بین 180 تا 250 هست به نظرمنقل قول:
Printable View
بین 180 تا 250 هست به نظرمنقل قول:
آقا از اونجا که از دست مخابرات ذله شدم میخوام بیام پارس بگیرم.سرویسهای حجمیش چطوره؟
دوستان من 512 نامحدود مخابرات دارم.پیرم کرده انقدر تایم اوت میده و سرعتش داغونه.قبلاً خوب بود.اما اخیراً اینطوری شده و حوصلمو سر برده.
میخوام بیام 512 پارس.محدودیت دانلود داره(سرعت رو محدود میکنه بعد از یه حجم مشخص)؟ + سرعت دانلود سرویس 512 چنده..
زیاد قطعی داره؟پینگش چطوره؟
سرعت دانلود سایتهای داخلی و خارجی متفاوته؟
با پارس انلاین و هر شرکت دیگه ای هم که بگیرید همون حالت مخابرات را خواهید داشت فقط کمی قطعی هاتون باکلاس تر میشه ! :n02:نقل قول:
مشکل نه پارسه نه مخابرات . کلا نت این کشور داغونه .
معمولا بین داخل و خارج تفاوت خاصی نیست من توی روز با 512 محدود 240 کیلوبایت رو معمولا دارم البته خطم بیشتر از این نمی کشه و الا بیشتر هم میده. شبها هم می تونی روی 1800 مگ حساب کنی البته شبانه من قبلا اینطوری بود و الان یک سری دانلودها رو شش صبح به بعد انجام می دم که سرعت اون هم بالاست اما دو شب حداقل 64 تا رو دارینقل قول:
کلا دانلودر نیستم
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس استان خوزستان اندیمشک
ولی بگما یه خورده اختلال داره
و
عمراً اگه به داغونی مخابرات باشه.الان تست پینگ میذارم حرفتو پس بگیری:دینقل قول:
اینم تقدیم به شما.دلم خوشه اینترنت دارم:
مگه ساعات رایگانش ساعت چند تا چنده؟منم دیگه دانلود خاصی ندارم.فوقش بخوام چند روز یه بار یه فیلم خوب دانلود کنم.نقل قول:
خیلی خوبه که.پینگی که من گذاشتمو ببین تا با تعریف اختلال آشنا شی!!!نقل قول:
خط من هم بعد یه مدتی که روی 9 مگ بود یه چند روزی هست روی 5 مگ بسته شده
ساعات رایگان 2 تا 7 البته اگر قبل از 715 هم دیسی کنی بازم رایگان حساب میشه ( بیشتر جاها اینطوره)
واسه اینکه رایگان حساب شه باید مودم روشن خاموش شه یا نیازی نیست؟نقل قول:
چون مخابرات همینطور که مودمت روشنه بصورت اتوماتیک از ساعت 2 رایگان میشه.
اینجا هم اگه مودم روشن بمونه از 2 تا 7 رایگانه.نقل قول:
ولی یک باگی هست که در بعضی جاها کار می کنه و میتونید از 1:46 تا 7:14 به صورت رایگان دانلود داشته باشید. به شرطی که مودم رو بعد از 1:46 روشن کنید و قبل از 7:14 خاموشش کنید.