افزونه ultr.a su.rf برای کروم و مجانی هم هست .نقل قول:
Printable View
افزونه ultr.a su.rf برای کروم و مجانی هم هست .نقل قول:
فردا که عمرن تخلیه شه؛ شما اگه الان درخواست تخلیه رو بدی ، باید بلافاصله بعدش ، در سایت 195 از آسیاتک بابت تخلیه نکردن خطت شکایت کنی! اگه خوش شانس باشی ، شنبه تخلیست، در غیر این صورت احتمال زیاد ، یکشنبه دیگه کارت اوکیه...نقل قول:
*نکته مهم اینه که هر موقع درخواست تخلیه رو دادی، بلافاصله بعدش در سایت 195 از اسیاتک شکایت کنی.*
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روز آخر سرویسمو ارتقا دادم به 10مگ ببینم چه فرقی میکنه ( سرویس 256 رو ) ، بهتر نشد که هیچ، بدترم شد ( از هر لحاظ نتم ترکید ) !!!!!! واقعا پول واسه 10مگ دادن،اشتباهه محضه...
نقل قول:
متاسفانه تک کانکشن آسیاتک افتضاح شده ، مشکلشم کمبود پهنای بانده . صبح ها من چک کردم با testmy روی ۳ ۴ مگ به زور میره ولی از ساعت ۱۲ظهر به بعد میترکه علتشم فقط کمبود پهنای بانده .
- - - Updated - - -
نقل قول:
متاسفانه تک کانکشن آسیاتک افتضاح شده ، مشکلشم کمبود پهنای بانده . صبح ها من چک کردم با testmy روی ۳ ۴ مگ به زور میره ولی از ساعت ۱۲ظهر به بعد میترکه علتشم فقط کمبود پهنای بانده .
پیشنهاد میکنم همه دوستان از testmy.net تک کانکشن یه تست بگیرن تو ساعت های مختلف بزارن اینجا شاید به یه نتیجه ای رسیدیم .
نقل قول:
شما کدوم شهری ؟ شما آسیاتک هستی ؟ پی چرا تست شما تو سایت نیست ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اصلاَ آسیاتک نیستی برا چی تست میزاری اینجا ؟!؟!
چرا اسیاتک هستمنقل قول:
همونطور که ایپی های لایزر برای بچه ها میاد ایپی این شرکت و چندتا دیگه هم برا من میاد
البته ایپی های خود اسیاتک هم واسم میاد که اونا هم سرعتشون همینقدره فقط مقدار پینگشون فرق داره
راصد شرکت وایرلسه تو اهواز؟!نقل قول: