نقل قول:
فك نكم لينك خرابه؟
Printable View
نقل قول:
فك نكم لينك خرابه؟
سلام
این لینک رو هر کاری کردم کار نکرد
اگه لینک دیگه ای هست ممنون میشم بزارید
نقل قول:
ممنون
بچه ها مگه یه شاخه نیلوفر رضایت بخش نبوده ؟ :18::18::18::18:
گمون نکنم آهنگای فوقالعاده تری از این آلبومو بشه جایی دیگه پیدا کرد
بعده میلیون باری که گوش کردم بازم که گوش میکنیم سیخ میشیم میریم : دی
ولی با این حال از اینکه آلبوم جدید محسن توی راهه خوشحالم
فقط اینکه این خبر تا چه حد میتونه حقیقت داشته باشه ؟
:40:
سلام دوستان
میخواستم یه متن اینجا بگذارم ولی همش لینک بود و اگه میخواستم کامل اینجا منتقلش کنم خیلی مکافات داشت
برا همین گفتم لینکش را بگذارم خودتون برید بخونیدش:
تقلای پرواز (بخش سوم): نقد کلیه قطعات آلبوم یه شاخه نیلوفر
کد:http://wp.doxdo.net/kebria/p1339
فقط خواستم بگم اینا از دست ندید
فوق العاده زیباست.
ظاهرا اومدن آلبوم قطعیه سایت موزیک ما و چند تا سایت دیگه هم خبرو گذاشتن
دوستان از آمار فروش البوم های پاپ خبر دارن ؟
مثلا آلبوم چاوشی چقدر فروش داشته یا چندم شده ؟
فرزاد متین هم خبر اومدن البوم جدید سلطان و رد کرد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز از اون حرفای عجیب بودا سلطان همیشه اول بوده و هست و خواهد بودنقل قول:
-----------------------------------
جدول فروش آلبومهاي موسيقي پاپ، منتشر شده در نيمه دوم سال 87 در مجله روزهاي زندگي. مشاهده ميشود كه آلبوم يه شاخه نيلوفر از محسن چاوشي بيشترين آمار فروش را از آن خود كرده است ( نیازی به گفتن نیست ) . اين مطلب در شماره نيمه دوم بهمن ماه 87 به چاپ رسيده است.
البته این همون جدول فروش موزیک ما هست
نامه ای به سلطان
مدت هاست که این حرفها دل تنگم را میفشارد . نه بهانه ایی برای گفتنش بود و نه مجالی برای پرداختنش . نمیدانم که این نامه بدستت میرسد یا نه ؟ اما بدان که تنها سخن من نیست حرف همه آنهایی که با صدای تو معنی زیبای تنهایی راشناختند . آشنایی مان مربوط به امروز و دیروز نیست . سالهاست که میشناسیمت . چگونه میشود فراموش کرد آن همه لحظات با هم بودن را ؟ آن همه خاطراتی که در کنار تو برای همیشه در صندوقچه ذهنمان نگهداری میشود ؟
بخواهیم دفتر خاطراتمان را مرور کنیم سخن به درازا میکشد ! هر قسمتی که از ذهن میگذرد . صدای تو به گوش میرسد !
(( رفیق روزهای خوب . رفیق خوب روزها ...آخر چه کار داری با آسمان آبی ؟ ...یاد بچه های مهربون اون زمین خاکی ...... چه کسی باور کرد ؟ جنگل جان مرا ....
این همه شادابی یه روزی تموم میشه . کوچه هم .....
آهای تو که این همه...... دلم میخواد مثل همیشه باشی . برای من ساقه و ریشه باشی و .... ))
با تک تک این جملات زندگی کردیم ولی هیچ گاه قلم شکسته مان یارای نوشتن نداد !
هروقت که دشت پر از گلایلت را دیدم سکوت کردم . به احترام آن عشق پریشان شده ات گریه ها کردم .
به اعمالمان نگاه کردم و خودم را از هر کلاغی رو سیاه تر دیدم
مگر میشود کسی آن لنگه کفش تنها و بی کس تو را نادیده بگیرد ؟
چه کوته فکرانی که سعی در فراموش شدنت کردند . در خیال پوچشان بر هنر والایت برچسب تاریخ مصرف زدند با نیامدن نیلوفرت محبوبیتت را کتمان کردند که البته ما نیز با سکوتمان کمکشان کردیم
شاید صفا و شادابی زرق و برق قله خوشبختی و کجاست بگو رو نداشت . اما حضور تو را داشت . سادگی . صمیمیت و احساس تو در هر لحظه آنها شنیده میشد
ساده بگوییم : آن قدر صادقانه خواندی که زبانمان به گفتن باز نشد !
مطمئن باش هنوز هم که نیلوفرت را گوش میکنیم در پی همان ساده گی ات میگردیم . همان معصومیتی که با آن در کفتر چاهی و عشق 2حرفی آشنا شدیم
مهم نیست که یابنده میشویم یا نه ؟ مهم حضور توست که هر لحظه برایمان سبز تر از پیش است .
لذت با هم بودن را با تنگ بلوری برایمان مصور کردی . یاد و خاطره آن خانه خزان زده تو همیشه با ماست و خاطرات مرده تو هر لحظه برایمان تکرار میشود
شادابی ات به روزهای خوبمان طراوتی بیش از پیش بخشید .
سخن کوتاه کنم :
دینی که تو به گردن ما داری بیش تر از این است که با این نوشتن ها و گفتن های همیشه گی بتوان از سر رد کرد .
لحظه لحظه زندگی مان با صدای تو آمیخته شده پس بدان که نگفتن مان دلیلی بر نبودنت نیست .
دنیایت آکنده از پنجره باد . فراموشمان مکن ( امضا : هر کسی که صدایت شریک لحظه های تنهایی اوست )
منبع :کد:http://www.m-chavoshi.com/article24.html
نقل قول:
بر منکرش لعنت :31:
خواستم یه آماری داشته باشم :27:
( انصافا فرزاد فرزین هم فروش خوبی داشته ! )