سلام ایا sony muteki m-22 ارزش خرید داره یا نه و کسی صداشو گوش کرده
کیفیتش خوبه یا نه قیمت 2300000؟
Printable View
سلام ایا sony muteki m-22 ارزش خرید داره یا نه و کسی صداشو گوش کرده
کیفیتش خوبه یا نه قیمت 2300000؟
سلام عرض ادب.دوستان آمپ pioneer 923 گرفتم به بلندگوها 4اهم آنکیو وصل کردم ...تنظیمات مختلف و با میک خود دستگاه انجام دادم اما صدای جالبی نگرفتم... مخصوصا در موسیقی ..بنظر شما از بلندگوهاست؟امپ بلندگوها 6و8اهم توصیه کرده... آیا بلندگو بگیرم ؟چه ستی رو پیشنهاد میکنید؟حدود@تومن 2. .ممنون میشم.
طبیعیه. از رسیورها نمیتونید در مد استریو صدای خیلی قابل اعتنایی بگیرید. یه بودجه زیادی ندارید میتونید یه NAD3020 جدیدی بگیرید یه 30-40 وات تمیز و معقول بهتون میدهنقل قول:
اول این که اونکیو اصلا نه بلندگوسازه نه اگرم چیزی بسازه صدای ازش درمیاد.نقل قول:
شما تنظیمات آمپ که انجام دادی اینجا بنویس من بهت اشتباهات بگم. 923 راحت بلندگوهاتو میترکونه
سلام کسی جواب سوال من رو در مورد ام 22 سونی نداد؟منتظر راهنماییتون هستم ممنون
این مدل گوش ندادم ولی کلا سری های موتکی هیچ موقع موفق نبودن.نقل قول:
یه HTP-RS884 پایونیر بخر لذتش ببر.
ممنون از شما پداوود و فیلیپ عزیز...فکر نمیکنید بددلیل اهم پایین بلنگوهای انکیوی منه..4ohm
[QUOTE=rex-sa;8614429]ممنون از شما پداوود و فیلیپ عزیز...فکر نمیکنید بددلیل اهم پایین بلنگوهای انکیوی منه..4ohm[/QUOTE
شما تنظیماتی که روی آمپ اعمال کردی بفرمایید من بگم مشکل کجاست.
مدل دقیق بلندگو قرار بدید
[QUOTE=davood-d;8614442]ممنون...عزیز دل ..بلندگو های only D.102AX 4ohm..80wنقل قول:
سلام- ا
همیت بلندگوی مرکز (سنتر) در یک سینمای خانگی چقدر اهمیت دارد یعنی اگر خواسته باشیم یک درصدی به یک سنمای خانگی 5.1 بدهیم اهمیت اسپیکرها در چه جایگاهی قرار می گیرد مخصوصا سنتر---
2-با اسپیکرهای سوراند می شود موسیقی گوش کرد به عنوان بوک شلف یا فقط اصلا برای موسیقی به صورت منفرد مناسب نیستند----
[QUOTE=rex-sa;8615297]بلندگوی شما برای پخش های مینی های فاینقل قول:
بدرد آمپ شما نمیخوره
یه پکیج جامو 426 برای امپ شما عالیه
[QUOTE=davood-d;8615873]داوود عزیز بسیار ممنون.... قیمت دارید...از کجا تهیه کنم ...اکوستیک یا...... 428 با ساب چطوره؟قیمت و دارید..نقل قول:
[QUOTE=rex-sa;8616051]در مورد یاماها میتونم کمک کنمنقل قول:
قیمت ها از 2.5 تا 4 تومن شروع میشه تا 18 تومن بلندگو هست
[QUOTE=davood-d;8616599]عزیز منظورم همون جامو بود....قیمت..و آیا مدل 428 با ساب خوبه؟؟از کجانقل قول:
[QUOTE=rex-sa;8616795]ی اماها مدل دقیق و قیمت لطف میکنی؟ممنونمنقل قول:
[QUOTE=rex-sa;8616801]تشریف بیارید فروشگاهنقل قول:
تقاطع سی تیر شماره 465
[QUOTE=davood-d;8616817]حتما مزاحم میشم...اما اگر لطف کنی مدلهای از همون 2.5 تا 4 تومن و بگید تا یه تحقیق کوچولو بکنم ممنون میشم...نقل قول:
دوستان عزیز لطفا اگر صدای این دو مدل رو گوش دادید راهنمایی کنید برای آمپ پایونییر 923 ست جامو 606 یا mission mx300
سلام دوستان ...بین جامو 606 و میشن mx300 کدوم ست و پیشنهاد میدید برای آمپ پایونییر 923... هدف فیلم و موسیقی.ممنون از همگی
سلام دوستان ...بین جامو 606 و میشن mx300 کدوم ست و پیشنهاد میدید برای آمپ پایونییر 923... هدف فیلم و موسیقی.ممنون از همگی
هردو خوبننقل قول:
جامو قوی تر از میشن 300
میدرنج تریبل بهتری هم داره
سلام--نقل قول:
حدودی می دانید قیمت هر کدام بدون ساب چند است؟؟؟-چون نوع ساب انتخابی است---
davood عزیز بسیار ممنونم...بس انتخاب من شد ست جامو 606....حالا از کجا بگیرم..قیمت چنده...ایا خودتون دارید///؟//نقل قول:
جامو تو بازار همین جمهوری زیاده. اکوستیک. ارمغان. مهر جامو دارن.نقل قول:
من فقط یاماها و تانوی کار می کنم.
قیمت درب مغازه
سلام،
سوالم رو در تاپیک سیستمهای استریو پرسیدم که کسی جواب نداد، اینجا دوباره میپرسم و اگر مربوط به این تاپیک نیست معذرت میخوام:
دنبال یه جفت اسپیکر استریو با کیفیت برای گوش دادن به موسیقی (از طریق گوشی و تبلت) و همچنین تماشای فیلم هستم، به بلندی و قدرت صدا اصلا نیاز ندارم و فقط کیفیت برام مهمه، نمی دونم تو بازار ایران چه برندهایی پیدا میشه (من تهران نیستم)، چیزی که من بیشتر تو اینترنت دیدم اسپیکرهای نوع 2.1 لاجیتک و کریتیو هست که خودم دارم و کیفیت جالبی ندارن محصوصا ساب ووفر اونها. دنبال برندی هستم که کیفیتش بالاتر باشه، اگر نوع اکتیو موجود باشه که احتمالا برای من بهتره، اگر موجود نیست یه جفت اسپیکر و امپ استریو با کیفیت با بودجه یک میلیون میشه تهیه کرد؟
شاید یک ست مینی های فای یاماها براتون مناسب باشه.نقل قول:
به دلیل کم تجربه بودن و قیمت بالای سیستم های های فای باید کمی در مورد برندها تحقیق کنید
مارک های که نام بردید در اصل سازنده تجهیزات جانبی کامپیوتر هستن نه بلندگو ساز.
چند سال پیش یه مینی های فای فیلیپس تست کردم، الان نمی دونم تو بازار هست یا نه،کیفیتش خوب بود و قیمتش هم پایین بود.
سلام خدمت دوستان عزیز..چندروزیه دنبال خرید ست بلندگو برای امب بایونیر 923 هستم...دوستان راهنمایی کردند و تصمیم گرفتم جامو بیگیرم...میشن خط خورد و یاماها قیمت سرسام اوری داشت... با مانیتور آدیو برخورد کردم که قیمتهای بسیار منطقی داره و بسیار خوش ساخت تر از جامو... فعلا امکان تست و شنیدن ندارم اینه که از دوستان گل تقاضادارم اگر مقدوره راهنمای بفرمایند در مورد مانیتور ادیو و اینکه از کجا قیمت جامو بگیرم...اکوستیک جواب نمیده....و لطفا شماره تماس جایی که جامو داره...سوال اخر اینکه جامو بیش از 30مدل داره چرا فقط 2یا 3مدلش توی بازار هست/؟؟ من شیفته ی مدل 607 شدم ایا موجود هست؟؟گیرمیاد؟ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.
Yamaha mcr-232 پيدا ميشه؟ حدود قيمتش رو هم اگر امكان داره بگيد يا پخ كنيد.نقل قول:
همچنين حدود قيمت denon m39 رو ميخواستم.
CRX-N560 سفارشی هست حدود 1600نقل قول:
دنون نمیدونم
مانیتور ادیو پیشنهاد نمیکنم.فقط سری های بالاش خوبه.نقل قول:
به علت اینکه اینجا نمایندگی هیچ برندی تو این زمینه نیست معمولا مدل ها محدود هست.
با فروشگاه ارمغان تماس بگیر
66709588
mr vrayan aziz...thnx..تماس گرفتم نئداشت....اکوستیک بدون ساب 1650 میگه..هفته گذشته با ساب 1750 گفتن....بهرحال...سری سیلور آر ایکس 6 چطوره مانیتو اذیو//؟؟نقل قول:
رایان جان اینجوریم نیست. من صدای مدل برنز BX5 اونو تو راستین شنیدم بسیار گرم و دلنشین بود.نقل قول:
سری گلد پیشنهاد میدمنقل قول:
100% تو بزرگی و مهارت این کمپانی شکی نیست.من نسبت به پولی که پرداخت میکنید میگم.نقل قول:
[QUOTE=mr_rayan;8620970]سری گلد پیشنهاد می
رایان عزیز بسیار ممنونم از اقای دریایی که شمارشو دادی یه ست جامو با ساب گرفتم..+ میکرو های فای بایونیر x hm71..... ل قیمتهای ارمغان 100 بایینتر از ....بود.بازم ممنون.
[QUOTE=rex-sa;8621063]سلام-نقل قول:
دقیقا چه چیزهایی گرفتی با چه قیمتی---تشکر
pioneer x-hm71-k=950تومن....برای موزیک..... جامو 426 +ساب 210=1600تومن... 1سوال داشتم بلندگو هارو به کایونیر 923 وصل کردم و اتو کالیبریشن بوسیله میکروفنش...جالبه موقع تست صدای ووفر میاد و سیستم تاییدش میکنه اما زمانیکه سی دی صوتی یا فلش از طریق بلوری کلیر کایونیر 160 کخش میکنم صدایی از ساب نمیاد...دلیلش چیه؟قبلا موقع بخش موزیک ساب عالی کار میکرد.ممنون.
از تنظیمات آمپ ساب در حالت پلاس قرار بده تا در موزیک استریو کار کنهنقل قول: