انگار ممد جونم ناراحت شده فقط شوخی بودنقل قول:
i love you mammad:31:
Printable View
انگار ممد جونم ناراحت شده فقط شوخی بودنقل قول:
i love you mammad:31:
:31::31:نقل قول:
اما خداییش کار ممد بی مخ:39: نبود اومدم دیدم ممد داره چرت میکه منم گفتم کمکش کنم
اقا عجب اسمی گذاشتی رو ممد :27:
ممد جون ناراحت نشیا!!!!!!!!!!!!!!!1:10:
این یعنی شما رفتین باز سیگاری کشیدین زده به مختوننقل قول:
با وحید+ وحید+هومن+محمد بلتسر یکجا افتادن رفتن چت بازی :د ی
اهه! دوباره كوزه گر در كوزه افتاد؟!
این وست چش شده؟20 بار خواستم برم تو ورد هی میگه.
Error:
The session has expired!
قبلا هم میگف ولی فق یه بار.
خودم راهشو پیدا کردم از یه پنجره جدید اینترنت اکسپلور وارد بازی شدم دیگه ارور نداد اخ که چقد خوابم میاددددددد z z z ها چی میگفتم؟اها اره دیگه درس شد.zzz
نظرتون در مورد عکس زیر چیه ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معععععععععععععععععع این برای خودته؟نقل قول:
عجب خرشانسی هستی؟من بیشتر از 50 ساعت کار کردم تا پرچم رو به دست بیارم.
اره من نمیدونم چرا این اکانتم تو پیدا کردن پرچم شانس دارهنقل قول:
کلا 5 یا 6 بار 2 ساعته کار کردم 2 بارش 1 پرچم داد ایندفه هم 2 تا:31:
یعنی با 12 ساعت کار 4 تا پرچم ا
منم یه اکانت داشتم (از همونایی که بن شد) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر کاری رو دو ساعت انجام میدادم آیتمش رو میداد ولی حیف بن شدنقل قول:
اره من نمیدونم چرا این اکانتم تو پیدا کردن پرچم شانس داره
کلا 5 یا 6 بار 2 ساعته کار کردم 2 بارش 1 پرچم داد ایندفه هم 2 تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی با 12 ساعت کار 4 تا پرچم ا
من تو ورلد 6 trader بودم فكر كنم از كار معامله با سرخپوستان پارت يك رو پيدا كردم البته ورلد رو ترك كردم:(نقل قول:
برنامه بن شدن چطوريه؟ شما جهار تا يوزر داشتي بن شدن امكان داره يكيش رو بر گردونه؟ يا بعد از يه مدت از بن در بياره؟!نقل قول:
منم یه اکانت داشتم (از همونایی که بن شد) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر کاری رو دو ساعت انجام میدادم آیتمش رو میداد ولی حیف بن شد
توي ورلد يك كسي لول 100 شده؟
درخواست نکردم ! اطلاع هم ندارم این کار رو میکنن یا نهنقل قول:
برنامه بن شدن چطوريه؟ شما جهار تا يوزر داشتي بن شدن امكان داره يكيش رو بر گردونه؟ يا بعد از يه مدت از بن در بياره؟!
SaEiD disbands your tribe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد آماده باش در فکر یه حمله اساسی به تو هستم :21:
نه حمله نکن تازه بزور پول جمع کردیم
تریبال رو میگم بابا D:نقل قول:
اقا تقصیر سعید نبود این مود عوضی در ترایب رو تخته کرد :27:نقل قول:
قبل از اینکه ورد38 بیاد چه تبلیغات و چه سروصدایی راه انداخته بودن تا همه ایرانی ها یه جا جمع شن
هنوز دو سه هقته نگذشته دو بار ترایب نابود شد معلوم نیست کی به کیه به نظرم بریم یه ترایب خارجی بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چینی ها واقعا عقلشون کار نمی کنه لول 62 اومده لول 38 را می زنه خودشم از کجا اومده از اون طرف دنیا اومده الانم افتاده به همه افراد سیلور اسنیک در کلیه شهر ها یکی یکی پس اوتشون می کنه خودشم با چه سلاحی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلاح 6 لول پایینتر از خودش که نشون می ده پریمیوم است من تا حالا در هر ضربه 110 تا بالا نخورده بودم اونم از سلاح های سرد بود ( تاقنسم کمه ) حالا این اومده 24 لول پایینش را زده :13: باید 48 ساعت بعد وقتی از پس اوت در میام ببینم رفته به شهرش یا مونده این طرف تا یکی یکی بزنه :13: مرتیکه عوضی :31:
البته خوب شد خودم می خواستم پس اوت بشم ولی می خواستم چند تایی تجربه بگیرم بعد پس اوت کنم برم به راحتی 48 ساعت کار کنم
خب بريز توي بانك!نقل قول:
اين يارو يه مدت با من درگير بود!!نقل قول:
این چینی ها واقعا عقلشون کار نمی کنه لول 62 اومده لول 38 را می زنه خودشم از کجا اومده از اون طرف دنیا اومده الانم افتاده به همه افراد سیلور اسنیک در کلیه شهر ها یکی یکی پس اوتشون می کنه خودشم با چه سلاحی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلاح 6 لول پایینتر از خودش که نشون می ده پریمیوم است من تا حالا در هر ضربه 110 تا بالا نخورده بودم اونم از سلاح های سرد بود ( تاقنسم کمه ) حالا این اومده 24 لول پایینش را زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید 48 ساعت بعد وقتی از پس اوت در میام ببینم رفته به شهرش یا مونده این طرف تا یکی یکی بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرتیکه عوضی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خوب شد خودم می خواستم پس اوت بشم ولی می خواستم چند تایی تجربه بگیرم بعد پس اوت کنم برم به راحتی 48 ساعت کار کنم
lol ما با این یارو زندگی کردیم مخصوصا حاجی xD
کلا چینی ها یه سری افراد عقده ای هستن ! قبلا من کلی عکس از دوئل های چینی ها با 25 لول پایینتر از خودشون گذاشتم
به هر حال اینها متحدان میدلتون هستن و هر چند وقت باید یه کمکی بکنن ! مثل چند وقت پیش که atom-west یا نیلرو اومده بودن .
فورت هم که بزودی میاد . اینا میخوان قدرت رو در دست بگیرن .
غلط کردن قدرت را به دست بگیرندنقل قول:
الان تمامی اسکیل هام را برگردوندم به شوتینگ و ایم و اپرنس :21::27:
شوتینگم 86
ایمم 72
اپرنسم 43
تاکتیکم 72
دادگینگم 34
رفلکس 24
به غیر اینا اسکیلی ندارم :31: :5: فکر نکنم قدرتم به این یارو برسه ولی تمامی افراد میدیل ها را می تونم الان به راحتی بزنم :31: :21::27: البته به جز سلاح های سرد :2:
با پریمیوم دیگه ؟!نقل قول:
تاکتیکم 72
اون 24 تا رفلکس واسه چیه ؟!
تاکتیک با پرمیوم هستنقل قول:
اون 24 تا رفلکس را زدم تا یکم کم آسیب ببینم در دوئل های سلاه سرد البته به اضافه 16 می شه با یک کلاه دیگه :31: که اولین دوئلم را با کلاه فنسی می کنم و وقتی جونم کم شد کلاه را عوض می کنم و با اونی که رفلکسم را می کنه 40 می رم دوئل و کم آسیب می بینم :31:به نظرت اون رفلکس ها را هم بر گردونم ؟؟ من که فکر می کنم باعث می شه کمتر آسیب ببینم
تاكتيك من بدون پرميوم با لباس هنگام دوئل 78 هست!
من در حال حاضر(با لباس) 65 تا toughness و 30 تا reflex دارم با این حال وقتی با هم لول خودم با سلاح سرد دوئل میکنم حدود 10-15 تا دمیج میزنه ! یعنی طبق فرمولی که حاجی گذاشت resistance من الان 80 هستش . پس ویگور طرف مقابل به علاوه دمیج اسلحه باید حدود 90-100 باشه . حالا به نظرت اون 24 تا رفلکس اگه روی shooting یا dodge بود بهتر نبود !
البته این نظر شخصی من هستش نظر حرفه ای ها رو هم بپرسی بهتره .
شما خودت از حرفه اي ها هستي...!!نقل قول:
البته این نظر شخصی من هستش نظر حرفه ای ها رو هم بپرسی بهتره .
چاکرم حاجی . من در مقابل شما چیزی نیستم xDنقل قول:
شما خودت از حرفه اي ها هستي...!!
کم پیدایی حاجی یه چندتا عکس از دوئل های جدیدت نمیذاری D:
شهري كه الان داخلش هستم كم تر اهل جنگ و دعواست! الان با يه شهر درگيرن كه 4 ساعت فاصله دارن منم بيكارن نيستم چهار ساعت برم اونجا برگردم!نقل قول:
کم پیدایی حاجی یه چندتا عکس از دوئل های جدیدت نمیذاری D:
اين دوئل موقع دفاع:
واين موقع حمله:
ميگم اگه دودگينگ مون خيلي زياد باشه طرف مقابل هرطرف كه هدف بگيره نمي خوره؟
چاقال جان این چه امضاییه :دی
بیا امضای منو بزار حال کن
میبینم که هنوز دست به اسلحت خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آخرین نفری که به من حمله کرد
سلام دوستان :
من یا بهتره بگم ما ( من و چندتا از دوستام ) قصد داریم یه گیم سرور قوی تو ایران راه بندازیم .
از کلیه دوستان اهل گیم و بخصوص گیم های آنلاین می خوام که هر ویژیگی که یه گیم سرور چه از لحاظ سخت
و چه نرم افزاری باید داشته باشه و همچنین موارد ضعف و کاستی که تا حالا با اون تو گیم سرور های ایران و
خارج با اون مواجه بودن رو واسم ایمیل کنن با تشکر از تمام دوستان .....:10::11:
به امید یه گیم سرور ایرانی اما مطرح در سطح جهان .
نقل قول:
hamid.wireless@gmail.com
بله حاجی فکر کنم همینطوره چون وقتی طرف aim بالایی داشته باشه و طرف مقابل dodge پایین هر طرف بزنه میخوره پس برعکس این قضیه هم باید صدق کنه .نقل قول:
ميگم اگه دودگينگ مون خيلي زياد باشه طرف مقابل هرطرف كه هدف بگيره نمي خوره؟
والا ما هر چی میذاریم 3 سوت حذف میشه چاره ای به جز این نداشتم xDنقل قول:
چاقال جان این چه امضاییه :biggrin:
بیا امضای منو بزار حال کن
امضای تو هم خیلی باحاله دمت گرم D:
پس من این رفلکس را بزارم روی دادگینگ بهتره ؟؟؟؟ یا بمونه همون رفلکس بهتره ؟؟؟ و یا به کدوم بزارم ؟؟؟
من در دوئل ها آسیب زیادی می بینم به همین خاطر گذاشتم روی رفلکس دیدم زیاد فرق نکرد حالا موندم چه کار کنم
البته دوئل هام را خیلی فقت ها می برم ضمنا به هیچ وجه تا حالا هم ردیفم را نزدم و همیشه بالای خودم رو زدم تا تجربه زیادی بدهد اگر نگاه کنی رنک 123 دوئلم و تا حالا 102 دوئل کردم البته این 102 دوئل تقریبا 30 تا اینا مال اوایل بود که ریخته بودم کارگرا را می زدم دی
اگه تاكتيك و دودگينگ موقع دوئل يه كار مي كنن پس بهتر نيست من فقط روي يكيشون كار كنم؟نقل قول:
بله حاجی فکر کنم همینطوره چون وقتی طرف aim بالایی داشته باشه و طرف مقابل dodge پایین هر طرف بزنه میخوره پس برعکس این قضیه هم باید صدق کنه .
دقیقا نمیدونم حاجی ولی درک خودم رو اینطوری میتونم بگم :نقل قول:
اگه تاكتيك و دودگينگ موقع دوئل يه كار مي كنن پس بهتر نيست من فقط روي يكيشون كار كنم؟
کلا dodge فقط برای جاخالی دادن هستش و نقطه مقابل aim
tactic و appearance نقش اساسی در دوئل رو دارن یعنی اولین موئلفه های تایین کننده هستن
فرق کسی که این دو تا اسکیل رو داره با کسی که نداره مثل یه فرد آموزش دیده با مبتدی هستش
مثلا یه فرد قدرتمند (ویگور) با یک چاقوی خفن (اسلحه) با اینکه میدونه کجا باید بزنه (ایم) نمیتونه یه فرد آموزش دیده (تاکتیک) رو بزنه . یا یه فرد آموزش دیده مهاجم (appearance) طوری حمله میکنه که طرف مقابل که این مهارت رو نداره غافلگیر میشه و نمیتونه کاری انجام بده . که ما به صورت جاخالی اون رو میبینیم .
اگه یادت باشه حاجی اون زمانی که کوروش بودیم یکی با appearance خیلی بالا به ما حمله میکرد و ما فقط یکی دو تا اتک میتونستیم بهش بزنیم و با اینکه اون نه aim داشت نه shooting همه اتک هاش به ما میخورد و دمیج بالایی هم میزد .
نمیدونم مفهوم رو رسوندم یا نه و البته نمیدونم درست گفتم یا نه xD
حالا اسکیل های من در تاکتیک و اپرنس نسبتا خوبه پس این 24 تا اسکیل را بزارم یه دادگینگ ؟؟؟
من آخرش نفهمیدم دی
نكته اي به نظرم رسيد!
تمام اين پخش اسكيل ها موقع دوئل بايد به صورت عدد در بيان كه بشه با استفاده از اون عدد تعيين كرد كه جاخالي داده بشه يا نه تير به هدف بخوره يا نه و اگه خور چه قدر دميج بزنه. در واقع رايانه فقط عدد حاليش هست و فقط با عدد مي تونه قضاوت كنه ولي مهارت چيزي نيست كه بشه به صورت عدد نشونش دادن. من مي تونم بگم مهارت زيادي دارم ولي نمي تونم بگم 20 تا مهارت دارم. ولي در وست اين مهارت غير قابل شمارش شمرده ميشه. پس بايد مهارت به همراه جاخالي و هدفگيري و ويگور و مقاومت همه در يك معادله قرار بگيرن كه حاصلش اين ها رو مشخص كنه:
1. احتمال به هدف خوردن و نخوردن تير
2. مقدر دميجي كه موقع برخورد حاصل ميشه
فرمول قبلي كه از فروم چيني ها پيدا كرده بودم در مورد آپارانس و تاكتيك چيزي نداشت. ما فرمولي لازم داريم كه اين دو تا هم داخلش باشن.
با توجه به اون يارويي كه فقط روي آپارانس كار كرده بود و هيچ اسكيلي روي شوتينگ و ايم نذاشته بود ولي كلي ميزد ميشه گفت كه هر اسكيلي كه روي آپارانس يا تاكتيك بره مقداري هم روي اسكيل هاي ديگه تاثير ميزاره اما چه مقدار نمي دونم!!
حالا نميدونم فهميديد چي گفتم يا نه!!!