اگر چراغ چک و زردرنگ پراید مداوم موقع استارت زدن خاموش و روشن بشه و ماشین هم کلا روشن نشه. علت چیست؟ راهکار چیست؟چگونه ماشین رو باید برد تعمیرگاه>?
Printable View
اگر چراغ چک و زردرنگ پراید مداوم موقع استارت زدن خاموش و روشن بشه و ماشین هم کلا روشن نشه. علت چیست؟ راهکار چیست؟چگونه ماشین رو باید برد تعمیرگاه>?
با سلام خدمت بچه های گل انجمن
من صبح وقتی کاملا ماشین سرد بود اولین استارت رو زدم ماشین تق زد و روشن نشد و با دومین استارت ماشین با لرزش روشن شد وسریع خاموش شد و با سومین استارت با لرزش بیشتر روشن شد و دراین هنگام که ماشین روشن بود کاپوت رو بالا زدم و متوجه شدم که از سوارخ جعبه رادیاتور آب فوران میزنه فوارا ماشین رو خاموش کردم و آب با فشار کم در حال تخیله شدن بود وبعد از کمی چند دقیقه دوباره استارت زدم دیدم از همون نقطه آب فوران می زنه می خواستم بدونم مشکل از چی ؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
در ضمن باتری هم نو است ماشن روا دوگانه سوز
با وضعیتی که شما میگید ماشنتیون واشر سر سیلندر سوزونده (لطفا نوع ماشین رو ذکر کنید ) ماشین نشانه های کمپروس سیلندر و هم داره .
ماشین نوشتم روا هستش البته قبلا هم مشکل کم کردن آب رادیاتور هم داشت که کلا عوضش کردیم بازهم درست نشدنقل قول:
الان قیمت تعویض واشر سرسیلندر چنده ؟ کمپروس سیلندر چی هست ؟ اونم باید تعمیر بشه
ممنون
آیا ماشینتون در سرما بوده؟!!!!!!!!!! یخ زدگی بیشترین دلیلهنقل قول:
ماشین واشر سر سیلندر زده و کمپرس سیلندرو میفرسته توی رادیاتور آب. دیگه نباید روشنش کنید. بسته به مدل ماشین از 150 به بالا خرجشه.نقل قول:
نه تو سرما نبودهنقل قول:
نقل قول:
ممنون ماشینم روا هستش در ضمن من حواسم نبود داشتم با تلقن صحبت می کردم صبح نمیدونم به جای ضد یخ یه یک وجب شیشه شور تو رادیاتور ریختم یا نه جعبه ش دور ریختم مطمئا نیستم می خواستم بدونم مشکل از این که نیستش؟
الان کلا چقدر واسم می شینه تراشکاری هم باید ببرم آیا روغن موتور هم باید عوض کنم ?
(ماشین روا Roa )
با وضعیتی که ماشنتون داره احتمال قاطی کردن آب روغن هم هست باید روغن هم عوض بشه
کم کردن آب میتونه از رادیاتور بخاری انشعاب خنک کننده رگلاتور گاز و خیلی موارد دیگه هم باشه تنها از رادیاتور نیست .
مخارج هم بستگی به وضعیت سر سیلندر ماشین داره