آقا یه لطفی بکنید جواب سوال من رو بدین و اواره این فروم اون روم نکنید:
من پنل کنسول رو در اوردم و زیر درایو ،زیر ایکس باکس تو اون محفظه ای که بود نگاه کردم و
سیمش زرد بود می خواستم بدونم درایوم چیه .کنسولم الایت هست
آقا یه لطفی بکنید جواب سوال من رو بدین و اواره این فروم اون روم نکنید:
من پنل کنسول رو در اوردم و زیر درایو ،زیر ایکس باکس تو اون محفظه ای که بود نگاه کردم و
سیمش زرد بود می خواستم بدونم درایوم چیه .کنسولم الایت هست
ممنون چک کردم ظاهرا دیسک هیچ مشکلی نداشت رو دیسک خش زیادی هست شاید واسه همونه باز نکرده اگه هر بازی رو با این برنامه تست کنم و همه موارد سبز باشه بازی با لایو مشکلی نداره؟کنسولم که سالمه (فلگ نشدم)نقل قول:
میتونی از صفحه پیغامهای abgx یه عکس بذاری؟بله اگه چک کردی و همه چی میزون بود مشکلی نیست و در Live هم راحت میتونی بازی کنی.
سلام.نقل قول:
منظور شما از این که درایوم چیه ؟ یعنی مال کدوم برنده؟یا مثلا ً میدونید که Lite On هست و میخوایید بدونید چه ورژنیه؟
سوالتونو متوجه نشدم.
البته یادمه قبلا ً میگفتن پنل جلو رو باز کنید سیم درایو اگه زرد بود لایت آن هست و اگه قرمز بود سامسونگ و اگه سفید بود درایو بنکیو هست!!
شاید منظور شمام همین بوده!از سال 2008 به بعد اکثر درایو ها لایت آن بوده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید لایتون باشه. اما برای اطمینان میتونبد درایو رو باز کنید چون برای خوندن و گرفتن فایل dummy.bin باید مدل دقیق درایو رو بدونیدنقل قول:
دقیقا همین چیزایی که گفتی:نقل قول:
کدوم برند؟
مدلش lite on هست؟
نوع ورزن؟
:31:نقل قول:
الان من نفهمیدم شما جواب منو دادین؟ یا دارین سوال میکنین؟
خب اگه لایت آن باشه پس یکی از سه ورژن 7-8-یا 9 هست.
دو تا راه دارین.
یکی اگه مطمئن هستین که جعبه کنسول حتما ً مال خود کنسول شماست و عوضش نکردن!رو بارکد جعبه مقوایی نوشته:
Lot NO و جلوی اون یه عددی نوشته که یا با 07 یا 08 و یا 09شروع میشه که ورژن(نسل) دروایو لایت آن رو معرفی میکنه.
راه دوم و بهترین و مطمئن ترین راه باز کردن قاب کنسوله و همونطور که سونی عزیز اشاره کرد فایل Dummy.Bin رو که بخواین بگیرین ، دونستن نوع درایو مهمه.
به مشکل خوردم تو دیسک مورد های زرد هست؟
سلام دوستان
تصمیم گرفتم برای تابستون ایکس باکس بگیرم که بی کار نباشیم :31:, الان قیمت مدلهای آرکید و الیت چنده؟ تاریخ ساختشون باید از چه سالی به بعد باشه خوبه؟ ریجنش باید pal باشه خوبه؟ کلا ایکس باکس الان چند تا پک داره و خرید کدوم به صرفه تر هست؟ اگه موضوع دیگه ای هم هست که در موقع خریدش باید دقت کنم بگین ممنون میشم , با تشکر از دوستان خوب پی سی ورد.
سلامنقل قول:
خدا رحمت کنه الیت و آرکیدو.دیگه پیدا نمیشن.اگر هم پیدا بشن دست دوم هستن و دست اول خیلی سخت میتونی پیدا کنی
الان شما بهترین کاری که میتونید انجام بدید خرید یک عدد کنسول اسلیم 4 گیگ با درایو 0225 هست که البته هنوز حک نشده و تا چند روز آینده به امید خدا حکش میاد و تا اومدن حک باید صبر کنی
قیمتها الان وحشتناک شده این مدلی هم که گفتم قیمتش 420-430 تومنه و 250 گیگش 500 تومن
خلاصه خودمونم گیج شدیم کدومو بخریم:24::31:
سلام
خب خدارو شکر:27: این یعنی بازیتون مشکل داره که قابل رفعه.ارور زرد رو تو همون تاپیک abgx پیگیری کن متوجه میشی چیکار کنی.بازیت پچ نشده است.میتونی خودت پچش کنی یا بری یه بازی پچ شده بخری 3000 تومن ناقابل:21:نقل قول:
سلام.بهترین کارو میکنی:8:نقل قول:
قیمت که فضائیه هر کی هر چی زورش برسه میپرونه!!!570 داریم 680 هم داریم:18:بهتره از سال 2009 به بعد بگیری که خطر سه چراغ شدن دیگه توش مطرح نیست:20: تو ایران اکثراً ریجن پال دارن.شمام پال بگیر.کلاً ایکس باکس مدل های مختلفی داره که تو پست شماره 1 همین تاپیک میتونی همشو ببینی.
موضوع که زیاده.قبل از خرید خوب مطالب سایت رو بخون تا بهتر کنسول ایک باکس و انواع مدل هاشو بشناسی و تجهیزاتی که لازم داری رو بدونی چی بخری و از کجا بخری؟من پیشنهاد میکنم اینترنتی خرید نکن مگر اینکه فروشگاه معتبری باشه!!!!
اگه الایت گیر آوردی بخر حالا 120 گیگ یا 250 گیگ فرقش زیاد نیست(ر نگش سیاهه)!!!اگر نبود برو سراغ آرکید!(رنگش سفیده)هارد نداره ولی میشه بهش هارد متصل کن(هارد اصل نمیدونم گیر میاد یا نه)
بعدم برو سراغ اسلیم کپی خور( گمونم حدودا 680 قیمت داده بودن:13:)
از هرجا که میخری بگو جلو چشمات یه بازی کپی شده اجرا کنه!
بهش یه دستی بزن بگو اگه میشه بازی Need For Speed :Hot Persuit و بازی Halo:Reach و بازی Fable3 رو اجرا کنه تا ببینی اجرا میشه یا نه:21:(شایدم بگه سرم شلوغه بیخیال بابا)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بهش بگو فایل Dummy.Bin و Dvd Key کنسولی که میخوای بخری رو بهت رو فلش مموری بریزه بده نگهش دار.(نتیجه میگیریم فلش مموری موقع خرید همراهت باشه:11:)
در مورد فریمو درایو ازش بپرس ببین چیه؟نوع درایو رو هم بپرس تا مطمئن شی چیه!کینکت هم از من میشنوی بگیر.چیز خوبیه!
یبار خرج کن ولی یه چیز عمری بخر.
سوال دیگه ای بود در خدمتم.
پست شماره 1 همین تاپیک فراموش نشه.