سلام از مابقی کسایی که آسیا تک دارن سرویس open v*p*n از کار افتاده یاکه نه ؟ از من باز از کار افتاده قبلا هم سابقه داشته :n16:
Printable View
سلام از مابقی کسایی که آسیا تک دارن سرویس open v*p*n از کار افتاده یاکه نه ؟ از من باز از کار افتاده قبلا هم سابقه داشته :n16:
بله هم اوپن وی پی ان و هم کریو مشکل دارننقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اقا ما هم اسیاشت داریم
ما هم بازی:n02:
سرویس آ مثل آسیاتک دارم سوالی داشتین بپرسین
تک کانکشن آسیاتک واقعا افتضاحه ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط پینگ و سرعت سرور های داخل ایران توی آسیاتک خوبه ....
اینم ماس ماس ولی باید با چوب بیوفتی به جونش اینقد بزنیش تا سرعت واقعیتو بهت بده مثل مخابرات!!
در حقیقت سرعت من 850 هستش مثلا!البته با idm
فقط یه مشکلی که دارم اینه که ای پی روسیه دادن بهم!
شنیدم بعضی از دوستان دیگه هم ای پیشون روس شده اگه مثلا زنگ بزنیم میتونن تغییر بدن به ایران یا مرغشون یه پا داره؟:n13:
نقل قول:برای منم این مشکل به وجود امده استنقل قول:
- - - Updated - - -
نقل قول:برای منم این مشکل به وجود امده استنقل قول:
مطمنم مشکل از خط نیستنقل قول:
خلاصه گورباباشون من که جمع آوری کردم همون نت مخابرات سگش می ارزه به این مفت خورای کال پرست
بله همونطور که انتظار میرفت این آسیاتک بعد از به قول خودشون " بهینه سازی شبکه " تو مرکز مخابراتی ما ( فجر ارومیه ) کلا یه سیستم جدیدی پیاده کردن که با شروع بازه ی رایگان به هیچ وجه اجازه نمیده سرعت دانلود از 500 بالاتر بره. حتی از سرورهای خود آسیاتک.
منظورم اینه که قبلا با اکانت افزایش سرعت یا بالا بردن تعداد کانکشن و دانلود همزمان چندین فایل و ... میشد به سرعت 1 مگ رسید اما الان شدیدا روی 500 محدود کردن.
یعنی الان جدیدا تو بازه ی رایگان برای من که سرویس شهاب 10 مگ دارم، دانلود رو که شروع میکنی اگه از سرور قدرتمند و داخلی باشه همون اوایل سرعت تا 800 و 900 میره اما بعد از چند ثانیه برمیگرده اطراف 400 تا 500 و با هیچ روشی که من امتحان کردم نمیشه به 1 مگ رسوندش.
معمولا هم آیپی رنج 5.161 یا 5.188 و ... کلا رنج 5 میده چه در ساعات رایگان و چه ساعات معمولی.
الانم در ساعات رایگان مسیر (Gateway) از عمان هست ولی بعضا بین فرانسه و ایتالیا هم تغییر میکنه. تو بازه رایگان trace نکردم نمیدونم gateway تغییر میکنه یا نه ولی بنظرم ربطی به سرعت دانلود نداره.
حتی با نزدیک شدن به آخرای بازه ی رایگان هم سرعت بهبود پیدا نمیکنه یعنی بسیار دقیق و بصورت سیستمی محدود شده.
در ساعات معمولی که سرعت خوبه و همون 1 مگ هست. اما من هنوز نتونستم روشی برای حل این مشکل محدودیت در ساعات رایگان پیدا کنم.
قبلا با محدودیتهای قبلی و اکانت افزایش سرعت میشد شب تا صبح حدود 15 تا 20 گیگ گرفت اما الان که سرعت روی 500 فیکس شده بیشتر از 10 گیگ نمیشه برداشت.
کسی هست اینجا که از اکانت افزایش سرعت خاصی استفاده کرده باشه و جواب گرفته باشه ؟؟؟ اکانت دوستمون and-roid2 که تو همین انجمن هست قبلا جواب میداد اما الان با محدودیتهای جدید سرعت اصلا افزایش پیدا نمیکنه.
اگه ارودنتون روی رنج 5.0000نقل قول:
تخلیه کنین سنگینتره
منم روی همین رنجم
پینگ اکثرا مسیر عمان روی 400 500
تک کانکشن 20 30 کیلو
سرعت شبانه شهاب اوایل روی 500 الان 250
اصلا من این ماه 512 تمدید کردم چون هیچ شرکت بهتری نیافتم مخابرات و پارس شبانه ندارن شاتل محدود میکنه
فعلا منتظرم ببینم مخابرات چکار میکنه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk