سلام دوستان یه سوال.از کجا بفهمم الان به کدوم باند متصلم.1800 یا 2600
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Printable View
سلام دوستان یه سوال.از کجا بفهمم الان به کدوم باند متصلم.1800 یا 2600
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
یکی از اشنایان اومده بود خونمون ، دیدم مودم 4g ایرانسل داره که یه تست باهاش زدم بعد دو هفته ، متوجه شدم با وجود انتن کامل 4g اونم به صورت ثابت (بازم میگم کامل ! چون دکل چند متر فاصله داره با اینجا ) ، همچنان سرعت رو 300 کیلوبایت مونده :n01: یعنی سرعتی که دارم با adsl میگیرم !
و حدود یک ماه و نیم هست که این مشکل وجود داره ... هر چند که خیلی تعجب نکردم چون دزدی ایرانسل بعد راه اندازه td lte اثبات شد :n41:
تاریخ انتشار: 95/07/12 16:0
مديرعامل اپراتور دوم ارتباطي کشور، مشکل آنتن دهي در برخي نقاط را تاييد کرد و از مردم خواست اين موضوع را به سامانه 700 گزارش دهند.دزفولي گفت: برخي نارسايي ها در پوشش آنتن دهي به دليل تمايل نداشتن مالک ساختمان ها براي ادامه همکاري است که سبب مي شود هنگام نصب دوباره آنتن مشکل ايجاد شود.وي بخش ديگر اين مشکل را ناشي از تغييرات منطقه اي و ايجاد ساختمان هاي مرتفع دانست و افزود: تلاش مي شود مشکل هر نقطه اي که آنتن دهي مناسب ندارد، برطرف شود.
دوستان کسی مودم outdoor غیر از stx lte میشناسه؟
وزیر ارتباطات در مراسم افتتاح پروژههای جدید ایرانسل:
گسترش پرشتاب شبکه دیتا دلیل روی آوردن مردم به ایرانسل است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین با اشاره به توسعه پرشتاب شبکه 3G و 4G/LTE ایرانسل در سراسر ایران تاکید کرد: به دلیل گسترش پرشتاب شبکه دیتا است که مردم به ایرانسل روی میآورند. امروز دیگر کسی نمیتواند تلفن همراه داشته باشد ولی از دیتای پرسرعت آن استفاده نکند.
واعظی با اشاره به رابطه خوب ایرانسل و دانشگاهها و همچنین اهمیت ویژه جوانان در پروژه بزرگ ایرانسل گفت: در حال حاضر ایرانسل از حدود 60 شرکت جوان حمایت میکند، این رویکردی است که در رابطه با توسعه زیرساختها چه در بخش موبایل و چه سایر بخشها وجود دارد و تلاشهای ما باید طوری باشد که به توسعه کسبوکار و ایجاد شغل کمک کند تا بتوانیم بازارمان را گسترده کنیم.
واعظی با تاکید بر اینکه باید یاد بگیریم وقتی که توفیقی پیدا میکنیم و در کاری موفق میشویم، به دیگران نیز کمک کنیم تا آنها هم موفق شوند، گفت: هر شرکتی که در ایران به وجود میآید مثل فرزندان ما هستند و ما باید به دنبال ایجاد شغل در این زمینه باشیم.
وی همچنین از ایرانسل، سایر اپراتورها و شرکت زیرساخت برای تلاش مجدانه در زمینه برقراری ارتباطات مراسم اربعین تشکر کرد.
دوست عزیز قبلا هم عرض کرده بودم مورد منطقه ما بیش از ۱۴ماهه که میگن در حال پیگیری هستیم وهیچ خبری نیست راه اندازی سایت 4g تو مناطق مختلف اصلا ربطی به شکایتها نداره اگه زیر ساخت هاشون تو اون منطقه خوب باشه سریع انجام میدن والا میشه مثل منطقه ما که اصلا معلوم نیست کی انجام بدن خیلی به شیش ماه ویک سال امیدوار نباشنقل قول:
با سلام . دوستان یه سوال داشتم . من الان برای خونه به جای ADSL از اینترنت 4G ایرانسل استفاده میکنم (با مودم رومیزی) و از سرعت و پایداریش هم بسیار راضی هستم . بسته شش ماهه 100 گیگ بسته ای هست که معمولا انتخاب میکنم چون به صرفه تره و استفاده هم میشه به طور کامل . با احتساب مالیات هر گیگ میوفته 1900 تومن که البته تا اونجایی که میدونم در اینترنت 4G بر خلاف ADSL ترافیک آپلود هم محاسبه میشه (اینو خود پشتیبانی ایرانسل هم تایید کرد و از جاهای دیگه هم شنیده بودم) و اگه بخوایم دقیق حساب کنیم با احتساب حدود 20% حجم آپلود ، هر گیگش میوفته 2375 تومن که البته به نظرم گرون نیست ولی میخواستم ببینم آیا الان اگه برم سراغ ADSL یا وایمکس یا هر روش دیگه ای برای تامین نت ، ارزون تر پیدا میکنم؟ البته به قول یه بنده خدایی توی ایران اگه از اینترنتت راضی هستی نباید ولش کنی چون معلوم نیست بهتر گیرت بیاد یا نه :n02:حالا میخواستم نظر دوستان رو هم بدونم :n01:
الان فهمیدم علتش چیه که همیشه نیم ساعت آخر بسته های اینترنت آنتن میپره و میزنه No Service
سیم کارت باید شارژ داشته باشه. مثلا 500 تومن شارژ کنید. مشکل حله
دوستان مشهدی لطف کنن اگه امکانش هست سرعت دانلودشون با 4g ایرانسل رو بگن برای من میانگین 2 مگابایت هست.
والا من حداقل 10 تومن همیشه تو حسابم بوده ولی این مشکل no service هیچ وقت برطرف نشد !نقل قول:
الان رو نمیدونم به چه صورت هست ...