مخابرات ما شبانه اصلا نداره :n27:نقل قول:
اخرین طرح شبانه دارشون بهاره بود
وگرنه 2 مگ 5 گیگ مخابرات میشه 20 تومن شبی هم 9-10 گیگ داشت
Printable View
مخابرات ما شبانه اصلا نداره :n27:نقل قول:
اخرین طرح شبانه دارشون بهاره بود
وگرنه 2 مگ 5 گیگ مخابرات میشه 20 تومن شبی هم 9-10 گیگ داشت
سلامنقل قول:
اقا تمدید کردی دوباره ؟ چرا چلچله ؟
چکار کنمنقل قول:
مخابرات شبانه اصلا نداره
شاتل و پارس از اسیاتک بدتر
فقط یه پیشگامان میمونه که اونم گفت 20 روز طول میکشه
منم دیگه مجبور شدم تمدید کنم
حجمم تموم شه تغییر سرویس میدم شهاب یا کیمیا
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
به محض اتمام بازه ی رایگان دوباره سرعت به همون 10 مگ افزایش پیدا کرد و حتی از سرورهای خارجی هم با سرعت ماکزیمم دانلود میکنه.
ip هم همون رنج 5.161 هست و تغییری نکرده مسیر هم مثل ساعات رایگان بین عمان ، فرانسه ، ایتالیا ، آلمان تغییر میکنه.
با اون دوستمون and-roid2 هم در ارتباط بودم گفتش متاسفانه نمیشه کاری کرد چون همه ی اکانتهای افزایش سرعت به مقدار سرعت داخل شبکه وابسته هستن و اگه داخل شبکه محدود شده باشه دیگه نمیشه کاری کرد.
آخه قبلا هم داخل شبکه محدود بود ولی با اون اکانتها سرعت بیشتر میشد ولی الان چنان محدود کردن که عمرا از 500 بالاتر بره.
دوستان آسیاتکی کسی هست که بعد از اتمام سرویس شهاب و تمدید دوباره اش سرعتش بهتر شده باشه ؟ یا مثلا با درخواست رانژه ی مجدد محدودیت سرعتش کمتر شده باشه. یعنی میخواستم بدونم اینا هم مثل شاتل اونایی که مصرفشون از یه حد بیشتر شده رو محدود میکنن یا کلا همه رو یکجا محدود کردن ؟
من که فعلا روی 500 محدود شدم اگه بره روی 250 دیگه واقعا مفت نمی ارزه...
شما هم احتمالا گیت وی و رنج ایپیت رو تغییر دادن , قبل از این اتفاقات رنج ایپیت چند بود؟نقل قول:
تا اونجایی که من فهمیدم این رنج 5.161 با گیت وی 10x سرعت شبانه داخلی و خارجیش 500 هست
موقعی میتونی از اکانت افزایش سرعت استفاده کنی که سرعت داخلیت بالا باشه
یادم نیست دقیقا قبلا رنج آیپی چند میداد. جالبیش اینجاست تو ساعات معمولی که tracert میگیری از اون ip های خصوصی داخلی که با 10 شروع میشه 6 تا ظاهر میشه و بعدش میپره به ip عمان یا فرانسه و....نقل قول:
ولی تو ساعات رایگان که تریس میگیری یدونه به اون آی پی های خصوصی 10 افزوده میشه یعنی 7 تا با 10 شروع میشن بعدش میپره به ip خارجی. نمیدونم ربطی داره یا نه ولی بنظرم یکی از اون ip هاست که محدودیت رو اعمال میکنه.
از پنل 1544 قسمت جزییات ریز مصرف میتونی آیپی هایی که قبلا باشون وصل میشدی رو ببینینقل قول:
اون ایپی های 10 که برای همه کابرا ظاهر میشن و کلیه ولی مهم اون اولیشه که بهش میگن دیفالت گیت وی
اینوووووووووووووووو :n02::n02::n02::n02::n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اسیاتکی لطف کنن رنج آی پی و گیت وی و البته نوع محدودیتشون تو تایم رایگان رو اعلام کنن تا یه نتیجه گیری بشه. تو پنل تنظیمات مودم هست.
اینم مال خودم
ip: 5.161.00.00
gateway: 10..201.00.00
محدودیت: سرویس 512 دارم سرعت درون شبکه ای محدود هست و سرعت دقیق روی 120 محدود میشه.
ip: 5.161.000نقل قول:
gateway:10.201.000
چلچله نیم چاشت
تایم رایگان 120
Sent from my LG-D802 using Tapatalk