتی که باهاش کشتی و زدیش تو دیوار و نا کارش کردی!:31:
__________________________________________________ ___________________________
راستی دوستان یه مقایسه از همه لحاظ بین innove8 و n85 میکنین؟؟؟
سبز باشین...!!!:10:
اصلاً نیازی به مقایسه نیست اینویت با اختلاف خیلی زیاد بهترهنقل قول:
راستی دوستان یه مقایسه از همه لحاظ بین innove8 و n85 میکنین؟؟؟
دوربین
صدا
کیفیت
سرعت
هنگ نکردن
ال سی دی بزرگتر
مموری داخلی
و...