آقا من يه 206 تيپ 2 ديدم مدل 85تميزه ولي در جلو كنار راننده كمي رنگ خورده . ميگه 9500000 با سيستم پايونر
خوبه ؟
كلا براي خريد 206 كاركرده كاركرد ديگه حداكثرش چند باشه خوبه براي خريد ؟/
ممنون
يا حق
آقا من يه 206 تيپ 2 ديدم مدل 85تميزه ولي در جلو كنار راننده كمي رنگ خورده . ميگه 9500000 با سيستم پايونر
خوبه ؟
ممنون
يا حق
اگه اینا کوچیکه خوب 206 هم کوچیکه پس مسمونه یه سری چیزای دیگه.نقل قول:
405 موتور 1800 نسبتا تمیز خوبه
روا هم خوبه.
(دوست من توجه کنید که روای صفر رو نباید با 405 صفر مقایسه کرد. چون 405 حدود 4.5-5 تومن گرونتره. شما باید اینو با هم رنج های خودش مقایسه کنید و بعد بگید ماشین خوبی هست یا نه.
در رنج خودش هم فعلا پراید و mvm110 هستن که میگید جاشون کمه. پس به نظر من بهترینش از بین گزینه های صفر میشه روا. در بین گزینه های دست دوم هم از لحاظ قطعات و ... 405 خوبه. بعد از 405 هم گزینه هایی مثل گالانت نسل 6 و دوو اسپیرو هم هست
نقل قول:
بستگی داره چند تا کار کرده. اگه همین رنگ خوردگی هست و بقیش هم سالمه که خوبه.
در مورد کیلومتر هم بستگی داره چند سال زیر پات باشه.
دیگه خیلی خیلی تخفیف بدیم باید حدود 140-130 هزار تا بیشتر بااش نری. یعنی مثلا شما یه 50 هزار کارکرد بگیری و خودتون هم نهایتا 80 هزار تا باهش برید. (این خوشبینانه هست، وگرنه 100 هزارتا بیشتر دیگه ...)
از لحاظ موتوي و فني چه طوري است ؟نقل قول:
من 1 206 گرفتم بدون رنگ فكر كردم خيلي عاليه ( همه ظاهر رو مي بينن ، فكر مي كنن رنگ مبناي قيمت است )
اما بعد روغن ريزي ، روغن سوزي ، موتور پياده شد و ....
فني ماشين خيلي مهمه
قیمتش خوبه .. به فکر اون خوردگی هم نباش .. بنداز زیر پات حال کن.. هر چی ماشین تمیز تر باشه (بدنه) حال آدم بیشتر گرفته میشه .. باید هی از این ماشین های قیچی فرار کنی .. تا نکنه یک خط رویه ماشین بیوفته..نقل قول:
خوبه ؟
ممنون
يا حق
فقط ما اینجا قبل از خرید.. ماشین رو همراه صاحبش میبریم پیش یک آشنای وارد و تمام ماشین رو برسی میکنم و اون هم به ما میگه که ماشین مشکل داره یا نه و اگرم مشکل داره می ارزه بخری یا نه..
حالا نمیدونم اونور چه طوریه .. من کرمانشاه هستم.. ولی به نظر من با این شرط هیچ مشکلی پیش نمیاد..
ممنون از جواب شما و همچنين همه دوستان عزيزنقل قول:
آره از لحاظ درون و بيرون ماشين هيچ مشكلي نداره
فقط بايد ببرم پيش يه تعمير كار ماشين كه از لحاظ فني مشكل نداشته باشه
كاركرد ماشين هم 37000 كيلومتر هستش .
کوپه لیمویی تقریبی چنده ؟
یش مکانیک حتما ببر.نقل قول:
اگه موتور و فنیش رو تایید کرد توی خرید شک نکن.
37 تا هم کارکرد مناسبی برای 2 سال هست.
:12:
1 سوال راهي هست كيلومتر ماشين رو دست كاري كرد ؟
این کار خیلی بده حسن... خدا خوشش نمیاد حسن.. مال انداختن حسن.. کلا تو فکرش نرو حسن..:41:نقل قول:
1 سوال راهي هست كيلومتر ماشين رو دست كاري كرد ؟
الان دارن آدم میفرستن مریخ بد تو میگی کلیومتر شمارو نمیشه دستکاری کرد..!!!:18:
ولی
این کار خیلی بده حسن... خدا خوشش نمیاد حسن.. مال انداختنه حسن.. کلا تو فکرش نرو حسن..:41:
من یه پراید 87 دارم میخوام بفروشم یه سیلو 77 78 سالم بگیرم. نظرتون چیه؟ اگه یه سیلو بدون رنگ پیدا کنم یعنی اون ماشین سالم حساب میشه؟ وقتی میرم ماشین ببینم با از این دستگاه های تشخیص رنگ چک کنم ok هست؟ چون من دید فنی ندارم که با نگاه کردن بفهمم رنگ داره یا نه؟ ازکجا بفهمم فنی ماشین سالمه؟ هزینه نگهداریش چجوریه؟ ممنون از بچه هایی که منو راهنمایی میکنن.