شما با پشتیبانی صحبت کن و ببین چرا به شما ندادن.نقل قول:
چون فعلا به بقیه بچه های شیرازی اضافه شده.
Printable View
شما با پشتیبانی صحبت کن و ببین چرا به شما ندادن.نقل قول:
چون فعلا به بقیه بچه های شیرازی اضافه شده.
شاید به خاطر این هست که سرویس من اکو هستنقل قول:
حالا چرا 3 گیگ اضافه کردن؟ نمیشد مثلا 5 گیگش بکنن؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن رو میدن آدم پررو میشه همینه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همیشه یک چیز رایگان بهم میدننقل قول:
نمیتونم استفاده کنم ازش
مغزم قفل میکند
فعلا که ندادن
ولی اگر بدن تو 20 روز چی دانلود کنم؟ :10:
میخواستم جوابتو بدم خودت جواب دادی((میگن رو میدن آدم پررو میشه همینه دیگه)):31:نقل قول:
شاتل مارمولک ترافیک رایگان میده مشتری جمع کنه
راست میگه بره شبانه رو درست کنه سرعت دانلود از 3 یا 5 بالا تر بره
نه دیگه اومدیو نسازی داش من دیشب تا صبح دانلود داشتم سرعت دانلودم 50 تا 70 بود:8:نقل قول:
به منم ندادننقل قول:
اما به چن نفر دیگه تو شیراز دادن، اومدن پست هم دادن
گفتن پیگیری میکنیم
زنگ بزن امور مشتریکن، آرانیک
6473722
دقیقا ... موافقم ...نقل قول:
شب ها سرعت دانلود افتضاحه ... جدیدا صفحه هم باز نمی کنه !
واسه تهرانی ها نمیدن؟؟؟؟؟؟:19::19:
در مورد سرعت دانلود شبانه والا ماله ما که از 68 پایینتر نمیاد ولی قطعی 4 بار در شب معمولا داره...
در اینکه عده ای با 50 دانلود میکنن و عده ای با 4 یا 5 شکی درش نیست.نقل قول:
الان یه 4 شبی میشه سرعت دانلودم خوب شده قبلا 7 تا 15 بود ولی این چند شب سرعت دانلودم 40 تا 70 متغییر هست البته در شیراز ولی گفته دوم شما ((جدیدا صفحه هم باز نمی کنه)) رو تایید میکنم ولی توی دانلودم تاثیری ندارهنقل قول:
بیشتر بچه های اینجا اکو دارن.به همه هم اضافه شده.نقل قول:
اتفاقا سرعت برای من عالی هست :31:نقل قول:
دیشب از ساعت 2 گذاشتم دانلود شروع بشود دقیقا 1112 مگ دانلود داشتم :20:
یعنی اگر از ساعت 1 دانلود را شروع کرده بودم حدود 200 مگ به این مقدار اضافه میشد.:21:
تا هفته قبل من جزء همون عده با سرعت 4 یا 5 بودم ولی نمیدونم شاید به خاطر روزه ای که میگیرم خدا سرعت دانلودمو برده بالا :31:نقل قول:
تایید میشه خفننقل قول:
ببینید دوست عزیزنقل قول:
صبانت این طوری بود که یک یوزر نیم و پسورد داشت برای شبانه برای کل ایران
guest
ngsnet
این بود
کل ایران با این می رفتن
اونجا هم این طوری بود شبانه سرعت نداشت
زنگ می زدم پشتیبانی میگفت همینی که هست شبانه هست
اشانتیون هست و حرف زیادی هم نزنید
گفتم خوب صفحه باز نمیکنه بابا
گفت اگر سرعت خوب میخواهی با یوزر نیم و پسورد روزانه وصل بشو
وصل میشدی سرعت دانلود مشد 40 یا 50
اما شاتل این طوری نیست. هر کاری کنی سرعتش شبانه واسه ما 5 هست
این یعنی این که حق من ضایع میشه و یک جوری زیرکی مدیریت شرکت هست
چون ساعت 1 تا 7 شب شما ترافیکت حساب نمیشه اما نمیتونی اینترنت استفاده کنی
یکی مثل من که اکثر کارهام رو میزارم شب. باید مثل دیال اپ کار کنم.
متوجه شدید دوستان؟
یعنی به زور باید تو شاتل شبانه استفاده کنی :13:
و زور با سرعت 5 کار کنی
میخوای 1 روزه برات تمومش کنم؟! :Dنقل قول:
نقل قول:
کسی نیست؟؟
:8::8::8:میبینم حالا که 3 گیگ ترافیک رایگان بهتون دادند همه online هستند:8::8::8:
این ترافیک اضافه فقط بدرد چرخیدن تو یوتیوب میخورد امروز فقط 200 مگ تو یوتیوب مصرف شد
موفق باشید
تایید میشه،من چند بار در اینجا هم نوشتم،از ماه گذشته سرعت شبانه من افت شدیدی پیدا کرده است.هر چی هم زنگ می زنم فایده ندارد،یه بار می گن مشکل از افزایش ترافیک در مرکز مخابراتی شماست،یه بار می گن مشکل از شاتله،خلاصه یه ماهه من سرعت درستی در شبها ندارم و آن هم به دلیل فروش بیش از اندازه در مراکز مخابراتی است.من یه بار 5گیگ حجم خریدم که داشت تموم میشد و نمی دونستم این 40 روزه باقیمانده از دوره ام را چه کار کنم،زنگ زدم گفت شهر شما هم 3گیگ اضافه میشه.خوب شد نخریدم هفته پیش می خواستم بخرم که با خودم گفتم شبها استفاده می کنم و پول برای اینترنت ضعیف هدر دادن پول است.نقل قول:
سرعت تاپيك خيلي بالا هست.
نقل قول:
ببخشید کسی جواب منو نمیده؟
من یه مودم microlink گرفتم.ولی میتونم پسش بدم.بازش نکردم توشا ببینم اما ساتی براش پیدا نکردم که پشتیبانی برای آپدیت درایوش بده.مشکلی برام پیش نمیاد؟
سلام دوستان چه سرویسی بگیرم با سرعت 128 خوبه
من دانلود زیاد میکنم ولی نمیتونم 512 یا 256 بگیرم
یه سوال دیگه میشه هزینه نصب رو ندیم چون من خودم میتونم نصب کنم
قیمت هاشو اگه میشه واسم بگید
به غیر از هزینه ای که ماهیانه برای adsl باید بدیم و ابونمان مخابرات هزینه دیگری هم داره
از شاتل سرويس گرفتين؟نقل قول:
اگر آره كه پسش بده
سلام خب چرا شما میخوای روزه ی شک دار بگیرینقل قول:
به نظر من پسش بده و 1 مارک معروفتر بگیر
asus- D link -Billion - tp link و ............
سلامنقل قول:
خب eco -128 بگیر که اگه شانست هم خوب باشه تبدیل میشه به 512
هزینه راه اندازی با توجه به شهرتون و سرویسی که میگیرین (eco یا art) یا 15000 میشه یا 25000
هزینه نصب را هم حتما باید بدین چه خودت نصب کنی چه بیان برات نصب کنن پس بهتره حالا که پولشا میدی خودشون بیان و نصب کنن:46:
قيمت سرويسهاي +ADSL2 اقتصادي (ECO)
کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
قيمت سرويسهاي +ADSL2 ويژه (ART)
کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/
بچه ها تصمیم گرفتم مودمم را عوض کنم.میخوام وایرلس دار بگیرم.
الان مودمم Billion مدل (BiPAC 5210S) هست.خیلی هم خوب بوده و ازش راضی هستم.
خودم 59 خریدم بخوام بفروشم حدودا چند میخرن؟
مودم وایرلس دار چی پیشنهاد میکنید که با شاتل مشکلی نداشته باشه.(قیمت هم مناسب باشه)
همین Billion مدلی داره که وایرلس داشته باشه؟
خواهشا نگید به این تاپیک ربطی نداره.اتفاقا ربط داره چون میخوام باهاش از اینترنت شاتل استفاده کنم. : دی
سلامنقل قول:
منم دقیقا چند وقته همین تصمیم را دارم
مودم فعلیم هم دقیقا مثل ماله شماست و دقیقا هم با همین قیمت خریدم:31:
خیلی هم راضیم,تقریبا همیشه هم روشنه
billion که حتما مدل وایرلس داره ولی فکر کنم باید از خوده شاتل بگیری چون تو بازار زیاد گیر نمیاد
من به احتمال زیاد یکی از این 2 مدل را بگیریم
ASUS - AM 604 or D-LINK DSL-2640U هر دو 80-90 قیمتشونه
فعلا هم منتظرم که یکی تو فامیل بخواد adsl بگیره و من این مودم را بهش بفروشم:21:
به نظر من سرویس سه ماهه بخرید چون در صورتیکه در یک دوره ترافیک رایگان دادند عجله ای برای مصرف آن ندارید :46:نقل قول:
اره چرا که نشه!نقل قول:
سرویس منم اکو هست و اضاف شده!نقل قول:
موقع ثبت نام اگه پورت خالی نداشته باشن میگن.حتما اون زمان پورت خالی داشتن....نقل قول:
باید صبر کنی تا یکی از مشترکین انصراف بده....ممکنه همین فردا یکی درخواست قطع رانژه بده و ممکنه یک ماه یا بیشتر طول بکشه....مشخص نیست..
حتما پسش بده و یک مارک معروف بگیر...نقل قول:
میکرو لینک؟ ندیدم تو بازارنقل قول:
دیروز بازار بودم
میکرو نت بود داشتند بهم می انداختن نامردا :2:
ولی حالم از بازار به هم خورد
همش چین همش چین
یک جنس ایرانی نبود
:41:
مگر مودم چی داره
به خدا قسم اگه ایران یه چیزی تو مایه های 602 بسازه و بگه مجانی میدم به تونقل قول:
من ازش بر نمی دارم
خاطراتی با فراسو دارم که حالم رو از هرچی جنس ایرانیه بهم میزنه
البته وزیر جدید مثل اینکه میخواد در این زمینه کارهایی بکنه ( تولید )
مگه کجایی؟ اصفهان نبودی تو؟!نقل قول:
نه اتفافا، اساسی برای مصرفه ه ه ه! :31:نقل قول:
بله، من و دوستم گاهی موقع ها از اکانت هم استفاده میکنیم، هیچ مشکلی هم نداره. حرف دیگه ای ندارم،فقط از معلم کلاس اولم تشکر کنم، همینطور دوست خوبم که همیشه بهم لواشک داده و پفک هاشو بزور گرفتم. از پیشی همسایه هم ممنونم که دیگه ماهی حوضمون رو نخورد. چی دارم میگم؟! این3 گیگ اضافه مخمو هوایی کرده، دیوونه شدم....:22::22::22:نقل قول:
اوه اوه! تو به این میگی یه حال کوچولو ازت گرفته شد، بابا این بلای آسمانی بوده!!!:31:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:چراااا؟! به همشهریات که دادن، یکیش اهریمن، اونم اکو هست. اکثر ما اکو هستیم.نقل قول:
کم شدن سرعت شبانه بعضی وقتها برای بعضی کاربرا پیش میاد. منم چندماه پیش یه چند شب همین مشکل رو پیدا کردم. حدود 10 شب. سرعت حدود 2-3 بود. ایراد از مرکز مخابراتی بود، درستش کردن.برای تو هم خوب میشه ایشالا نگران نباش، اینطوری که نمیمونه.نقل قول:
بجاش شاتل بهت نمیگه همینی که هست، رایگان و اشانتیونه، اتفاقا ازت معذرت خواهی میکنه و تمام تلاششونم میکنن که درستش کنن. فقط یه کم طول میکشه. بازم نمونش همین اهریمن، همشهریته، سرعت شبانه ش هم توپه. خوش شانس هم هست، 128 گرفته 512 استفاده میکنه!
سلام دوستان
جدیدا تو بابل شاتل اومده. من از لایزر استفاده می کردم الان اومدم پارس آنلاین با 128 تا تقریبا رو 30 دانلود می کنم ولی خوب قیمت پارس یکم زیاده! 128 3 گیگ 19 تومان ماهیانه. البته هنوز نمایندگی شاتل اینجا قیمتش رو نزده مقایسه کنیم ولی خوب می خواستم سوال کنم ببینم سرعت دانلود 128 چنده برای شاتل؟ پینگش چه طوره؟ چقدر برای اولین بار برای کارهای مخابراتی میگیرند؟ نصب رو خودم انجام میدم و یه سوال دیگه اینکه قضیه این ترافیک اضافه که یههو :d به یوز ها اضافه میشه چیه؟!
با تشکر
پس از پیگیری های مداوم، برا منم 3 گیگ اضاف شد! فکر کنم الان 4-5 کیلو اضاف کردم!!
آخ جون
برای منم اضافه شد!
مشهد هم تو طرحه!
ترفیک مصرفیم به 5112 مگ رسیده بود از 5120
تازه 1 ماهم مونده!
خدا رو شکر هروقت هرچی کم میارم برام می فرسته!
چه پیگیرییی؟نقل قول:
زنگ زدی بهشون؟
d-link بگیرم خوبه؟قیمتش زیر 40 تومنه؟
حدود 6 ساعتی بود که فروم باز نمیشد برا شما هم همینطوری بود
موفق باشید
اصلا یه توضیح بدید مودم چقدر مهمه؟توی dial up که فرقی نداشت چه مارکی باشه
من 2 - 3 روز نميتونستم وارد شم، ولي تقريباً از يه ساعت پيش درست شد.نقل قول: