میشه بهش بگید؟نقل قول:
Printable View
میشه بهش بگید؟نقل قول:
چرا تو قسمت افسانه شدن بعد از اینکه یکی از توانایی هات مثلا سرعت به 85 رسید از این به بعد دیگه امتیاز رشد بازی نمیگیره؟با تشکر
یکی از آخرین پچهایی که اومده اینهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=356396&page=233
کسی نیست به من کمک کنه؟
چطوری آنلاین بازی کنم؟
پچ رو هم نصب کردم.وقتی میخاد به سرور وصل شه میگه the version of your pro evolution soccer is incompatible
هر چی میگردم کرکشو نمیتونم پیدا کنم .کمممممممک!!!!
سلام
راستی وحید جان در مورد اون سوالات اون روز اصلا وقت نداشتم و همینجوری اومدم صفحه رو ذخیره کردمو یه وسال دیگه پرسیدم رفتم .
خیلی عالی میشه اگه اموزشو بزاری در ضمن با Point به راحتی میشه . شما اول بگو از چه ویندوزی استفاده میکنی تا کامل بگم چجوری .
با عکس توضیح بدی که عالیه فقط توی برنامه ای مثل Word تایپ کن و بعد با فرمت HTML ذخیره کن و ZIP کن و یه جایی مثل ImageHost.ORG اپلود کن .
سوال دیگه هم بود در خدمتم وحید خان
ارادتمندیم
سلام. من ویندوزم xp هستش.بیشتر توضیح بده که چه جوری آموزش رو بذارم .بعد بگو کی می خوای.هر وقت بخوای می تونم آمادش کنمنقل قول:
مقدار رشد در مد بال،بستگی به خصوصیتی بنام growth type داره که وقتی شما بازیکن رو میسازید اون رو انتخاب میکنید.و 5-6 حالت کلی داره.اما در کل اگه درست بگم حدود 256 حالت مختلف رشد برای بازیکنان هست که حسین در همین انجمن گذاشته بود.کلمه growth رو سرچ کنی احتمالا پیدا میکنی که عکسی از هر 256 نوع رشد بود و میتونی با برنامه ای مثل pro-evo بازیکنی که در بسوی افسانه شدن(بال)داری روی یکی از اینها بذاری.نقل قول:
سلام دوستان
من قبلا همه ي اضافات رو تو كيت سرور ميريختم و اجرا ميشد
اما الان وقتي يه patch حدودا 240 mb رو ريختم موقع اجرا يه اروري ميده و اصلا تغييري تو بازي ايجاد نميشه
حتي رنگ لباس و اسم تيم ها و ...
اينم ارور:
d3dx9_37.ll was not found
نقل قول:
کسی نظری نداره!!؟!
سیوهای بازی رو من تو یک پست خصوصی براتون میفرستم و شما هم بعدا به من تو پست خصوصی نمودار رشد رو بدید.من باید ببینم این رشدم چی میشه تا بدونم ادامه دادنش ارزش داره یا نه.با تشکرنقل قول:
ببين وحد جان عکس که ميتوني از بازي بگيري . خوب عکسها رو با Point باز کن و روي Select اون گوشه سمت چپ قسمت ابزار کليک کن ( شکلش مثل يک مربع با اضلاع نقطه نقطه ايمينمونه ) بعد روي عکس رايت ليک کن و Select All رو انتخاب کن تا کل عکس انتخاب بشه . بعد ببين گوشه سمت راست پايين عکست يک مربع هست . اونو با موس بگير و بکش تا اندازه تصويرت هر قدر که ميخواي بشه .بعد برايا ين که محيط سفيد رو هم حذف کني يه جايي کليک کن که از حالت Select بياي بيرون بعد اون گوشه سمت راست پايين گوشه سفيديها يک مربع کوچيک هست اونو بگير و دوباره بکش . بعدش هم که از منوي File گذينه Save As رو انتخاب کن و براي فرمت تصوير هم Jpg رو انتخاب کن تا کم حجم باشه .
سلام
تیم آرسنال را توی بازی ندیدم؟
هست؟
آقا رضا من تقریبا این کار رو بلدم.میشه یه برنامه خیلی خوب برای تغییر راحت تصویر و کار دیگه بگی البته به جز فوتوشاپ:20: من چند دی وی دی برنامه دارم که احتمالا باید اون برنامه ها رو داشته باشه.نقل قول:
ببين وحد جان عکس که ميتوني از بازي بگيري . خوب عکسها رو با Point باز کن و روي Select اون گوشه سمت چپ قسمت ابزار کليک کن ( شکلش مثل يک مربع با اضلاع نقطه نقطه ايمينمونه ) بعد روي عکس رايت ليک کن و Select All رو انتخاب کن تا کل عکس انتخاب بشه . بعد ببين گوشه سمت راست پايين عکست يک مربع هست . اونو با موس بگير و بکش تا اندازه تصويرت هر قدر که ميخواي بشه .بعد برايا ين که محيط سفيد رو هم حذف کني يه جايي کليک کن که از حالت Select بياي بيرون بعد اون گوشه سمت راست پايين گوشه سفيديها يک مربع کوچيک هست اونو بگير و دوباره بکش . بعدش هم که از منوي File گذينه Save As رو انتخاب کن و براي فرمت تصوير هم Jpg رو انتخاب کن تا کم حجم باشه .
منظور شما چیه مگه میشه نداشته باشه.اسم تیمهای لیگ انگلیس درست نیست که با دانلود پچهای مختلف راحت درست میشه.فکر کنم اسم آرسنال North Landon باشهنقل قول:
سلام
تیم آرسنال را توی بازی ندیدم؟
هست؟
سلام به همتون
کسی میتونه اسم بازیکن هایی که به تیم های دیگه منتقل شدن را بگه یعنی از چه تیمی به چه تیم دیگری رفتند...
مثل اشنایدر که از real madrid به inter رفته ....تورو خدا بگید که خودم منتقلشون بکنم...
یا اگه پچی میشناسید که خیلی کم حجمه و فقط بازیکن ها رو آپدیت میکنه بزارید.(لینکشو)
چون سرعت اینترنتم خیلی کمه....:41:
دوست عزیز فکر کنم فایل کم حجمی هم باشه که نقل وانتقالات رو درست کنه البته من لینکشو ندارم.ولی اگه بخوای می تونم چند نقل و انتقال مهم رو بهت بگم.فقط بگو نقل و انتقال همه تیمهارو می خوای یا فقط یه سری نقل و انتقال بزرگ رو می خوای؟نقل قول:
فقط Snaqitنقل قول:
راحت می تونی رو عکس مانور بدی و آموزش بسازی.متن وارد کنی علائم در عکس قرار بدی و ...
می تونی عکسهات را هم راحت PDF کنی.
چرا کسی به من جواب نمیده؟!؟!؟نقل قول:
وحید این نقل و انتقالات همهی تیم ها رو برای من آپ کن دستت درد نکنه.نقل قول:
نقل قول:
كسي نبود جواب ما رو بده؟ :41:
فکر کنم مشکل از دایرکس شما هست که احتمالا کامل نیست و پیغام هم میگه یه فایل دایرکس رو پیدا نمی مکنهنقل قول:
كسي نبود جواب ما رو بده؟ :41:
نقل قول:نقل قول:
رفع مشکل ارور کیت سرور PES 2010
فایل را پس از دانلود در آدرس زیر کپی کنید
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود
کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_37
منبع
کد:http://pesmehr.mihanblog.com
چرا کسی به من توجه نمی کنه!!؟؟ تو رو خدا یکی به من بگه چکار کنم؟؟؟!!نقل قول:
ارمین جان سلام
خبری از پچ جدیدت نشد من همچنان منتظرم .
سلام.اقا بازي كه هيچي حتي ويندوزمم عوض كردم.سيستمم كه خاموشه روشن ميكنم 30 دقيقه يه بازيه 10 دقيقه اي رو ميتونم خوب بازي كنم بعد صفحه مثل ادم اهني ميشه.تورو خدا يه راهي بگيد 10 روزه بازي نكردم:19::41::11:نقل قول:
آقایون واقعا باید باری جواب 1 سوال چقدر باید صبر کرد ؟؟؟
اگر نمیخواید مشکلی رو برطرف کنید بگید تا بنده پست بیهوده ندم
صفحه 973 مطرح کردم
نه چرا بعید باشه ...........PES بیشتر از اینی که گفتی مشکل توش هست که امیدوارم در شماره های بعدی اصلاح بشندنقل قول:
فکر کنم در واقع این یکی از باگای بازی بوده!! ولی باگ به این عظمت خیلی بعیده از کونامی!!
خوب حالا من چكار مي تونم بكنم؟!؟!؟ تيمم خراب شده!!! هفت تا دروازه بان قد و نيم قد رو چكار كنم؟!؟!:41:نقل قول:
باز اومدی یه تیکه انداختی رفتی:31: البته شوخی کردم:20:نقل قول:
مشکل این دوستمون به احتمال زیاد از پچهایی است که دانلود کرده یا از مشکل از کرک بازی است.من تاحالا همچینین مشکلی توی بازی ندیدم.
هفته پیش یکی از بچه ها یک راهنما به زبان انگلیسی به من معرفی کرد که مطالب جالبی درش وجود داشت من به مرور نکات جالب ترشو توی تاپیک میذارم .
ابتدا عملکرد هرکردم از stat ها یا همون توانایی بازیکنان :
attack : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن توانایی بیشتری در حفظ توپ داره .
deffence : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن توانایی بیشتری در 'گرفتن توپ از حریف داره .
body balane : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن از قدرت بدنی بیشتری برخورداره .
stamina : این توانایی مربوط میشه به نفس بازیکنان .
top speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن در زمانیکه پا به توپ نیست سرعت بیشتری داره .
acceleration :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن شتاب بیشتری در استارتها داره .
response :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن عکس العمل بهتری نسبت به اتفاقات اطرافش داره .
agility : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن چالاکی بیشتری در حرکاتش داره .
dribble .acc : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای دریبل های دقیق تری هستش .
drrible speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن در زمانی که پا به توپه سرعت بیشتری داره .
short pass.acc:هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن ازپاسهای کوتاه دقیق تری برخورداره .
short pass speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه پاسهای کوتاه اون بازیکن دارای سرعت بیشتریه .
long pass.acc :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن ازپاسهای بلنددقیق تری برخورداره .
long pass speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه پاسهای بلند اون بازیکن دارای سرعت بیشتریه .
shot.acc : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن از شوتهای دقیق تری بهره میبره .
shot power :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت شوت بیشتریه .
shot technique :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن مهارت بیشتری در گل کردن توپ از زاویه بسته هستش .
team work :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن کار توی کارهای گروهی بیشتری شرکت میکنه ..
fk.acc :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن در ضربات ایستگاهی دارای مهارت بیشتریه .
swere :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن کات بیشتری میتونه به توپ بده .
heade :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت هد زنی بیشتریه .
jump :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای پرش بیشتریه .
technique :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن از تکنیک و مهارت بیشتری در حرکات بهره میبره .
keeper skill :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای مهارتهای دروازه بانی بیشتریه .
tenacity :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن استفاده بهینه تری از نفسش میتونه داشته باشه ( در زمانیکه کمبود نفس داره ) .
aggression :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن حرکات مفیدتری در بازی انجام میده یعنی هر حرکت و دویدن بی فایده ای انجام نمیده .
week foot.acc :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای دقت پای غیر تخصصی بیشتریه .
week foot frequency :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت پای غیر تخصصی بیشتریه .
injury :هر چقدر این فاکتور در یک بازیکن بهتر باشه مسلما اون بازیکن کمتر دچار مصدومیت میشه .
هر بازیکن دارای تواناییها و تخصص های دیگه ای در این بازیه که اون تواناییها بصورت مخفی در این بازی وجود داره من به مرور اونا رو هم توضیح میدم مثل side , scoring. tactical drribling و غیره .
اقا ميشه اموزش دانلود اين اپشن فايل رو بزارين
اخه من زیاد وارد نیستم
ممنون ميشم اگه جوابمو بدين
اقا ميشه اموزش دانلود اين اپشن فايل رو بزارين
ممنون ميشم اگه جوابمو بدين
فقط نقل و انتقالات بزرگ رو میخوام یعنی بازیکن های بزرگ ....:11:نقل قول:
ولی اگه اون کوچیکاشم بگی که خیلی خوب میشه...دمت گرم...:8:
:11::11::40::40::40::40::40:
این لینک که حجمش کم است خوبه ولی مطمئن نیستم برای شما سازگاری داشته باشه چون ممکنه مخصوص پچ خاصی باشه که باید دانلود کنی.حجمش این حدود 700 کیلوبایت است:نقل قول:
من آپشن فایل خودم نسبتا خوبه و خودم بیشتر نقل و انتقالات حتی نقل و انتقالات ژانویه رو انجام دادم.ولی این رو هم مطمئن نیستم برای شما سازگار باشه.من از این کارها زیاد سر در نمیارم:20: اگه یکی دوستان راهنمایی کنه شاید به این دوستمون هم کمک بشه.کد:http://www.persianupload.com/4979475
نقل قول:
لینک عکس ها پریده لطفا دوباره آپلود کنید یا بیشتر آموزش وارد کردن اسکربرد و تابلو تبلیغاتی رو
توسط ggs یا نرم افزار بهتر توضیح بدین
سلام كسي لباسهاي ليگ انگليس و اسپانيا را ميتونه برام بذاره البته gdb نباشند
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
در مورد نقل و انتقالات اگه به سايت goal.com سري بزنيد از كوچكترين تا گنده ترين نقل و لنتقالات تمامي ليگ ها را ميتوني پيدا كنيد
نقل قول:
دوست عزيز شما بايد فايل pes.exe , setting را در پوشه كيت سرور كپي كني
كيت سرور جديد در درايو c نصب ميشه
منم همين مشكلو داشتم اين طوري راهنمايي كردند
تشکر... ولی اگه چندتا از نقل و انتقالات بزرگ رو هم قرار بدید ممنون میشم:40:نقل قول:
سلام به همه pes بازها.
یک سوال داشتم و اون اینه که این بازی توی تنظیماتش چرا 1920*1080 رو نداره؟
بازیه من نداره یا اینکه کلا این رزولوشن رو نداره؟
یه بازی فوتبالو990صفحه!!!!!!!!:18::18::18::18:
بالا برید پایین بیاید فقط منچستر:40: