گزارش بازدید از نمایشگاه اتومبیل وقطعات یدکی
کرمانشاه محلی دایمی نمایشگاه های بین المللی
مرداد 86
متن زیر خلاصه ی بازدید من از نمایشگاه اتومبیل وقطعات یدکی کرمانشاه که از مورخ 86/5/2 تا 86/5/7 در حال برگزاری است میباشد.
محل نمایشگاه در پاک شاهد کرمانشاه بود. به ورودی نمایشگاه رسیدم اولین غرفه شرکت لودر زنجیر بود که با تعدادی لاستیک لودر در اندازه های مختلف یه غرفه رو به خودش
خودش اختصاص داره بود. جالبه که بدونید ارتفاع بزرگترین لاستیک 2 متر بود! فک میکنم این شرکت بیشتر رو زنجیر چرخ تمرکز داشت چون بعضی از لاستیکها
زنجیر چرخ داشتن. ( عکسهای 6_5_4)
روبروی این غرفه یه غرفه بود به اسم محور ماشین نماینده رسمی KOMATSU در ایران بود که لیفتراک های شرکت KOMATSU رو به نمایش گزاشته بود
(عکسهای 7و8)
غرفه بعدی شرکت کویر تایر بود که با محصولات خودش یعنی لاستیک های خودروهای سبک و سنگین توانایی های خودشو به اجرا گزاشته بود.
(عکسهای 9 _10_11)
شرکت تولیدی ایران بوستر غرفه بعدی بود که به جز یه عده خاص که معلوم بود یکم از بقیه تخصصشون بیشتره زیاد بازدید کننده نداشت. عکسهای (14_13_12)
روغن موتور فوکس غرفه بعدی بود که این غرفه هم زیاد بازدید کننده نداشت . (عکس 15)
غرفه بعدی شرکت پوریا صنعت اندیش بود که چند تا دستگاه عیب یابی اتومبیل و دستگاه های مختلف دیگه بازدید کننده های زیادی رو جذب کرده بود. (عکس 16)
شرکت امکان یدک جی غرفه بعدی بود که بیشتر کارش سوپاپ وکلا قسمت بالای سر سیلندر مثل اسبک بود. چند تا سوپاپ کشتی داشت که خیلی بزرگ بود.
که عکس انداختم ازش . ( عکسهای 18و19)
نمایندگی شرکت رایان خودرو اندیش در کرمانشاه غرفه بعدی بود که بازدید کننده زیادی داشت . کارشم بیشتر دستگاه های عیب یابی خودروهای انژنکتوری ودیگر
دستگاه های تست قطعات بود. ( عکسهای 17و20)
شرکت فومن شیمی غرفه بعدی بود که دیگه همتون میشناشین. روغن ترمز و این حرفا. که تو عکس میبینید چه قد خلوته.( عکس 21)
مجتمع تولیدی و صنعتی وجودی شرکت کننده بعدی بود که من زیاد نتونستم ببینم محصولاتشو فقط تونستم یه عکس بندازم . (عکس 22)
شرکت خودرو آرما اندیش که اولین تولید کننده دستگاه های تست خودرو تحت ویندوز در ایران هستش غرفه بعدی بود. که دستگاه های زیادی داشت تو غرفه.
مثلا 2 مدل دستگاه شارژ کولرو دستگاه های تست خودرو خیلی زیاد که 1 خودرو زانتیا و 1 خودرو تویوتا کرولا هم تو غرفش بود.( عکسهای 25_24_23)
او اما غرفه بعدی شرکت خودروسازی راین ( HYUNDAI) بود که حضورش تو این نمایشگاه پر رنگ تر از بقیه شرکتهای داخلی بود.این شرکت قسمت زیادی
از ته سالن 1 رو به خودش اختصاص داده بود. و محصولاتیم که به نمایش گزاشته بود 2دستگاه AVANTE و 2 دستگاه VERNA بود. !!( عکسهای 26تا 33)
غرفه بعدی شرکت دینا پارت بود که کارش تولید قطعات یدکی خودرو بود که یه قسمت از محصولاتش رو در عکس میبینید.( عکس 34)
ولی جزاب ترین بخش نمایشگاه وسط سالن 1 غرفه شرکت MTS که بیشتر کارش رو مجموعه اگزوز بود که باعث افزایش قدرت موتور میشه.
. ولی با قرار دادن 1 دستگاه خودوروCAMARO 350 مدل 1973 که فکر میکنم 8 سیلندر V شکل بود بیشترین بازدید کننده این نمایشگاه رو داشت.
حیف که کاپوت بالا بود چون روی کاپوت 2 خط مشکی کشیده بود . که با رنگ سفید بدنه خیلی قشنگ تر و اسپرت تر شده بود. به داخل این ماشین رفتم راحتی
حیرت آوری داشت فضای مقابل پا خیلی زیاد و فک میکنم کیلومترش تا 140 مایل شماره گزاری شده بود. ( عکسهای 35 تا 38)
گروه خودرو سازی بهمن شرکت بعدی بود که این شرکتم حضور خوبی داشت که حدود 2 غرفه از راهرو 2 سالن 1 رو به خودش اختصاص داده بود.
این شرکت بیشتر محصولات خودشو به نمایش گزاشته بود. MAZDA 3.2.3_ MAZDA B2000_ MITSUBISHI PAJIROو محصول جدیدش
MAZDA 3 تو این غرفه به نمایش در امده بودند. البته بخش خودروسازی سنگین بهمن هم با نام بهمن دیزل حضور داشت که 1 محصول به این نمایشگاه اومده
بود که اونم کامیون نیمه سنگین ISUZU بود. ( عکسهای39 تا 43)
رسیدیم به سالن شماره 2 که اختصاص داشت به خوروهای نیمه سنگین. سنگین و راهسازی.
شرکت رخش خودرو ((KAMAZ دیزل شرکت اول بودکه با 2 محصول به این نمایشگاه اومده بود. این 2 محصول شامل کامیونهای KAMAZ 4*2و 6*4
( تک و جفت) بودند که محصول مشترک کشورهای روسیه و ایران هستند. ( عکسهای 44 تا 48)
غرفه بعدی شرکت خودرو کویر(BMC) بود. این شرکتم مثل شرکت رخش خودرو 2 نمونه تک و جفت رو به نمایش دراورده بود که بازدید کننده هاش به مراتب
کمتر از رخش خودرو بود. ( عکسهای 49 تا 51)
شرکت های راهبر صنعت مبین و شرکت همیار ماشین یه غرفه داشتند که کارشون خودروهای راهسازی بود. ( عکسهای 54 و55)
شرکت بازرگانی سرخس غرفه بعدی بود که نماینده تولیدات سنگین شرکت HEPCO اراک هست. که این شرکم حضور خیلی خوبی داشت تو این نمایشگاه و با
محصولاتش خودش ماشین آلات سنگین راهسازی بود نصف سان رو در اختیار داشت. ( عکسهای 56 تا 60)
شرکتهای دیگری هم حضور داشتند که مطلبی در موردشون ننوشتم. این شرکتها عبارتند از: شرکت فرآروده های نفتی آذر آبادگان_شرکت کونکس_شرکت
عطار یدک قطعه_شرکت ایران حفاظ_شرکت ماجیکار ( حضور خوبی داشت) یه غرفه اسپری رنگ اتومبیل هم حضورداشت.
نمایشگاه در کل خوب بود. ولی با نمایشگاه پبرسال قابل مقایسه نبود. نمایشگاه پارسال خودروهای نایاب بیشتر توش بود .
ولی کسانی مثلا به عنوان راهنما بالا سر ماشینا وایستاده بودن هیچی بارشون نبود. جواب یه سوال آقا قدرت موتور این ماشین چند اسب هستش سخته؟؟؟
حتی اینم بلد نبودن باقیش که هیچ!!!
.................................................. .................................................. .................................................. ...............................................
60 تا عکس که گرفتم اگه بدونید با این وضع اینترنت دیال اپ به چه بدبختی 23 مگ آپ کردم .140 دقیق طول کشید.
اینم لینک این 60 تا عکس
کد:
http://rapidshare.com/files/45839349/Namayeshgah.rar
بالاخره اگه کیفیت عکسا خوب نبود دیگه ببخشید با موبایل گرفتم.
پایان