سلامنقل قول:
اینجا تاپیک شاتل هست اگر قیمتها شاتل رو میخواهید میتونید به لینک زیر مراجعه کنید
و هر شرکت دیگه رو میخواهید میتونید به سایت خود شرکت مراجعه کنیدکد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/artprices/
موفق باشید
Printable View
سلامنقل قول:
اینجا تاپیک شاتل هست اگر قیمتها شاتل رو میخواهید میتونید به لینک زیر مراجعه کنید
و هر شرکت دیگه رو میخواهید میتونید به سایت خود شرکت مراجعه کنیدکد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/artprices/
موفق باشید
برای منم چند شبه که IDM سر ساعت 7 دانلودو قطع نمیکنه
خیلی عجیبه :13:
سلام دوست عزیزنقل قول:
1.بله هر دو با سرعت حدود 60 دانلود دارند
2.بله تا 1 مگ رفته بود که با نامحدود شدن سرویس های ارت سرعت اون یه 16 رسیده
3. 5 گیگ بود که تازگی کردند 6 گیگ
4. تهران نیستم ولی حدودا بین 40 تا 60 باید باشه
5. فکر نکنم هیچ کدوم از نمایندگی ها بدن باید یا دانشجو باشیند یا مهر شرکت داشته باشیند
سلام
دوستان پینگ من خیلی زیاد شده و سرعت وبگردی هم خیلی کم شده:13:
کسی مشکلی نداره؟
جلل الخالق مال منم اینجوری شدهنقل قول:
سلام
فکر کنم برای ورداشتن محدودیت حجمی باشه
چون الان توی سایت هم نگاه کنین دیگه محدودیتی برای دانلود نیست در عوض قیمت شده ماهانه 19.000 !!!
اینم بخونین جالبه !!!
کد:كاربر گرامی،
اگر جزو مشتركین بدون محدودیت استفادهی شركت شاتل هستید، این قانون به سرویس شما اعمال میشود.
چرا Fair Use Policy؟هدف این قانون، تامین اطمینان خاطر شما از دریافت سرویس پرسرعت و مطمئن در تمامی ساعات
روز است. بیگمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت، به صورت Share یا به اشتراكگذاری شده به مشتریان ارایه
میشود. حال آن كه شركت شاتل از رویهها و عرف معمول شركتهای اینترنتی در كشورهای پیشرفته تبعیت نمیكند و
برای افزایش خوشنودی مشتریان، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است.
در چنین شرایطی اگر گروهی از مشتریان، اقدام به دریافت فایلهای پرحجم یا استفاده از نرمافزارهای Peer-to-Peer كنند،
ممكن است مصرف بالای پهنای باند منجر به كاهش پهنای باندی شود كه شما از آن استفاده میكنید. چه آن گاه، این موضوع
میتواند در در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرویس شما را نیز در پی داشته باشد.
آیا این قانون من را نیز در تحت تاثیر قرارمیدهد؟
اگر شما از نرمافزارهای به اشتراكگذاری فایل استفاده نمیكنید یا اقدام به دریافت فایلهای حجم نمیكنید، این قانون شما را
هیچ گاه تحت تاثیر قرار نخواهد داد. حال آن كه اگر از نرمافزارهای یادشده استفاده میكنید، خواهشمندیم به خاطر داشته
باشید که ممکن است در صورت استفاده بیش از حد مجاز، تحت تاثیر این قانون قرار گیرید.
اگر مصرف من بالا باشد، چه رخ میدهد؟
اگر مصرف شما برخی از اوقات بالا باشد، از نظر شاتل مشكلی ندارد، مگر آن كه الگوی مصرف بالا به صورت یكنواخت تكرار
شود.
اگر مصرف به صورت مستمر بالا باشد، میتوانید از سرویسهای اختصاصی شاتل استفاده کنید، در غیر این صورت و ادامه روند
مستمر مصرف بالا، شاتل برای حفظ حقوق چندین هزار كاربر دیگر، ناگزیر از محدود، معلق یا مسدود كردن سرویس شما
خواهد بود.
نقل قول:برای من فکر کنم از وقتی ساعت تغییر پیدا کرد اینجوری شد، نمیدونم ربطی داره یا نه. ولی از وقتی ساعت کامپیوتر رو 1 ساعت آوردم عقب اینجوری شد.نقل قول:
اگر با idm مشکل دارید ساعت سیستم با ساعت تنظیم شده در idm و ساعت سرور شاتل یه بار چک کنید توی صفحه ترافیک مصرفی که برید ساعت آخرین اتصال هست مودمو خاموش روشن کنید میشه این ساعت ...
دوستای که با خاموش شدن کامپیوتر سر ساعت مشخصی مشکل دارند میتوانند از برنامه زیر استفاده کنند . بسیار کم حجم است با قابلیت کاستومایز بالا. لینک دانلود را در زیر قرار میدهم
[QUOTEhttp://www.brothersoft.com/poweroff-69550.html][/QUOTE]
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
دوستانی اکو 1 و 2 مگ دارند هنوز شبانشون رایگانه؟ لطفا اعلام وضعیت کنند
نقل قول:
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
دوستانی اکو 1 و 2 مگ دارند هنوز شبانشون رایگانه؟ لطفا اعلام وضعیت کنند[/QUOTE]
تا اخر پاییز رایگان هست
بعدش معلوم نیست