یه کتاب عالی برای فیـــــــــزیک پیــش ؟؟؟؟(فیزیک 2 انرژی اتمی تالیف سیروس یعقوبی خیلی مفهومیه برای همین پیش رو هم (به امید سیروس یعقوبی)گرفتم ولی این خیلی با اون فرق میکنه بعدش دیدم مولفش یکی دیگست)
یه کتاب عالی برای فیـــــــــزیک پیــش ؟؟؟؟(فیزیک 2 انرژی اتمی تالیف سیروس یعقوبی خیلی مفهومیه برای همین پیش رو هم (به امید سیروس یعقوبی)گرفتم ولی این خیلی با اون فرق میکنه بعدش دیدم مولفش یکی دیگست)
اره بابا مشکل داره پس رمزینهنقل قول:
من دارم خودمو میکشم یچیز در میارم این یچیز دیگه حساب میکنه فک کنم یخورده تو حساب کتاب مشکل داشته باشه نه؟
به خدا من فکر میکردم آدمای توی فرمها خیلی خوبن
من فکر میکردم که همه توی اینجور محیط ها با هم همکاری میکنن
هیچ غریبه ای نیست و دوست و آشنا با غریبه فرقی نداره جواب همه داده میشه
ولی انگار اشتباه فکر میکردم شاید هم مشکل از من بوده
خلاصه من خیلی ناراحت شدم وقتی یک پست دادم و هیچ کس هیچ گونه توجهی بهش نکرد
حداقل اونایی که یک چیزایی میدونستن می تونستن حتی در حد دو سه خط خط جواب بدن
اینم لینک پست بی پاسخ من:
من الان گریم گرفتهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4309426&postcount=2398
ولی بازم میگم مشکل از شماها نبوده مشکل از من بوده.
من هیچ توقعی هم از کسی تو فروم ندارم و نخواهم داشت پس شماها ناراحت نشید.
راستی نمایشگاهم تموم شد. بازم میگم شماها ناراحت نشین فقط مثل اینکه من انتظارات بیجا دارم
خدانگهدار همتون
سلام رقبای عزیز ! من برای فیزیک پیش فرید شهریاری رو به سفارش یک فردی که دکترای فیزیک داشت خریداری کرده بودم ولی الان به نظرم خیلی کتاب ضعیفی خصوصا توی بحث حرکتش که مثلا سقوط ازاد 4 تا دونه سوال ناقابل داره !!!
میشه خواهش کنم یک کتاب فیزیک پیش خیلییییییییییییی سطح بالا معرفی کنید ؟
ایا کتاب سبز خوب میباشد؟؟
کمک فوری جمعه ابروم از دست میره !
بهترین کتاب برای :
1-گسسته ؟
2-زیست سال دوم دبیرستان :
3-حسابان ؟(ریاضی پایه رمزینه خوبه ؟)
4-زبان فارسی کتاب سبز بهتره یا رمزینه ؟؟
سلامنقل قول:
این اندیشه سازان یه جا من غلط مزخرف ازش دیدم تو فیزیک ولی کلا درسته غلطاشون خیلی کمه!
فیزیک پیش 1 جلد 1 فصل 2 حرکت قسمت بیشتر تمرین کنید تست حدودا 40 حالا 10 تا پایین بالا 2 تا شکل خیلی باحال کشیدن پریروزا من یه ربع بهش نگاه میکردم!
فیزیک سطح بالا هم برای new life :
گاج سبز هست که جوابشم پس داده
خیلی سخته و مفهومیه
ذهنو باز میکنه
سطحشم فرا تر از کنکوره
2-زیست سال دوم کتاب خیلی سبز حرف نداره.نقل قول:
4-برای زبان فارسی صبر کن زبان فارسی دکتر سبطی بیاد.البته اگر عجله داری زبان فارسی همگامان خیلی خوبه.زبان فارسی رمزینه خیلی ضعیفه و زبان فارسی کتاب سبز هم هنوز امتحانشو پس نداده.
دوست عزیز فیزیک گاج سبز جز کپی کردن مطالب کتاب درسی و اوردن تست های کنکور حرفی برای گفتن نداره.شاید چاپ امسالش فرق می کنه.البته نظر شما کاملآ محترمه.نقل قول:
ما اینجا هستیم تا به هم کمک کنیم.پس لازم نیست ناراحت بشی.اگر چندین صفحه ی قبل رو مطالعه کنی حتمآ نتیجه می گیری.من روزی که وارد اینجا شدم از صفحه ی 1 تا 150 رو خواندم و وقتی جواب نگرفتم از دوستان سوال کردم.البته لازم نیست از صفحه ی 1 رو بخونی فکر کنم اگر از صفحه ی 200 شروع کنی به جواب هات می رسی.نقل قول:
فیزیک فرید شهریاری بر خلاف استقبالی که ازش می شه خیلی ضعیفه.نه درس نامه ی کاملی داره نه تست درست و حسابی البته این و بگم که فیزیک فرید شهریاری دو سری کتابه:کتاب سفید که اموزشه و کتاب مشکی که تسته.نقل قول:
فیزیک کتاب سبز هم تا دلت بخواد غلط داره و اصلآ جالب نیست.
برای فیزیک کتاب های اندیشه سازان-انرژی اتمی-رمزینه و گاج سفید از همه مطرح ترن.به نظر من از اندیشه سازان+گاج سفید استفاده کن تا خودتو در برابر فیزیک کنکور واکسینه کنی.سجاد فولادی رتبه ی اول کنکور 87 از فیزیک اندیشه سازان+فیزیک فار+گاج سفید استفاده کرده بود.