بله تاثیر داره اما به اون حدی که شما دنبالش هستید خیر ...نقل قول:
Printable View
بله تاثیر داره اما به اون حدی که شما دنبالش هستید خیر ...نقل قول:
والا بنده از بهمن پارسال که مبین نتم همچین چیزی نشنیدم اما قطعا میپرسم که اگه وجود دارن چه فرقایی باهم دارن ...نقل قول:
خب شما زنگ بزنید همون 096790 :27:نقل قول:
نقل قول:
از افت سرعت در شب آگاه هستند اما مثل اکثرشرکتهای اینترنتی بعلت اینکه همه به سمت و سوی دانلود میان سرعت افت پیدا میکنه ... بعضی مواردم قابل گفتن نیست مثه اینکه تا وقتی همه شرکتها زیرنظر یه جای خاص هستن و امکاناتشونو از همونجا میگیرن پس مجبورن مطیع باشن و بس ...
512 توصیه میشه ...نقل قول:
عزیز خوبه شما تو ایرانید و باید وضعیتو درک میکنید ، چیزی بخواد تغییر کنه باید 100جا تائیدش کنن (کاغذ بازی اداری) تا به ما برسه و ارجاع بدیم پشتیبانی و ...نقل قول:
سلام مبین نت جان
استفاده از vpn حجم استفاده شده رو دو برابر محاسبه میکنه؟ چون من احساسم بر اینه که داره بیشتر کم میشه.
وای فای مودمتونو ریست کنید ، درست نشید پیغام خصوصی بدید واستون چک میکنم ...نقل قول:
مبین نت از شما بعیده. یعنی چی باید صد جا تایید بشه؟ یعنی سرعت قورباغه ای مبین نت رو به گردن کاغذ بازی اداری میندازین؟نقل قول:
بابا دست مریزاد. شما کلا عادتتونه همه رو مقصر میدونید جز خودتون.
قبول دارم صددرصد مشکل مبین نته اما باید بی تی اسایی که نصب میشن برای شرکت صرفه اقتصادی داشته باشن ، صرفه اقتصادی هم یعنی تعداد یوزر و متقاضی بالا و .......نقل قول:
اگه واقعا اینطوری که میگید باشه خب مشکل از بی تی اسای منطقتونه .... جهت افزایش سرعت باید لینک اضافه کنن البته اگه محدودیت اعمال نشده باشه ...نقل قول:
دو برابر خیر اما بعضی از --------شکنها بدلیل ارتباط های بی مورد به شبکه ها و ... باعث میشن حجمتون بیشتر کم بشه ...نقل قول:
دوست عزیز من که دارم میگم مشکل از سمت ما ... اما برای رفع مشکل نیاز به مراحل اداری و ... هست که زمانبره ، مثه بچه های اهواز که واقعا هم مشکل دارن اما ممکن نیست طی یک هفته واسشون حل بشه و ....نقل قول:
سلام مبین نت جان.من یک ماه میشه که اشتراک 1ساله 1 مگ با25گیگ ترافیک گرفتم.حالاهم که میگید لیمیت شده و به این زودی ها هم حل نمیشه.اگه بخوام به512تغییرش بدم باید چیکار کنم؟
نقل قول:
لطفا درست میگید منظورتون چی هست ؟ یعنی شما تو دفتر مرکزی مبین نت کار نمی کنید؟
اگه بنا به دلایلی فقط مجبوری از وایمکس مبین نت استفاده کنید، و مطمئن هستی مودم فقط داخل ساختمان آنتن نمیده و اگر بیرون ( ایوان ، بالکن یا بیرون پنجره اتاق ) سیگنال داری ، مشکلی نیست. چون مودم هم خروجی LAN داره که تا 100 متر می تونی از کابل شبکه استفاده کنی و اینترنت رو به داخل اتاقت ببری یا از WIFI مودم استفاده کنید.نقل قول:
متاسفانه نمیشه تغییرش داد ...نقل قول:
چرا اما مدیران به بنده دستور ندادن و بنده پس از دریافت نظرات فقط به مسئولین مناطق انتقال میدم و منتظر میمونیم تا ببینیم دستوری میاد یا خیر ...نقل قول:
این کار چه فایده ای داره ، با این آهنگی که داره کار پیش میره تا مدیران برای این مشکلات بخوان تصمیم بگیرن، تو این مدت ترافیک و مهلت 1 ساله اون مشترک بیچاره که بابت سرویس 512 هزینه کرده میسوزه و میره ..... چرا اینطوریه سیستم تون ؟؟نقل قول:
سیستم کلیه دیگه کاریشم نمیشه کرد ، مام فقط یه جا تو این سیستم داریم ...نقل قول:
سرعت دانلود سرویس 1 مگ در روزها باید چقدر باشه(لیمیت شدن رو در نظر نگیرید.).نقل قول:
512 چطور؟
160نقل قول:
---
90 تا 120
در بهترین حالت و پوشش کامل ...
نمیدونم والا من که گیج شدم، هر نرم افزاری سرعتم رو یه جور تشخیص میده:23:نقل قول:
دستتون درد نکنه. همین هم غنیمته.نقل قول:
دوستان توجه داشته باشند که اگه ایشون پاسخگو نباشند، باز هم دست ما به جایی بند نیست.
پس علاوه بر هر اقدامی که از هر راهی بنظرتون میرسه، وجود ایشون را مغتنم بدونید.
عادت خوبی نیست که وقتی دستمون به اصل کاریه نمیرسه، بر سر زیردستان داد و فریاد بکشیم.
تایید میشه!نقل قول:
عزیز برادر مبین نت خسته نباشیمن سئوال میپرسم شما جواب نمیدید باید دوبار بپرسیم تا جواب بدیداگه میشه این سئوال منو که در صحفات قبل پرسیدم جواب بدید مرسیاگه 2 مگ لیمیت نشده پس چرا انقدر سرعت پایین اومده؟بعد ببخشید چرا 1 مگ لیمیت شده 2 مگ نشده میگید دستور از بالاست یعنی گیردادن به اینکه 1مگ به کاربران دادید پس چطور به 2مگ گیر ندادن مرسی
من هر دو شون رو دارم دوست عزیز و از هر دوتاشون استفاده می کنمنقل قول:
ولی فعلا واسم بهتره از وایرلس استفاده کنم
نه. مبین الان 4 فرکانس داره با پهنای باند 10 مگ که قراره 2 فرکانس دیگه هم برای حل مشکل سرعت وکیفیت اضافه کنه ولی نه به این زودی.نقل قول:
این دو مطلب رو از اخرین شماره هفته نامه بایت (235)انتخاب کردم
خودتون بقیش رو تا ته بخونید که چکار باید بکنید و چکار میشه کرد
مفاله اول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مقاله دوم :
استخدام در شرکت مبین نت (منبع: صدخبر)
احتمالا نیروی تخصصی جدید میخوان واسه دادن پاسخ تکراری به حجم زیاد اعتراض ها
دوست عزیز به فکر ما مبین نتی ها(دیال آپی ها) هم باشید. اینقدر عکس های سنگین نگذارید.نقل قول:
سلام دوستان من يه سوال داشتم چجوري ميتونم از طريق مودم dx-350 مبين نت 2 تا PC رو با هم شبكه كنم ؟
واسه اینترنت دیگه؟نقل قول:
با کابل میخوای یا وایرلس؟ (کارت وایرلس دارند؟)
نه واسه اينترنت نميخوام
هردو pc مجهز به وايرلس هستند
اگه فقط می خوای دوتا سیستم رو به هم شبکه کنی که هر دو هم کارت وایرلس دارند که راحته و مشکلی نیست.
اما این وسط با مودم چکار داری؟
سلام سرعت در ماهشهر نزدیک دانشگاه آزاد در منطقه فاز 5 خیلی کمه من دیگه خسته شدم سرعت از 14 بالاتر نمیره سرعت وایمکسم 2 مگ است اینجور که پرسیدم الان بیش از 40 روز هست که اینطوره من خودم تو این 20 روز سرعتم از 15 بالاتر نرفته باید چکار کنم
سلام سرعت در ماهشهر نزدیک دانشگاه آزاد در منطقه فاز 5 خیلی کمه درستش کنید من دیگه خسته شدم سرعت از 14 بالاتر نمیره سرعت وایمکسم 2 مگ است اینجور که پرسیدم الان بیش از 40 روز هست که اینطوره من خودم تو این 20 روز سرعتم از 15 بالاتر نرفته لطفا درستش کنید
حتما مشکلتون منطقه ای هستش وگرنه تعرفه 2048 لیمیت نیستنقل قول:
من نمیدونم مشکل شما ها چیه اما من تو اهواز کوی ملت با مودم بیرونی 512 گرفتم دانلودش در طول روز از 50 - 110 متغیره اما شبا افتضاحه یعنی 10-14
نمیدونم برا همه این جوریه یا فقط برا من
1- در ضمن برای رفتن تو حالت شبانه که ازمون شارژ کم نکنه باید چه کار کرد؟
2- اگه دانلودی رو ساعت 3 شب شروع کنم و تا بعد از 8 طول بکشه حجم همش (یعنی قبل از 8 به علاوه ی بعد از 8 ) رو حساب میکنه یا فقط بعد از 8.
با تشکر اگه جواب بده کسی:20: