سلام ببخشيد آقا رامين اين پست رو ميزنم كسي نيست جواب پست هاي #2465
#2468 من رو بده؟؟؟؟
Printable View
سلام ببخشيد آقا رامين اين پست رو ميزنم كسي نيست جواب پست هاي #2465
#2468 من رو بده؟؟؟؟
اون داشبوردی که عکسش را گذاشتین دقیقا همانند داشبورد کاماروی التی 1976 من بود..و فکر میکنم اون Z28 هم مشابه ال تی داشبورد داره.
اما در مورد اون پلاک اون مربوط به نوع رنگ و تودوزی است و اسم مدل هم روی اون هست..اما ممکنه بدلیل پیچی بودن و اینکه راحتتر میشه بازش کرد عوض شده باشه حالا به چه دلیل نمیدونم!!اما پلاک زیر شیشه هویت واقعی را نشون میده و دستکاری اون برای ماشین مشکل قانونی بوجود میاره.
چند سال قبل یه کامارو بردیم برای معاینه اصالت افسر راهنمایی پلاک پشت شیشه را چک کرد اما کامارو پلاک بدنه نداشت(همونی که عکسش را گذاشتین) پرسیدم همه چیز مرتبه؟گفت بله..و ادامه داد که اون پلاک مهم نیست و تمام اصالت ماشین امریکایی مربوط به همین پلاک زیر شیشه است..حتی پرچهای اون هم خیلی خاصه و اگر دستکاری بشه زود افسر آشنا و وارد میفهمه..
من كلا گيج شدم ويني كه مشخصات قدرت و نوع موتور رو نشون ميده اينه يا اون كد جلوي داشبرد؟
1087h4n152570
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه كد اول باشه كه h هست 145 اسب بخار هست اگه كد دومي باشه يعني L 160 اسب بخار هست كدومه؟
من بازهم وین کد را در چند سایت آمریکایی چک کردم اما اصلا با این ماشین جور نیست.
عدد اول 1 نشانگر جنرال موتورز
Q نشانگر کامارو
87 نشانگر مدل اسپورتی و کوپه
L نشانگر موتور 350 با قدرت 160 اسب بخار
7 نشانگر سال تولیدی 1977
N تولید شده در خط تولیدی شرکت در نوور وود اوهایو
با این حساب این شماره مربوط به این ماشین نیست چون تولیدی سال 77 نیست!!!این پلاک احتمال زیاد عوض شده و به همین دلیل پلاک زیر کاپوت هم دستکاری شده(یا تعویضش کردن یا اینکه حروف اونو پاک کردن) حالا داستان چیه معلوم نیست..شرکت جنرال موتورز که اشتباه نکرده یه شماره سه سال جلوتر روی این ماشین بگذاره..پس مشکل از جای دیگه است.
بهترین کار مراجعه به مهاینه اصالت خودرو است..اینجوری خیال شما هم راحته.
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
هردوتا یکی است اگر دقت بکنی شماره پشت شیشه دوبره روی این پلاک هم تکرار شده اما برای این ماشین واقعیت نداره..دلیلش هم نمیدونم!!
این شماره دوم هم چک کردم این یکی جور در میاد (اونی که زیر شیشه است)
1 نشانگر شرکت جنرال موتورز
Q نشانگر اسپورت کوپه
87 نشانگر فرم بدنه دو درب کوپه
h نشانگر نوع موتور 305 یا 350
4 نشانگر سال تولیدی 1974
n نشانگر خط تولیدی در نوور وود اوهایو
152570 نشانگر تعداد خودرو ساخته شده از این مدل تا این خودرو مورد نظر
با این حساب گویا شماره پشت شیشه اصالت داره.اما شماره روی بدنه و جای دیگه نه..
شماره روی بلوک سیلندر هم باید چک بشه و بخشی از این شماره روی اون باید حک شده باشه.محلش پشت دینام و روی لبه سمت چپ سیلند قرار داره..احتمالا خیلی روغنی شده باید تمیز کنید و با چراغ قوه توی روز خوب چک کنید
---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
*Model Years 1972- 1980
--------------------------------
#1------------------------Manufacturer- 1= Chevrolet
#2------------------------Series- S= Type LT
- S= Berlinetta
- Q= Sport Coupe
#3 & #4----------------Body-87-Sport Coupe
#5------------------------Engine-D=250 F=307 H=350 or 305
-K=350 L=350 U=396 or 305
-T=350 Q=305 G=305
-K=229(V6) J=267(V8) A=231(V6)
#6-------------------------Year (last digit) 2=1972, 3=1973, 4=1974
5-1975, 6=1976, 7=1977, 8=1978,
9= 1979, A=1980
#7--------------------------Assembly Plant-L= Van Nuys, CA
-N= Norwood, OH
#8-#13---------------------Sequential Production Number-
(starts with 100001)
سلام
ببخشيد معاينه اصالت خودرو دقيقا يعني چي؟ بايد برد كجا؟
بعد چيز ديگه اينه كه كامارو در سال 77 سه موتور داشته
1-D 250-105 HP
2-U 305-145 HP
3-L 350-170HP
از يه طرف ديگه هم ماشين اسپرت كوپه هست نه ال تي به نظر شما امكان تعويض داشبرد هم هست؟
رضا جان شما یک عکس از پرچهای روی پلاک داخل کاپوت داری بذار
معلوم نیست این پلاک چی رو نشون میده چون این ماشین بدنه 74 داره شیشه عقب که اینو نشون میده .
من بازم موندم چرا این پلاک توی کاپوت رو عوض کردن
ولی vin روی داشبورد درست جواب میده .
پلاک روی موتور رو پیدا کن و بذار با اونم میشه سری ساخت و سال تولید موتور رو پیدا کرد .
چرا میخوای داشبورد رو عوض کنی ؟مشکلی داره؟ترک یا شکستگی داره؟
اینم فکر نکنم z28 باشه ولی ال تی باید باشه باید دقیق فهمید موتور چی هستش .
برای تشخیص اصالت ماشین باید vin ماشین با کد موتور همخوانی داشته باشه بدنه از نظر ضاهری چک بشه .
مثلا همین که میگفتی بیایی و شیشه عقب رو مثل مدلهای 75 به بالا کنی کلا یه فاجعه بود و یا اینکه داشبوردش با مدل دیگه ای عوض شده باشه .
سند ماشین مدلش اگه 1974 یا 1353 هستش پس بیشتر روی کد داشبورد حساب کن اون یکی پلاک بعدا زده شده .
رامين جان منظور من از تعوض ئاشبرد اين نيست كه خودم عوض كنم ميگم احتما داشته كه قبلا با نمونه ال تي(دور موتور دار) عوض شده باشه چون اين ال تي نيست و اسپرت كوپه هست مگه دور موتور فقط برا ال تي نيست ها؟ من خيلي خيلي روي اصالت ماشين حساس هستم البته اگه اينو بگيرم به هر شكلي شده موتور رو به 250 اسب بخار ميرسونم آره:27:
راستي براي اين كار چه كار هايي ميتونيم انجام بديم؟ و با چه هزينه هايي؟ فقط براي تقويت موتور هر كاري كنم ميخوام اتومات باشه آخه خيلي راحته:5:
بیخیال
میخای بخری یا نه؟
به نظر من نگیری بهتره (هرکی نظر خودشو داره):46:
رامین جان فک کنم منظور منو اشتباه متوجه شدی .نقل قول:
من نمیخوام موتور این ماشین ها رو تقویت کنم !
فقط میخوام موتور ماشین طوری بشه که با گاز مایع یا همون LPG خوب جواب بده ، همین .
در حد یه ماشین معمولی هم راه بره واسه من کافیه .
البته میدونم تا مدل ماشین و موتورش و مشخصات معلوم نشه نمیشه اطلاعات دقیقی داد .
ولی گفتم شاید بشه هزینه ها رو حدودی حساب کرد .
چون میخوام ببینم ارزش داره که پولامو واسه یه کامارو کوپه جمع کنم یا نه .
تو کرمانشاه 2 تا قرمز دیدم واقعا محشر بودن .
یکی هم در حال بازسازیه نمیدونم مال کیه ولی کل ماشین بتانه کاریه :دی