این پاس ماناماد لعنتی چرا سایت درست حسابی نداره ؟ همش میگه به علت تغییرات غیر فعاله پ کی میخاد درست شه ؟ نمیدونم مخابرات چه جوری اینترنتش رو میده به این بی درو پیکرا
Printable View
این پاس ماناماد لعنتی چرا سایت درست حسابی نداره ؟ همش میگه به علت تغییرات غیر فعاله پ کی میخاد درست شه ؟ نمیدونم مخابرات چه جوری اینترنتش رو میده به این بی درو پیکرا
فرشاد بیا یه چند تا از این تستا برامون بزار:n14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من مبین نت دارم و دارم میام سمت ADSL مخابرات . زیاد آشنایی باش ندارم
میگن خودت باید مودم بگیری.یه مودم قیمت کردم D-LINK گفت 80
به نظرتون خوبه؟ ممنون میشم جواب بدین
داداش شما استفادتون چیه سرعت شبانه براتون مهمه یا پایداری و راحتی ؟نقل قول:
به نظر من برای دانلود شبانه خیلی خوبه و شبها سرعت واقعی میده به کاربرها و محدودیتی هم نداره مثلا" من هر ماه حدود 110 گیگ دانلود دارم توی این دوسال هم محدود نشدم
ولی قطعی و عمدی و غیر عمدی هم داره ..... پشتیبانی زیاد جالب نیست و مثل کارمند های شرکت های دولتی بی محلی می کنن .......
شاید اگه در کنار این اینترنت یه 128 از مبین نت داشته باشی بد نباشه ....
ولی روش نباید زیاد حساب باز کی مثلا" یه بار قشنگ ساعت 8 که انتخاب واحد داشتم قطع شد:n14: .........
خوش بحالت برا من که از 1ماه تقریبا 2هفته سرعت شبانه خوبه بقیش بد(50کیلوبایت):n29:
چند وقت پیشم که نزدیکای 3هفته سرعت شبانه روز افتضاح بود
لعنت به این پاس مارمالاد بی درو پیکر
یعنی شرکت بیخودتر از این پیدا نکردن که خط ما رو بهش منتقل بکنن ؟ یه سایت درست حسابی نداره. رفتن فروشگاه ساز رایگان پرستاشاپ رو نصب کردن و همه کارای تمدید و خرید ترافیک رو دستی انجام میدن. حالا ای کاش دستی انجام میدادن من یک ساله از این شرکت لعنتی سرویس دارم هر موقع میخام تمدید کنم بیچاره میشم تا تمدید بشه.
وقتی که زمان سرویس تموم میشه که مستقیم ریدایرکت میشه به یه سایت دیگه که هیچ ریطی نداره و نمیشه تمدید انجام داد! وقتی هم قبل از تموم شدن اعتبار تمدید بکنی از تو سایتشون تمام اون حجم رو مثلا 8 گیگ رو برای همون یکی دو روز باقی مونده به عنوان ترافیک اضافه محاسبه میکنن!!! اینو تو سایتشون هم نوشتن!!! تازه برای همه این کارا صد بار باید توی تایم اداری زنگ بزنی بهشون بفهمونی که چی به چیه شاید درست بشه وگرنه میره برای روز کاری بعدی!!!!
به خدا دارم روانی میشم از این شرکت در پیت. تازه قیمتاشونم از همه جا بالاتره یه گیگ ترافیک رو میدن 5200 !
ماناماد پسر خوبی است به من سرعت خوب میدهد:n10:نقل قول:
سرعت خوب به چه دردی میخوره وقتی برای تمدید و خرید ترافیک اینهمه زجر میکشیم ؟ الان شما برای تمدید کردن دقیقا چیکار میکنید؟نقل قول:
تازه از همه جا هم که گرونتر میده
سلام بچه ها اکسین ساعت رایگان شبانه اش جند شده؟ محدود 1024؟
گرونی که بخوره توی سرشون دیگه عادت کردیم .ترافیک انلاین میخرم درجا ثبت میشه البته تا قبل از تغییر قالب سایت .الان رو دیگه نمیدونم چه جوریه .برای تمدید هم حضوری میرم و 6 ماهه میگیرم.نقل قول:
نقل قول:
اگه من نامحدود 1 مگ بگیرم سرعت دانلود میانگین چقدره ؟
نقل قول:
حداکثر 130 و میانگین حدود 110 اما چون شیر هست ممکنه گاهی تا 60 70 هم پایین بیاد.
اگه اینجور باشه که خیلی خوبه چون من الان دو مگ 8 گیگ دارم ماهی 35 میدم باز 3-4 گیگم که ترافیک اضافه میگیرم میره بالای 50 تومن. یه مگ نامحدود میشه 45 تومن هر موقع از روزم میشه دانلود کردنقل قول:
من گفتم شاید چون بین 10 نفر نوشته تقسیم میشه حتما سرعتش داغونه
سلام بر دوستان اهوازی میخام برای یکی از رفیقام adsl2مخابرات بگیرم کجا باید رفت وچگونه باید ثبت نام کرد خونه دوستم سلطانمنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من که گرونه ماهی 18 بیشتر نباید برا اینترنت بدی .نامحدود ها خوب نیستن اگه سرعتت کم شد حتی اگه مشکل سخت افزاری باشه کاری واست نمیکنن چون میگن تا 12 کیلوبایت که بیاد پایین باز طبق ضریب قانونیه.تفاوتش توی پشتیبانیش هست هر چند واسه محدود ها هم کاری نمیکنن اما چون ضریب پایین تره در مواقع لزوم دست ادم برای شکایت و ... یکم بازتره .اما من اگه جات بودم به جای این که ماهی 40-50 بدم برا نامحدود میرفتم 15 میدادم 1 مگ 2 گیگ میگرفتم فقط شبا ازش استفاده میکردم تا تهش رو هم میکشیدم و بعد هرهر به مخابرات میخندیدم.اگر هم که پول مفت داری برو هفتاد بده 2 مگ نامحدود بردار ولی من زورم میاد بابت اشغال پول بدم.نقل قول:
علی کی گفته نامحدودا سرعتشون پایینتره ؟نامحدودا هم سرعتشون مثل محدودا هست و هیچ فرقی با هم ندارن(هر کیلوبایت میشه 8 کیلوبیت غیر از اینه؟)
به نظر من نامحدودا خیلی بهترن چون الان من که 2مگ محدود دارم بعضی از شبا دقیقا سر ساعت 2 سرعتم میشه 50کیلوبایت کلا 2هفته سرعت شبانم خوبه بقیش خراب
برا کسی که میخواد دانلود کنه اگه میتونه هزینه کنه 1مگ نامحدود خیلی خوبه و میشه حجم زیادی رو باهاش دانلود کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اقا فرشاد شما زیاد فعال هستی توی این تاپیکسلام بر دوستان اهوازی میخام برای یکی از رفیقام adsl2مخابرات بگیرم کجا باید رفت وچگونه باید ثبت نام کرد خونه دوستم سلطانمنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نا محدود 512 مخابرات میشه روزی چن گیگ دان کرد
سوال بعدی مخابرات با انواع ------ وی وی پی ان مشکلی نداره
ویک سوال دیگه
چهارشنبه شب 1 مگ نامحدود رو خریدم واسه تمدید. زنگ زدم به پشتیبانی میگه باید وایسی شنبه صبح واحد فروش بیاد برات فعال کنه! مسخره تر از این ندیدم تو عمرمنقل قول:
من چون کارم با اینترنته و روزی 10-15 ساعت وصلم مصرفم زیاده. بدون اینکه حتی یه فایل دانلود کنم فقط برای پیج باز کردن ماهی 10-12 گیگ مصرف دارم فکر کنم همون نامحدود به صرفه باشه حداقل توی روز هم میشه دانلود کرد. این یه ماه رو تستی گرفتم ببینم چی میشه اگه خوب نبود سرعتش همون قبلیو میگیرم
60*60*60*24=5184000کیلوبایت=5گیگ و 100مگابایت=میزان دانلود 512 نامحدود در 24 ساعتنقل قول:
(5گیگ و 100 مگابایت)*2=10گیگ و 200 مگابایت=میزان دانلود 1024 نامحدود طی 24 ساعت دانلود متوالی
چرا خیلیاشون غیر فعالن
مراجعه به یکی از نمایندگی ها و انجام ثبت نام
قطعی چی زیاد دارهنقل قول:
شما از کدوم نمایندگی گرفتی؟؟؟؟؟؟/
زیاد بهش اطمینانی نیست گاهی اوقات قطع میشودنقل قول:
من ضحی هستم
قطعیش برای چن ساعت هست یا بالای 24 ساعت هستنقل قول:
ضحی اسمه نمایندگی هست درسته
دوستان عزیز یک سئوال
من یک سرعت 4مگ حجمی 6 گیگ خریداری کردم و استفاده ام فقط در روز است و استفاده شبانه ندارم
میخواهم ببینم آیا آسیاتک سرعت 4 مگ را به ما در زمان حجم 6 گیگی میدهد یا در زمان حجم هم دزدی میکند؟ منظورم اینه که 480-500 کیلو دانلود رو توی روز میده؟؟؟
از این آدرس یوزر ساختم و پول واریز کردم و مدارک ارسال کردم و منتظرم خبری بشه:n28: درست انجام دادم دیگه؟؟؟:n09:
ضمنا خطم فیبر نوری هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين نامه رو به وزير ارسال كردم لطفا شما هم يه نمونه ارسال كنيد
با سلام
جناب آقاي دكتر واعظي
همانطور كه با اقدام جدي شما شركت سامسونگ سرويس دهي خود را براي ايرانيان آغاز كرد تقاضاي يك اقدام جدي ديگر از شما براي بهبود وضعيت شرايط دريافت اينترنت در ايران را داريم
همانطور كه مي دانيد
براساس مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 10 تصويب شده است به عنوان مثال براي سرعت 128kb/sچنانچه سرعت دانلود را در سيستم خود مورد محاسبه قرار دهيم با توجه به اينكه سرعت دانلود بر اساس بايت نشان داده ميشود ابتدا براي تبديل بيت به بايت 128 را به 8 تقسيم كرده و با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 10 حداقل سرعت دانلود 1.6kB/sو حداكثر 16kB/sرا خواهيم داشت و اگر سرعت دانلود كمتر از حداقل مقدار ديده شود نشان دهنده كندي سرعت و تخلف سرويس دهنده خواهد بود.
اين قانون متاسفانه باعث شده كه شركتها بجاي اشتراك گذاري واقعي يك به ده با نرم افزار سرعت را تقسيم به ده ميكنند و كم فروشي ميكنند و اين قانون اصلا قانون خوبي نيست و من به عنوان يك كاربر اصلا از اين شرايط راضي نيستم چون شركتها پول بيشتري را از كاربران گرفته ولي سرويس پائين تري ارائه مي دهند و عملا كم فروشي ميكنند اگر بشود كه دقيقا سرعتها با سرعت اسمي برابر شود و اشتراك يك به چند غير فعال شود بسيار عالي ميشود مثلا اگر شركتي سرويس 128 ارائه ميدهد واقعا 16 كيلوبايت ارائه شود نه 1.6 كيلو كه اين خيلي ظلم مي باشد و همينطور سرعتهاي بالاتر دركل تقاضامنديم اين مشكل را حل نمائيد چون بجز خداوند آخرين اميدمان به شماست
موفق باشيد
در ضمن اطلاعات تماس با وزير اينجاست شما هم اقدام كنيد
سلام
- اگر می خواهید نامه خود را با نمابر (Fax) برایم بفرستید، لطفا با شماره تلفن 88467210 تماس بگیرید.
- اگر می خواهید پیام شما را به صورت نامه الکترونیک (email) دریافت کنم، لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک کرده و یا به آدرس vazir@ict.gov.ir ارسال کنید.
- برای پیگیری نتیجه تماس خود از یک هفته پس از تماس، می توانید با شماره تلفن 88114180 تماس بگیرید.
ضمنا چنانچه در پیام خود شماره تلفن یا نشانی تماس قرار دهید در صورت امکان با شما تماس خواهیم گرفت.
آرزوی سلامتی و شادکامی برای شما و التماس دعا برای توفیق در خدمتگزاری دارم.
محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
میگم شما استفاده کردی از این سرویس؟ من یه سرچ کردم بعضیا میگن در حد 20 کیلوبایت هست!نقل قول:
من چند روز پیش 1گیگ خریدم الان سرویسم 2روز دیگه تموم میشه ولی هنوز 700مگ مونده واسم خواستم ببینم اگه الان(قبل از اینکه زمان سرویس تموم بشه) تمدید کنم و 'فعالسازی سرویس رزرو' رو نزنم این 700 مگ میسوزه یا اضافه میشه به ماه بعد کسی اطلاع داره؟
فرشاد میشه بگی من کجا گفتم نامحدودا سرعتشون کمه ؟ :n24:نقل قول:
من گفتم اگه سرعت کم بشه چون ضریب بالاتری داره پشتیبانی کاری انجام نمیده .
نقل قول:
خیلی وقته پیش داشتم شاید 1 سال - حداکثر که 130 کیلو هست و محاله بیشتر شه بجز زمانی که اکانتینگ قاط میزنه اما در مورد حداقل بستگی به منطقه داره بعضی جاها همیشه 130 رو میده بعضی مناطق هم تا 11 کیلوبایت میاد پایین اگه این یک ماه ثابت بود پس یعنی تو منطقه شما خوبه سرعت .
گیگی چنده؟؟نقل قول:
شبانه هم همینه؟؟نقل قول:
روزا چنده؟نقل قول:
دوستان عزیز یک سئوال
من یک سرعت 4مگ حجمی 6 گیگ خریداری کردم و استفاده ام فقط در روز است و استفاده شبانه ندارم
میخواهم ببینم آیا آسیاتک سرعت 4 مگ را به ما در زمان حجم 6 گیگی میدهد یا در زمان حجم هم دزدی میکند؟ منظورم اینه که 480-500 کیلو دانلود رو توی روز میده؟؟؟؟
از این آدرس یوزر ساختم و پول واریز کردم و مدارک ارسال کردم و منتظرم خبری بشه:n28: درست انجام دادم دیگه؟؟؟:n09:
ضمنا خطم فیبر نوری هست.
از نظر پشتيباني ممكنه ولي من از قسمت فروش كه پرسيدم گفت نامحدودا سرعتشون بهتره!نقل قول:
علي اين شارژ داره كلافم ميكنه اين ماه 3گيگ علاوه بر شارژ پايه خريدم دلم خوش بود نامحدود 1مگ نگرفتم
4240. تومننقل قول:
تمدید رو انجام دادم فعلا داره بین 130 تا 230 میچرخه پایینتر از 130 هم نیومدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
???????
سلام اینترنت منم مال مخابراته ولی سایت اصلی شرکتی که توشم و اینترنتم از اونه رو پیدا نمیکنم با این ادرس حجم باقی مونده رو میبینم
این مال کدوم زیر شاخه مخابراته سایت اصلیش چیه؟؟
بعد کسی میدونه من چطور میتونم یه پنل واس خودم دست و پا کنم تو مخابرات یه پنل تقریبا 10 نفره واس خودم و دوستام که مثلا اونا خواستن اینترنت شارژ کنن و چیزی بیان پیش من یه جور نمایندگی کوچیک؟؟؟؟؟
چقدر افتضاح شده اینترنت... سرعت دانلود پایین، پکت لاس بالا... ده بار باید صفحه رو ریلود کنم تا درست باز بشه :n27::n27: