ایمیل زدم 3 دقیقه بعدش این جواب اومد [emoji53] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Printable View
ایمیل زدم 3 دقیقه بعدش این جواب اومد [emoji53] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
سرعت من بعد از ظهر ها تقریبا به زور 7 مگابیت هست صبح زود هم مثلا 20 مگابیت نهایتا زنگ بزنم پشتیبانی احتمال افزایش پهنای باند هست؟ چون این جا همه سرعتشون خیلی بیشتر از من هست
ای دوست عزیز این ایمیلی که برای شما اومده بیشتر از یک سال و دوماه پیش برای من اومد هنوز هم خبری از پوشش4g نیست که نیستنقل قول:
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
اخه عزیز دل چطور میشه که تمام این مسائل دقیقا متقارن میشه با این مورد td شما اگه نظر دوستان دیگه رو هم مطالعه کنید از این موارد کم نیستند در ضمن منطقه ما بعد از این همه پیگیری و درخواست وشکایت و تماس با دفتر وزیر هنوز پوشش 4g نداریم تنها جوابشون اینه که درحال پیگیریست اون وقت هنوز این اینترنت ثابت استارتش نخورده تونقشه پوشش کامل دادن منطقه ما رو به نظر شما این چه معنی داره افت شدید سرعت رو بیشتر از ده تا دکلی که تونستم سیگنال بگیرم تو هردوتا فرکانس افت تقریبا شدید نشون میدهنقل قول:
والا چی بگم شاید هم من دارم اشتباه میکنم
فرقی نداره . پهنای باند شبکه برای مصرف روزانه کاربران هستنقل قول:
همون پهنای باند در شب، اضافه و بدون استفاده هست که شرکت جلوی هدر رفتنش رو میگیره و ازش پول درمیاره
در روز کاربران قطره قطره استفاده میکنن ولی در شب ، هدف همه کاربران ، دانلود بی وقفه هست ، مصرف از روزانه هم بالاتر میره
در این شرایط شرکت چیکار کنه ؟ پهنای باند رو زیاد کنه ؟ اینطوری که روزها اضافه میمونه برعکس میشه
این بیشتر به یه ایمیل اتوماتیک شبیههنقل قول:
بنده تا حدود 40 روز پیش وضیعت سیگنالم No Service بود!یعنی هیچی به هیچی!اصن تا اون موقع گوشیم تو خونه سیگنال 4g و حتی 3g ایرانسل به خودش ندیده بود!:n02:نقل قول:
اتفاقا من از طریق 195 اقدام کردم و 2 بار از تیم شبکه ایرانسل اومدن خونه رو از لحاظ وضیعت سیگنال بررسی کردند و چندین بار تماس گرفتن و وقتی دیدن که ما از همه سایت های شبکه دور هستیم و با ایجاد تغییرات در سکتور های سایت های اطراف نتیجه مطلوب حاصل نمیشه بالاخره یک سایت که قبلا تو خیابونمون غیر فعال بود,فعال کردن!(دلیل غیر فعال بودنشو من نمیدونم,شاید تقریبا آماده بوده و اون شکایت کمی سرعت راه اندازی رو جلو انداخته) چون راه اندازی سایت جدید نیاز به مجوز ها و مراحل اداری زیادی داره که حداقل 6 ماه زمان میبره و اینم بدونید که ایرانسل خییییلی بیشتر از ما دنبال پوشش بیشتر شبکه خودش هست که دلایلش هم قبلا گفتم
ولی الان آنتن LTE فول هستش تو خونمون,واقعا دمشون گرم که انقدر پیگیر هستن,من به شخصه ازشون ممنونم:n12:
همزمان با اون از همراه اول هم در یک تاریخ شکایت کرده بودم,اتفاقا از تیم شبکه همراه اول هم 2 بار اومدن خونمون و دقیقا همون مراحل رو انجام دادن و هنوز که هنوزه هیچ کار مثبتی از طرف همراه اول صورت نگرفته!(شکایت همراه اول مربوط به سرعت فوق العاده پایین 3g بود,راه اندازی 4g پیش کش!)
البته ناگفته نماند تیم شبکه ایرانسل بسیار خبره تر و ماهرتر بودن
اسکرین شات هم قرار میدم که دقیقا تفاوت رسیدگی به شکایت مشتری رو بین این دو اپراتور ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوت را احساس کنید ... :n05:نقل قول:
والا به خدا من هم از بس پیگیری کردم وشکایت کردم خسته شدم آخرین جواب ایرانسل هم این بود که باید صبر کنید فعلا با همون 3g باید بسازید حتی از طرف ۱۹۵هم تماس گرفتن گفتن به این دلیل و ان دلیل که ایرانسل اعلام کرده باید صبر کنید مشکل نتورکینگ دارند وفلان وچنان البته خیلی محترمانه صحبت کردن ولی چه فایده خبری از پوشش نیست که نیستنقل قول:
واقعا خیلی خوش شانسی شاید هم آشنایی چیزی داشتی تو کدوم منطقه وکدوم شهری عزیزنقل قول: