با این برنامه میتونید شورتکات هر برنامه ای رو که خواستید به صفحه اول گوشی بیارید واقعا فوق العاده هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با این برنامه میتونید شورتکات هر برنامه ای رو که خواستید به صفحه اول گوشی بیارید واقعا فوق العاده هست.
دوستان در ادامه خبر قبلي كه تبديل ۲ گوشي M600 , W950 رو گفته بودم الان بايد بگم كه گوشي هايي كه ميتونن به آيفون تبديل بشند خيلي زياد و فقط مختص سري UIQ نيست.
قيمت خريد برنامه كه از طريق Paypal پرداخت ميشه £9.99 هستش.
و اما ليست گوشي ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي خريد اين نرم افزار به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد.
برنامه ای برای ارسال و دریافت ایمیل.
نحوه رجیستر كردن :
1- ابتدا ورژن فایل profimail2[1].60.sis (ورژن 60) این برنامه رو نصب كرده و با كد 0 (صفر) اون رو رجیستر كنید.و بعد از رجیستر كردن اون رو Unistall كنید.
2- حالا فایل ProfiMail-2[1].69.sis (ورژن 69) این برنامه كه فایل اصلیه رو نصب كنید.
*دقت كنید زمانی كه برنامه دوم رو نصب میكنید اگر فایلی رو خواست روی فایل دیگه بریزه yes رو كلیك كنید.
LoveMT اینم اون برنامه هایی که میخواستی ...
سلامهمه خسته نباشیددوستان یکی از دوستانم p990 داره که انگار هنگ کرده تا صفحه لوگین بیشتر بالا نمیاد که بشه اون روفرمت کدر تا نیم ساعت هم صبر کردم ولی اتفاقی نیافتاد .
حقیقتش خیس شده بود ولی زود به دادش رسیدیم و خشکش کردیم.
توی بخش هم یه مورد فلش smartphone دیدم ولی کامل نبود.
یکی از دوستان کمک کنه.
لطفا
آپدیت کن اگه درست نشد سری ببر گارانتی احتمالا یکی از آی سی هاش سوختهنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط Al.Dambeldore [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا جوابمو نمی دید ؟
[b]بچه ها سلام
ببخشید یه قسمتی توی قلف های گوشی هست فکر کنم inactivity lock من پسوردش رو فرامش کردم ولی فعالش نکردم یعنی یه مدت پیش پسورد رو تغییر دادم حالا می خوام فعال کنم یادم رفته چه بکنم ؟
احتمالا با master reset درست میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا اون خبری هم که درباره بازی میخوای رو در قسمت امضا بنویس تا همیشه زیر پستهاتون قرار بگیره که هر بار ننویسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشیدا اگه مستر ریست کنم اطلاعات مموریم پاک نمیشه ؟
یعنی اشکال نداره که مموریم رو در بیارم بعد ....
ضمنا از اس ام اس هام نمی تونم یه بکآپ بگیرم ؟ ( البته اگه با مستر ریست پاک میشه بگید حتما )
ببخشیدا ولی چرا جوابمو نمی دید ؟ آخه من چی کار بکنم ؟ با مستر ریسیت که در تنظیمات خود گوشی هست میشه پسورد inavtivity lock رو عوض کنیم یا نه ؟
ضمنا منظور از تبدیل پی 990 به آیفون چیه ؟ گوشی خوشگل میشه ؟ سریعتر میشه ؟ یه نوع سیستم عامله ؟ توضیح بدید لطفا !
ممنون میشم اگه جوابمو زودتر بدید
[QUOTE=Al.Dambeldore;1650766]نه دوست عزیز ، اطلاعات موری شما پاک نمی شود و گوشی شما به حالت اولی که از کارخانه بیرون آمده بود بر می گرددنقل قول:
برای back up گرفتن از sms هاتون می تونید از برنامه های کمکی استفاده کنید یا انها را با کپی کرده به صورت فایل word یا text در مموری کارتتون ذخیره نماییید:20:
موفق باشید
سلامنقل قول:
این لینکی که شما دادید مربوط به برنامه ای یرای دریافت میل هست
لطفا دوباره چک کن و حداقل اسم برنامه رو هم بگو..............................
خوب درش رو دربیار.نقل قول: