سلام دوستان
امروز رفتم یه سر به فروشگاه زنجیره ای کارفور توی دبی زدم و تو قسمت ایکس باکس با این پکیج ها روبرو شدم که به ترتیب عکسشون +قیمتشون رو گذاشتم ببینید چه طورن؟ قیمتشون چه طوره؟ کدوم ارزش خرید داره؟و .....
ریجن همه اینها هم PAL بودن.
1: مدل Xbox 360 Standard ( مدلش رو طبق برچسبی که این فروشگاه زیر دستگاه زده میگم ) قیمت: 1399 درهم معادل 460 هزار تومن
2: مدل Xbox 360 Premium ( که به زبان عربی هم زیرش نوشته ایکس بوکس 250 +حرکت) قیمت 1650 درهم معادل 545 هزار تومن
3: Xbox 360 Slim 250GB ( از این مدل فقط همین یکی بود و ظاهرا یه خورده قدیمی هم بود ) قیمت 1299 درهم معادل 430 هزار تومن
کینکت هم داشتن قیمتش بود 700 درهم معادل 230 هزار تومن.
در مورد قیمتهای این فروشگاه بگم که کلا به نسبت بیرون گرون تر هست ولی در عوض جنسها پلمپ و مطمئن هستن و گارانتی معتبر دارن ( البته این مورد گارانتی که به درد من نمیخوره چون باید بزنم کپی خورش کنم دیگه گارانتیش میپره :31:)
خوب دوستان نظرتون در مورد اینها چیه؟ توی ایران این مدل ها قیمتشون چنده؟ ارزش داره از اینجا و همین فروشگاه بگیرم؟ واسه کپی خور شدنش مشکلی ندارن اینا و راحت کپی خور میشن یا نه؟ درایور اینها چی هستن ؟ محتویات همراهشون چیا هستن؟ اون 2 تا مدل بالایی که نوشته کینکت آیا کینکت هم باهاشون هست یا اینکه نه فقط ساپورت میکنه کینکت رو؟ ببخشید که سوالاتم زیاد اگه بازم سوالی بود مزاحم میشم :20:. با تشکر