برای بار یک میلیاردم:
باید بری به اتاق دسموند و بالای تخت رو با کلید e نگاه کنی
بعدشس تیتراژ میاد و تموم می شه
Printable View
برای بار یک میلیاردم:
باید بری به اتاق دسموند و بالای تخت رو با کلید e نگاه کنی
بعدشس تیتراژ میاد و تموم می شه
سلام
من بازی را دارم و همون موقعی که انتشار یاقت دانلودش کردم و نصبش
کردم. خوب شمایی که می گویید بی سرو ته نیست باید بگویم بازی قرار نیست
فقط به گرافیکش نگاه کرد. باید به قسمت های مهم دیگر نیز توجه کرد.
جنگ در یک مکان و کسل کننده بودن بازی.
اگر به سرباز ها کاری نداشته باشیم انها هم با ما کاری ندارند.
حالا به گرافیک کاری نداریم در گرافیک بسیار کار شده و از این لحاظ نمی توان اصلا ایرادی گرفت.
خوب باید در بازی به تمامی موارد توجه کرد نه فقط به گرافیک بازی.
این بازی Assassin's Creed به همراه بازی بایوشاک
واقعا مزخرفند فقط در گرافیکشون کار زیادی شده است.
من به همه دوستان پیشنهاد می کنم این بازی های مزخرف را انجام ندهند.
من بازی های زیر را انجام داده ام که هزار برابر این ها ارزش دارد :
Stranglehold و Gears of War واقعا عالی بودند.حرف ندارند از همه لحاظ .
در ضمن من تا الان بازی های زیادی را انجام داده ام و ارشیو بزرگی از بازی ها را دارم که دانلود کرده ام
و اطلاعات زیادی راجب بازی ها می دانم و اگر می گویم مزخرفند دلیل دارم که دلایل را به طور کامل گفتم.
موفق باشید.
من مرحله آخر رو تموم كردم و credit هم اومد بعدش بايد چيكار كرد ؟
و قضيه اون خودكاره كه برمي داره چيه ؟
و رمز كامپيوتر اون مرده چيه ؟
- با اینکه بازی به پایان رسیده, ولی شما این امکان رو دارید که به روی دستگاه Animus برید و Memory ها رو از نو (به منظور انجام دادن تمامی اهداف اصلی و تمامی اهداف فرعی) شروع کنید. همچنین در محیط آزمایشگاه چرخ بزنید...نقل قول:
- برای استفاده از کامپیوتر Lucy (روی Animus) میبایستی کارت یا فلاش درایو او را از کنار کامپیوترش بر میداشتید.- برای استفاده از کامپیوتر Vidic (روی میز) میبایستی در شروع حافظه چهارم, از پشت به Vidic نزدیک میشدید و یواشکی از جیبش, کارت یا فلاش درایو او را بر میداشتید.
سلام دوستان
منم در حال بازی کردن این اعجوبه هستم. اولا خوشم نیومد این میان پرده هاش طولانی بود. ولی همین که رفتم توی شهر اول دیوونش شدم.
خیلی بازی روون و خوش ساختیه. یعنی تاریخ رو با وقایعش به خوبی احساس می کنی و این گیجی که شخصیت اصلی بعد از هر کدوم از قتل هاش دچارش میشه (منظورم سوالاتیه که براش پیش میاد) خیلی جالبه.
نمی خواستم آخر داستان رو بدونم ولی متاسفانه توی پست اول خوندم. بهتر بود با یه رنگ دیگه می نوشتید تا هر کس نخواد نخونه.
به هر حال توضیحات کاملی بود. یه سوال آیا تو این تاپیک توی پستی نکات مخفی بازی رو توضیح دادید؟؟؟ مثل پرچمای مخفی و Templars؟
ممنون میشم اگه آدرسشو بدید.
راستی من یه چیزایی از این متنا که نوضیحات عکس ها بود رو هم خوندم. آیا به نظر شما بازی ترویج مسیحیت نمی کنه؟ اصلن جایی تو بازی هست که به اسلام توهین بشه یا یه چیزی مثل این؟
ممنون از همگی
به نظر من هم که بازی خوبی بود
گرافیک و داستان پردازیش حرف نداشت
گیم پلی روون و خوبی داشت
راستی شما که میگید با E بالای تخت رو نگاه کن بعدش بازی تموم میشه
من 100 بار بالای تخت رو نگاه کردم هیچ اتفاقی نیفتاد...البته پایانش عجیب غریب بود
روی زمین هم یک سری از این شکل ها هست
بازي حرف نداشت
ولي يكي ميتونه بگه دليل اون علامتهاي روي زمين چي بود و چه مفهوم و رابطه اي با بازي داشت ؟
پست اول رو بخون صریحا بهت جواب میدهنقل قول:
معلوم نیست ادامه سه گانه یا حتی داستان کلیش کی بیاد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم بازی رو انجام میدم بازی خیلی خوبیه .
ولی دیگه زیاد داره مراحلش تکراری میشه که دیگه
از قبل میدونی توی شهر باید چکار کنی نمی دونم
چرا بازی با این گرافیک وهوش مصنوعی وحرکات زیبا باید این جوری با تکراری شدنش خسته کننده شه.