دیروز رفتیم 01 تهران به دلیل این اجلاس ها تهران تا 12 شهریور مرخصی دادن :8:
Printable View
دیروز رفتیم 01 تهران به دلیل این اجلاس ها تهران تا 12 شهریور مرخصی دادن :8:
ای خدا کی تمومه میشه این خدمت دیگه خسته شدم
خوش به حالت واقعا ! 12 روز مالیـــــــدی درش:31: اونم با بخور و بخوابنقل قول:
اوووف. تو دیگه خیلی خوش شانسی پسر. 1 روزشم خیلیه چه برسه به 12 روز. برو حالشو ببرنقل قول:
اتفاقا دوره آموزش دارن. اونم 1 ماه. همچین بیکارم نیزارن بمونن. فقط مثلا اردو و این چیزا ندارن وگرنه آموزشش زیاد فرقی با بقیه نداره.نقل قول:
من خودم همین شرایطو داشتم. دوباره رفتم مالک اشتر واس آموزش. اتفاقا 3 بار هم پاسداری دادم. چون میگفتن شما خدمت کرده اید بلدید که چکار کنید!!!!
گفتم که واسه نیرو انتظامی فرق داره و دوباره باید برن اموزشی.نقل قول:
هر نیرویی یه جوریه.تیرو دریایی ارتش این هزینه رو متقبل نمیشه که طرف دوباره بره اموزشی.سریعا تقسیم میکنه.البته سریه هم نه.1 ماه طول می کشه ولی همش تو مرخصی هستی.
چه عجب یکی محل ما گذاشت :18:، دمت گرم برادرنقل قول:
آخ جووون من فکر کردم با نمره 0 باید بزنم:3:
فکر نکنم ربطی به انصرافتون داشته باشه.نقل قول:
امریه گرفتن هم یه سری شرایط داره مثل معدل و مطابقت رشته و اقدام به موقع و پارتی هم موثره.
اگر کسی وسط خدمت ترخیص بشه
مرخصی استفاده نشده داشته باشه از قبل در دوره بعدی که به خدمت اعزاممیشه قابل استفاده است یا از بین میره ؟
خدمت اعزام مجددیها طبق قانون قدیم ۱۸ماه شد.
آقا منبع داری؟! اینجوری که فقط سرِ ما کلاه رفت:41:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
لطفا منبعش ؟ از جایی شنیدید؟
یعنی منم الان قانون 17 ماه خدمتم و 4 ماه دیگه خدمتم تمومه برم ترخیص شم و برگردم باید همون 17 ماه بایستم یا نه باید 21 ماه بایستم ؟
لطفا الکی شایعه نکنید.هدفتون از این کارا چیه؟
دوستان خدمت 21 ماهه.
از بین میرهنقل قول:
اعزامی های تا تاریخ ۳ خرداد ۹۱ همه قانون قبلن و سربازای فراری و اعزام مجددی ها این بخشنامه ای هست که اومده در چندین بند و یک بخشنامه دیگه هم ماله نخبگان هست که پروژه های تحقیقاتی در سال ۸۹ و ۹۰ انجام دادند که خدمتشون عقب افتاده و اعزام در سال ۹۱ دارند اونها هم قانون قبل هستند … من با این قوانین ماده دستورم صادر شده و دارم کارای ترخیصم و انجام میدم ...
اگر بتنونی بخش نامه رو یه جا اپ کنی ممنون می شم البته اگر در اختیار داریدش . ممنوننقل قول:
درسته.من یادمه طرف اعزام مجددهای 2 اردیبهشت بود.یه بخش نامه اومد که برای این افرا قانون قبل اجرا میشه.نقل قول:
ولی اعزامی های جدید طبق قانون جدیدن.
بخشنامه رو خودم خوندم ولی می دونید که بخشنامه ها رو در اختیار نمی گذارن ...
نقل قول:بخشنامه رو خودم خوندم ولی می دونید که بخشنامه ها رو در اختیار نمی گذارن ...
دوست عزیز شما الان سربازی یا فقط از بیرون داری دنبال می کنی ؟ من 11 ماه کسری داشتم و اعزام 1 اردیبهشتم و فوق لیسانسم و اخر شهریور تزخیص می شم ..شما اگه سرباز باشی می دونی ماده دستور یعنی چی و ماله من صادر شده و ترخیص می شم بر مبنای 16 ماه حالا شما اگه احیانا مشمول این بخشنامه ها می شی و اصرار داری 21 ماه خدمت کنی یک بحث دیگست ...نقل قول:
با تماسی که با دوستان در کارگزینی ف.ا.ا.ف داشتم موضوع رد شد حالا نمیدونم هنوز بخشنامه به دست اون ها رسیده یا نهنقل قول:
بعدش چرا یخشنامه ها رو در اختیار نمیگذارن من اولین بار میشنوم
شما 11 ماه کسری داشتی و فوق لیسانس هستی ؟؟ اولا کدوم اردیبهشت اگه اردی 90 بودی که باید دیروز ترخیص میشدی
اما اگه اردی 91 هستی باتوجه به اینکه باید 21 ماه خدمت میکردی حالا گیریم 11 ماهش هم کسری بگیری باید تا دی خدمت کنی
متاسفانه شما واضح صحبت نمیکنی و من اصلا متوجه نمیشم
خیلی واضح می گفتم من اردیبهشت 91 اعزام شدم که بر مبنای 16 ماه خدمت و 11 ماه کسری دارم باید 5 ماه خدمت کنم پس اخر شهریور ترخیص می شم نه آخر مرداد ... و همه افرادی که سال 90 مدارک ارسال کردن و تا 3 خرداد 91 اعزام شدن اونها قانون قبلن ، اعزام مجددها قانون قبلن ، فراری ها قانون قبلن یه قانونم راجع به نخبگان هم اومده ...حالا این بخشنامه ها اومده و من خودم هم خوندم ...تو پادگان ما هم چند نفر ترخیص شدن ... شما سربازی ؟ اعزامی کی هستی ؟نقل قول:
نه برادر من سرباز نیستم انشالله که اینطور باشهنقل قول:
عزیز نوشته ام رو کامل نخوندی.نقل قول:
بنده حرف شما رو تایید کردم که.
من خرداد ماه ترخیص شدم.
دوستام که تو نیرو انسانی بودن بصورت کاملا قاچاقی این بخش نامه رو خونده بودن.اتفاقا ما تو بندر عباس خدمت کردیم و هممون 16 ماه بودیم.این دوستان هم 16 ماه محاسبه شدن.ولی اعزامی های بعد از اون 21 ماه هست که تو منطقه ای که ما بودیم میشد 19 ماه برای اعزامی های بعد از شما.
منبع ؟نقل قول:
[ حذف شد] من خودم همین شرایط رو دارم و 50 بار توی این تاپیک اعلام کردم که کسانی که برای بار دوم از سال 91 به بعد به خدمت اعزام میشن ، متاسفانه باید 21 ماه خدمت کنن .
با سلام
بچه ها نظرتون در مورد خدمت در حوزه های مقاومت بسیج چیه؟
چطوریه؟
خبر دارید؟
ممنون میشم توضیح بدید واسه کسی میخوام
دوستان من دو بار کتفم در رفته، هیچ عکس رادیوگرافی ندارم، چطوری می تونم معافیت پزشکی بگیرم؟
مرسی دوستان:11:
الان مشکلی داری؟ ؟نقل قول:
اگه اره خوب دوباره عکس بگیر
دکتر میبینه و نظر میده اگر هم نه که هیچی
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
سلام دوستان
آقا من دارم برنامه ریزی میکنم که هم به خدمتم برسم و هم اینکه برای ارشدم بخونم تا انشاالله قبول بشم .
لیسانس نرم افزار دارم و انشاالله 31 شهریور فراغ التحصیل میشم .
سوال :
اگر من دفترچمو 20 مهر بفرستم ، کی اعزام میشم ؟
اگر 20 آذر و یا اوایل دی بفرستم چی ؟
چون کنکور ارشد بهمن ماه هست و نمیخوام به درسم لطمه بخوره و در عین حال نمیخوام وقتم پرت بشه !!!
ممنونم .
با سلام
بچه ها نظرتون در مورد خدمت در حوزه های مقاومت بسیج چیه؟
چطوریه؟
خبر دارید؟
ممنون میشم توضیح بدید واسه کسی میخوام
برادر لازم نیست دو بار بپرسینقل قول:
حوزه مقاومت هتل هست تقریبا میشه گفت راهت ترین ارگان هست اما ....
آره کمی درد دارمنقل قول:
تا حالا دکتر نرفتم، یه بار مربی تو باشگاه جا انداخت یه بارم شکسته بند
بعد یه سوال اگه تو معافیت پزشکی رد بشم برگه سبز بهم می دن یا سفید؟ بعد از چه مدتی؟
بعد می تونم واسه امریه اقدام کنم به صورت همزمان؟
شما دفترچه رو میفرستید و توش درخواست معافیت پزشکی میزنیدنقل قول:
اونوقت جوابش میاد برای کمیسیون و دکتر
اگه دکتر گفت معافی که هیچی اما اگه معاف نبودی برگ سفید میاذ البته قبلا اینجور بود حالا رو نمیدونم
با این چیزی هم که شما میگید خیلی بعید میدونم معاف بشید نهایتش معاف از رزم
امریه هم در جریان نیستم
پروسه ی معافیت پزشکی از ابتدا تا انتها چه قدر طول می کشه؟نقل قول:
اگه دکتر تشخیص کمیسیون بده ممکنه تا یک ماه طول بکشه در صورتی که تشخیص معاف از رزم داده بشه ارزش نداره دنبالش رو هم نگیرنقل قول:
سلام.نقل قول:
اگر 20 مهر بفرستی احتمالا یا اذر ماه اعزامی یا دی ماه که اولی حتمی تر هست.
به نظر بنده شما اواخر اذر یا اوایل دی ماه دفترچه رو پست کن که اعزامت بشه 1 اسفند.اینجوری خیالت هم راحته.
اما چی؟ ممنون میشم کامل توضیح بدی؟نقل قول:
حذف شود !!!!!!
سلام دوستان
کسی اطلاعی از آدرس دقیق پادگاان یگان ویژه نیروی انتظامی (ماهدشت, مرد آباد) واقع در کرج رو داره
خیلی فوری
ممنون میشم راهنمایی کنید..........
ممنون از اینکه جواب دادی عزیزم .نقل قول:
ولی من یه بار تو دفترچه دیدم ( موقع فارغ التحصیلیه کاردانیم ) که نوشته بود لیسانسه ها ، ماه های زوج اعزام میشن ، و فکر میکنم ( طبق گفته های شما ) من اگه مهر بفرستم ، آذر اعزام نمیشم ، چون ماه فرد هست ، و همون دی 100% اعزامم .
آفرین این بهترین حرکته !!! :10:نقل قول:
به نظر بنده شما اواخر اذر یا اوایل دی ماه دفترچه رو پست کن که اعزامت بشه 1 اسفند.اینجوری خیالت هم راحته.
سوال :
امروز یکی از بچه ها میگفت ، تو بهتره بری استخدام 5 ساله ی وزارت دفاع و ... بشی ، هم کار میکنی و هم سربازیته و هم حقوق بالایی داری ، میخواستم بدونم که کجاها این جوری میگیرن ؟
از نیروی انتظامی و سپاه و ارتش هم خوشم نمیاد !!! ( اونهارو پیشنهاد ندید )
کلا میخوام یه حرکتی بزنم که آینده ی شغلیم هم تضمین بشه . اگه امریه هم خوبه و میشه بعدش کار کرد ، اون رو هم پیشنهاد بدید .
ممنونم . :11: