من پرش لینک ندارم خداروشکر. فقط نویزم دستکاری شدهنقل قول:
Printable View
من پرش لینک ندارم خداروشکر. فقط نویزم دستکاری شدهنقل قول:
من خطمو رو 4مگ هم گذاشتم باز لینکم میپره
مثلا آی پی آزاده یه بار لینک میپره قفل میشه رو 37.221 بعد از پنج دقیقه دوباره لینک میپره و دوباره آزاد میشه این روند همینجور ادامه داره کیفیت خط هم بعد از هر پرش لینک تغییرات زیادی میکنه
دلت برا dslam قبلی تنگ شده؟:n33:نقل قول:
به احتمال زیاد مشکل از dslam یا پورته که نویز میندازه
یعنی اینا که از ضحی منتقل شدم مارمالاد همه با هم پورتاشون خراب شده مگه میشه؟!نقل قول:
شاید براتون dslam جدید گذاشتن که مشکل دارننقل قول:
خدا لعنتش کنه اون که dslam جدید گذاشت واسمون حتما از این مارکای ارزون خریده مثل همین آی پی 37.221:n21:نقل قول:
dslam قبلیمون خیلی خوب بود مارکش فکر کنم زایکسل بود
فقط نمیدونم چرا وقتی نویز خطم میره بالا ipهم قفل میشه رو 37.221 و مثلا میخوام آی پی عوض کنم چراغ مودم قرمز میشه و باید 10دقیقه بمونم تا یه آی پی بگیره که در اون شرایط باز 37.221 میاد یعنی وقتی نویز خطم میره بالا آی پی هم قفل میشه رو 37.221
من میگم انگار اتصالی چیزی داره البته روزای اول که نصبش کردن اینجور نبود این چند روزه اینجور شده
من که هنوز روی همون قبلیمنقل قول:
توپ تکونش نمیده
قفل شدن ایپی هم نمیدونم چیه ولی فرقی هم نداره به قول معروف اب که از سر گذشت دیگه چه یه وجب چه صد وجب:n19:
حالا بنظرت چیکار کنم؟شکایت کنم؟نقل قول:
این کارمند مارمالاد که گفتی رفیق شده باهات کی هستش برم پیشش؟بهش بگم از طرف شایان اومدم
من نزدیکای 10تا پورت عوض کردم تا یه پورت خوبی گیرم اومد اونوقت اینا زرتی منو انداختن مارمالاد!:n27:
این مارمالاد هم خیلی کله شقه به هیچ صراطی مستقیم نیست
والا اینی که میگی دوستمه من نمیدونم کیه اما انگار تو بهتر میشناسیش :n33:نقل قول:
همینی که 10 تا پورت واست عوض کرده رفیقته دیگه اگر این رفیق نباشه پ کی رفیقه؟:n19: