این سایت های اشتراک گذاری برای هر لینک یک زمان درنظر میگیرند اگر تو اون زمان فایلتون رو دانلود نکنید فاقد اعتبار میشه دوباره باید لینک ایجاد کنید ، دلیلش هم این هست که اکانتشون رو بخرید ...نقل قول:
کاریش نمیشه کرد .
این سایت های اشتراک گذاری برای هر لینک یک زمان درنظر میگیرند اگر تو اون زمان فایلتون رو دانلود نکنید فاقد اعتبار میشه دوباره باید لینک ایجاد کنید ، دلیلش هم این هست که اکانتشون رو بخرید ...نقل قول:
کاریش نمیشه کرد .
به نظر من کرک شما مورد داره شما این آدرس ها رو به فایل hosts سیستم عاملتون اضافه کنید :نقل قول:
محل این فایل :
کد:%systemroot%\system32\drivers\etc\
سپس با یکی از سریال زیر و یک نام برنامه رو ریجستر کنید :کد:# IDM
127.0.0.1 tonec.com
127.0.0.1 www.tonec.com
127.0.0.1 registeridm.com
127.0.0.1 www.registeridm.com
127.0.0.1 secure.registeridm.com
127.0.0.1 internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 www.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 secure.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror2.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror3.internetdownloadmanager.com
برنامه به صورت عادی ریجستر میشه و با توجه به اینکه دسترسی برنامه رو برای برسی فعالسازی بلاک کردیم نمیتونه سریال رو بلاک کنه فقط توجه کنید آپدیت اتوماتیک غیر فعال میشه و اگر آپدیت کنید ( ممکنه ! ) برنامه غیر فعال بشه .کد:PZ1CW-E20TQ-LOFS5-VH0S0
TZEA4-J6I5X-NMJ0U-UG4WC
0YT08-M27Q7-R0GPP-1A6MY
UXPYI-B52AZ-FQHZ7-TCDZ7
موفق باشید .
IDM آخرین نسخه هست ؟ اگر هست دوباره نصب کنید ...نقل قول:
در ادامه مشکل خودم رو دوباره یاداوری میکنم :
نقل قول:
آقا من هر کاری که گفتین کردم ولی درست نشد خواهشا یه راه حل دیگه بگیننقل قول:
شما تونستید با روش فوق برنامه رو ریجستر کنید ؟ درواقع ثبت شده و مشکل موجود هست یا مشکل ریجستر کردن دارید ؟نقل قول:
اگر مورد ریجستر شدن دارید تایپیک زیر رو مطالعه بفرمایید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=346178
آره دوست عزیز با روشی که گفتین رجستر کردم برنامه رو ولی بازم مشکل وجود داره هر وقت هم ورژن جدیدش میاد دان میکنم ولی حل نمیشهنقل قول:
به نظرتون دیگه باید چیکار کنم؟
خب نمیشه یه فایل 2 گیگابایتی رو یه دفعه دانلود کرد که..... تا نصفه دان میکنم بعد سیستم رو خاموش میکنم دفعه بعد که روشن میکنم میبینم پاک شده
توی سیستم خودم یک گیگ از یک برنامه ای رو دانلود کردم با IDM ..حالا میخوام بقیه اشو توی سیستم اداره دانلود کنم..امکانش هست؟ باید چیکار کنم؟
نمیخوام سیستمو ببرم..فقط فایل و دانلود منیجر رو..
نه عزیز جان نمیشه با idm اینکارو کرد.من تست کردم
البته فک کنم با آگرین (مدیریت دانلود ایرانی) که توسط دوست خوبم علی آقا نوشته شده بشه البته به گفته خودش.این برنامه با اینکه هنوز بتا هستش ولی کارایی خیلی خوبی داره هرچند فعلا به پای idm نمی رسه ولی خب هنوز بتاست و اینکه یه نفر روش کار میکنه ولی idm چی که 6 ورژن منتشر کرده و یه شرکت روش کار میکنن
آدرس دانلود آگرین:
framework.blogfa.com
والا چی بگم ، من تنها نظرم این هست که برنامه بد کرک شده و آثارش هنوز باقی مونده ... حالا نظر سایر دوستان رو باید دید که چیه ، چیزی پیدا کردم بهتون اطلاع میدم .نقل قول:
بله امکان پذیر هست ، ابتدا از فولدر فایل مورد نظر در قسمت tmp دانلود منیجر backup بگیرید همینطور لیست دانلود خودتون رو export و در IDM شرکت import کنید ، همچنین فایل ناقص رو به tmp دانلود منیجر شرکت منتقل کنید .نقل قول: