دوباره داره مثل روزایه اول میشه یادش بخیر یکی می گفت بازی مسخرست بعد پنجاه نفر تایید میکردند پنجاه نفر میگفتن نه تو اشتلاه میکنی
یادش بخیر
Printable View
دوباره داره مثل روزایه اول میشه یادش بخیر یکی می گفت بازی مسخرست بعد پنجاه نفر تایید میکردند پنجاه نفر میگفتن نه تو اشتلاه میکنی
یادش بخیر
یعنی رو توپ مثل سابق کنترل نداری و نمیشه اونجایی که دلت میخواد بفرستیش.غیر از این توپ مثل سابق کات نمگیره.نقل قول:
فک کنم باید صبر کنم تا نسخه 2009 بیاد.تا قبل اونم همون pes 6 رو بازی کنم!
من نمی دونم چطوری شما میگی شده مثل فیفا! فیفا کرنرهاش کلا 3 یا 4 حالت بیشتر نداره، اما تو این نسخه PES کرنر رو می تونی دقیقا اونجایی که می خوای و روی سر همون کسی که می خوای بفرستی. حتی اگه زیاد قدرتش باشه یا نتونن سر بزنن، ممکنه از طرف دیگه بره تو اوت، چیزی که تو نسخه های قبلی با نهایت قدرت هم اتفاق نمی افتاد. اتفاقا کرنرها خیلی واقعی شدن و از نکات مثبت بازی هستن.نقل قول:
آقا سپهر واقعا که بچه گلی هستی.نقل قول:
دستت درد نکنه بابت زحمتی که کشیدی:10:
من پچش. از سایت کونامی دانلود کردم با حجم 19 مگ موقع نصب این ایرور رو میده چی کار کنم؟
1628:failed to complete installation
سلام
دوستان من موقع شروع مستر ليگ يه اشتباه كردم:
hidden/classicplayer رو روي no قرار دادم و الان پشيمونم
خواهشا اگه ميشه كاري كرد بگين چكار كنم؟
نمی تونی کاری کنی مگر اینکه از اول شروع کنی :41::41::41: :13::13::13::18::18::18::18:نقل قول:
عزيزم فايدا نداره بايد از اول يه مستر ليگ بسازي.نقل قول:
اشتباه همه اينه كه وقتي اين بازي رو ميخرن سريع يه مستر ليگ شروع ميكنن و نگاهي هم به تنظيماتش نمياندازن تا ببينن آخه چي ميگه!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بايد از اول بازي كني:27::40:
آقا راستی من یه سوال داشتم.نقل قول:
با اینکه من hidden/classic player رو روی yes گذاشتم ، بازیکنایی مثب پله و مارادونا رو که توی تیم کلاسیک برزیل و ارژانتین هست رو نمی بینم؟
فقط یه سرس بازی کن آشغال هست؟؟؟:18:
تیم های کلاسیک رو آزاد کردی؟نقل قول: