پيدا كردنش خيلي سختهنقل قول:
ولي قيمتش دوروبره 60 تومانه
براي كپي خورش هم 30 تومان ميگيرن
براي كپي خور benq مبلغ 15 تومانه
پيدا كردنش خيلي سختهنقل قول:
ولي قيمتش دوروبره 60 تومانه
براي كپي خورش هم 30 تومان ميگيرن
براي كپي خور benq مبلغ 15 تومانه
من از فروشگاه دمو گرفتم موقع كپي خور كردن به نظرتون اين مشگل پيش نيومده ؟؟؟
محمد جاننقل قول:
تو تاپيك GTA هم جواب دادم بهت
اين درايو استسنا با اين بازي مشكل داره
اونم با كپي شدش
يعني خود ORIGINAL با اين درايو مشكلي نداره
الانم كه دوستان ميگن همه BENQ ها اين طوري نيستن
ماله من هم تا 2 شنبه ميرسه
خودم تست ميكنم ببينم جريان چيه:10:
برا من که این مشکل پیش نیومده.نقل قول:
يعني شما ميگين كه تو خود درايو BENQ هم همشون اينجوري نيستن ؟
يعني ماله شماها موقع بازي اصلا نشده TEXTURE رو دير LOAD كنه؟
همیشه همه چی به موقع لود میشه
اتفاقا تاچند وقت پیش میگفتم که پال بگیرید چون دلیل داشتم الان بیشتر تاکید میکنم که پال بگیرید چون FF XIII برای J نمیاد. دلیل بهتر از این میخواید؟نقل قول:
در ضمن من برای دوست عزیزی که قصد خرید داره پیشنهاد می کنم ریجن NTSC-J بخره چون بازی های جدید همگی Free هستن و بازی های قدیمی 80 درصدشون J هستند و تقریبا تمام بازی ها رو میاره .
مال منم با اینکه benq ولی تکستچر ها برام به موقع لود شدن و درکل به مشکلی برنخوردم.
ریجن هم فقط پال.
ای بابا...!نقل قول:
پس چرا فقط برای من و آقا محمد اینجوریه؟ (من فکر کردم اکثرا این مشکل رو دارن)
:19: :2:
عزیزم شماها که بازم دارین تعصبی جواب می دین دیگه همه می دونن که کیفیت تصویر تو NTSC ها بیشتر از Pal هاست و این هم به این دلیل که NTSC ها از 60 هرتز پشتیبانی می کنن تازه کی گفته FF XIII واسه J نمیاد این به اون دلیلی هست که از بازی های شرکت PlayBox خبری ندارین در ضمن دوستم کنسولش پاله 8 تا بازی NTSC گرفته و 2 تاشو سیاه و سفید بازی می کنه ولی تو NTSC ها اصلا این مشکل نیست . :27:نقل قول:
نه آقای X-Volt عزیز فکر کنم ماله شما به این دلیلی باشه که بازیتون شرکت PlayBox نیست و الا هیچ مشکلی تا حالا از درایو های BenQ گزارش نشده .نقل قول:
اگه اینطوریه که من می گم شما یک بار به جای فکر کردن در مورد کیفیت پایین PlayBox ( که بر خلاف نظر دیگران کیفیت خوبی دارن ) Gta این شرکت رو بگیرین ببینین درست میشه یا نه :46:
مسعود جان راستش رو بخواي براي من play box هست !!!!!!بهتره يه درايو خوب بگيرم شانس رو ببين ترو خدا :(
تعجب میکنم میگید درایو BenQ با gta iv مشکلی نداره ... هر فرومی رفتم، همه ی کسایی که این درایو رو داشتند از این مساله شاکی بودند.