خوب مودم 4 تا کانکشن ساپورت میکنه من هم اولی رو روی شبانه تنظیم کرده بودم
چون روزها اجازه وصل شده نداشت
وصل نمیشد ولی چون شبانه از 3 به بعد میتونست وصل بشه کانکشن شبانه من رو قبل از اون وصل میکرد
Printable View
خوب مودم 4 تا کانکشن ساپورت میکنه من هم اولی رو روی شبانه تنظیم کرده بودم
چون روزها اجازه وصل شده نداشت
وصل نمیشد ولی چون شبانه از 3 به بعد میتونست وصل بشه کانکشن شبانه من رو قبل از اون وصل میکرد
خب اگه شبانه وصل نشه که دوباره سعی میکنه ! باز اگه وصل نشه دوباره همون کاسه و همون اش !نقل قول:
مگه اینکه یه تنظیمی باشه که اولی وصل نشه بره رو کانکشن دومی .
که روی تی پی لینک همچین چیزی ندیدم یعنی میشه 8 تا کانکشن رو تعریف کرد ولی قاطی میکنه :31:
و اینکه شبا ساعت 3 چجوری عوض میشد ؟! چون شبا هم روزانه وصل می تونه بشه و خب روزانه قطع نمیشه که به شبانه وصل یشه !!!
کسی اینجا از سرویس الترای همارا استفاده می کنه؟ تو دانلود شبانه بقیه سرویساش چطورند؟ در ضمن من مرندم و صبا نت و پارس آنلاین اینجا نیستنقل قول:
شاید دیده باشی که اگر تو ویندوز یه کانکشنی رو به اینترنت وصل بکنی و روی اون یکی دیگه رو وصل بکنینقل قول:
کانکشن اول با اینکه وصل هست
ولی مورد استفاده قرار نمیگیره
چون دومی که روی اولی وصل شده اولویت داره اون مورد استفاده قرار میگیره
و دقیقا مودم هم همینکارو میکنه
کانکشن اول رو شبانه تنظیم میکردم و دومی رو روزانه
که شبانه وصل نمیشه روزها و میره سراغ کانکشن دوم
و لی چون شب کانکشن روزانه وصله و میتونه شبانه رو هم وصل بکنه
واسه همین کانکشن مورد استفاده شبانه خواهد بود
مودم من SMC هست
اخه TP هم شد مودم؟؟؟؟:31::31::31:
سلامنقل قول:
این مال 6 صبح امروزه:
فایلش هم از رپیدشیر بود که با لیچر رایگان sharebees مستقیم کرده بودم
ولی مقصودتون را از 2:30 تا 3 صبح نفهمیدم. اون موقعها هم همین سرعت را داره.
آی گفتی !نقل قول:
من اگه پولشو داشتم حتما Asus N10 می گرفتم
چون حجم دانلود در این ساعات خیلی زیاده و خطها بدجوری شلوغا و با افت سرعت شدیدی مواجه میشن...البته من این مشکل رو قبلا با همارا داشتم و پارس خیلی خوبه...مرسی از تست سرعتتنقل قول:
پینگ ماکس نت خوب نیست. البته من به این تست speedtest.net اطمینان ندارم. یک نکته دیگه هم اینه که مقدار پینگ نسبت به هر آدرسی خیلی متفاوت از آدرس دیگر است.نقل قول:
الآن من با سرعت 450 کیلو دانلود میکنم ولی این ببین چی نشون میده:
نقل قول:
خواهش. قابل نداشت. البته نویز کانکشنتان را هم بررسی کنید خیلی تأثیر داره.
الآن من نویز دانلودم خوبه ولی نمیدونم چرا آپستریم خیلی وضعش خرابه. هرکاری هم میکنم اصلاح نمیشه.
نمیدونم از مخابراته یا علّت دیگه داره. قبلاًها نویز نداشت اخیراً اینطور شده:
مقدار آپستریم و دانستریم نباید کمتر از 12 باشد وگرنه بحرانی است.
مقدار 30 برایشان خوبست و بالاتر از آن عالیست که من تا حالا ندیدمش.
پارامتر مؤثر در سرعت دانلود همان دانستریم است که مال من بد نیست ولی آپستریم بحرانیه. نمیدنم چرا.
مودم من هم TP-Link است که اصلاً راضی نیستم. البته خود شرکت ماکس نت همینو داده بود.
مقدار Attenuation هم باید کمتر از 50 باشد.
این سه پارامتر که عرض کردم، مقادیر حساسیند که در ارتباط اینترنتی خیلی مؤثرند.
اگه بقیهی دوستان هم لطف کنند این نویزشان را بررسی کنند که چقدره ما هم بدونیم که مشکل عمومیه یا شخصی. مثلاً مشکل از مودم است یا مخابرات یا سیمهای اتصال خانگی.
برای خود بنده اینها خیلی مهم است که بدونم که وضع بقیهی همشهریها چطور است.
خیلی ممنون از توجهتان
یه سر به اینجا بزن ببین بدردت میخوره یانه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان همارایی
پیام کجایی چند تا تست پینگ بذار بابا لازم دارم:31:
ای ول بابا مال تو که محشره! اون صفحه هم رفتم مطالب جالبی داشت ممنونمنقل قول:
و میتونی بگی مودم خودت چیه؟
این مودم تی پی لینک من از اول ادا داده اذیت کرده.
مال شما چیه؟ به نظرتون بهترین مودم فعلی کدام است؟
فکر کنم همون تی پی هست
اگه نویز منو میدید چی میگفتید
snr:4
Attenuation: 63
:31::2:
اطلاعات مربوط به SNR عالی یا ضعیف رو دوست خوبمون با نام کاربری:: csssaeed در اختیار ما گذاشته:نقل قول:
•7dB-10dB. = Fair but does not leave much room for variances in conditions.
•11dB-20dB. = Good with little or no disconnection problems
•20dB-28dB. = Excellent
•29dB. or above = Outstanding
Line Attenuation
•20bB. and below = Outstanding
•20dB-30dB. = Excellent
•30dB-40dB. = Very Good
•40dB-50dB. = Good
•50dB-60dB. = Poor and may experience connectivity issues
•60dB. and above = Bad and will experience connectivity issues
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..........................................
یه مارک نسبتا قدیمی ولی خیلی خوب Alfex.فعلااگه میتونی مودم نگیر چون قیمت دلار خیلی بالاست و ضرر میکنی مودم تی پی مدل 8811 4پورت قیمتش از 21 تومن شده 29 تومن حالا خودت حساب کن مودم خوب که قیمتش 70 به بالا بود الان چند شده...اما به نظر خود من به ترتیب مودم های بدون وایرلس
1-Level One
2-ASUS
3-Zyxel
4-SMC
5-D-link
و باوایرلس:
1-Level One
2-Linksys
3-ASUS
4-Zyxel
5-SMC یا D-link
دوست عزیز برای این رده بندی توجیه فنی هم دارید؟ کلا بر اساس چه معیاری این برندها رو مرتب کردید؟نقل قول:
سلام بر همگی
اول این تست دانلود را برایتان بذارم که درست سر ساعت 3 شب گرفتم(VIP ماکس نت):
ای وای پس شما چطور از اینترنتتان استفاده میکنید؟!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
از اطلاعات عالی و مفیدتان خیلی سپاسگزارم.
اگر این سؤال را هم پاسخ دهید نور علی نور میشه:
نقل قول:
همه اینها مارک ها بر اساس کیفیت و کشور ساخت و تولید کننده و از همه مهمتر براساس تجربه شخصی خودم و دیگران گذاشتم.نقل قول:
تمامی این مارک ها بین دوستان و آشنایان من استفاده شده و براساس رضایت و تست های که خودم از اون ها گرفتم مارک های خوب داخل کشور به حساب میان البته ناگفته نباشه که من مارک خوب Cisco رو از قلم انداختم.
اما من از لحاظ کیفیت ساخت و کارکرد 3 مارک معروف level one asus و Cisco رو به شما پیشنهاد میدم.بازم اگه اطلاعات دقیق تر خواستین من در خدمتم و براتون میزارم.
جناب polestar98g میشه بگید دان استریم شما رو چند مگ بستن؟؟
با تشکر
ببین با چی باید سر کنم
اینترنت هوشمند همارا
نقل قول:
شرکت سیسکو محصولاتش رو با نام تجاری لینکسیس میفروشه!
بله لطفا باز هم اطلاعات دقیق تر و فنی از ملاکهای برتری یک مودم نسبت به یک مودم دیگه رو بنویسید
سواله من هم هست !!نقل قول:
مثلا معیار چی بوده که که تی پی لینک تو این لیست نیست ؟!
نویز مگه به مودم ربط داره !!نقل قول:
و میتونی بگی مودم خودت چیه؟
این مودم تی پی لینک من از اول ادا داده اذیت کرده.
مال شما چیه؟ به نظرتون بهترین مودم فعلی کدام است؟
من که هیچ تفاوتی بین وایرلس تی پی لینک و smc قدیمی که همارا می فروخت ندیدم و فکر هم نمیکنم تفاوتی داشته باشه
تی پی لینک چرا شما رو اذیت کرده ؟!
ببین من کاری به برند و تعصب مارکی ندارم من بالا هم در اولش اشاره کردم همه این دسته بندی ها نظر شخصی خود منه و براساس گفته ها و مشاهدات خود من در باب دوستان و آشنایان منه...حالا به عکس های زیر نگاه کنین این رو یکی از دوستان چند روز پیش گذاشته بود که به نظرم جالب اومد چون با مودم Linksys نویز شدیدی داره اما با مودم ASUS نویز خطش برطرف شدهنقل قول:
حالا وقتی من مثال میگم Tp-link خوب نیست شاید به خاطر همخوان نبودن مودم با سیستم ها و دستگاه های ISP های که ما از اونا سرویس گرفتیم اما من مودم 8901 Tp-link و مدل 8811 رو با 4 تا شرکت مختلف در یک خط امتحان کردم(1-همارا2-پارس3-لایزر4-شاتل) که مودم با هر چهارتا شرکت مشکل داشت یا نویز خط یا قطعی مکرر به خاطر همین از نظر من شرکت تی پی لینک بیشتر اوقات به فکر درج ارقام دوروغین بروی جعبه های مودمه تا فروشش رو بالا ببره و از رقبا عقب نباشه...مثال مودم 8901 رو اصولا باید بتونه یک ساختمونه 2 طبقه رو ساپورت کنه اما 2 طبقه که سهله تا 20 متر هم به زور آنتن دهی وایرلس داره اما برعکس مودم Level one تا شعاع 150 متری از ساختمون هم آنتن دهی داشت و اصلا با افت سرعت نامحسوسی مواجه میشدیم.
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------
با عرض پوزش من به اشتباه نام Cnet رو Cisco نوشتم.نقل قول:
سلام. معذرت میخواهم. منظورتان را تحویل نگرفتم. یه کم اشاره کنید که یعنی چی روی چند مگ بستهاند؟نقل قول:
خدمت شما دوست بزرگوار عرض کنم که: از همان روز اول در اجرای برنامه ها مشکل بوجود میاورد!!نقل قول:
مثلاً برنامهی سادهی Word را میخواهم باز کنم باید 10 ، 15 ثانیه صبر کنم، نمیدونم چطور میشه که با مودم درگیر میشه چراغ یو اس بی مودم مرتب شروع به چشمک زدن میکنه بعد که تثبیت شد برنامه باز میشه!!
اینو هم بگم که با سیم LAN مشکل نداره منتها اونو به یک سیستم دیگه وصل کردیم که من نمیتونم با LAN وصل بشم.
بعد برنامهی سادهی Windows Media Player که من مدیاپلیر ویندوز هفت را خیلی دوست دارم. منتها همان مشکل بالایی در این برنامه با قوّت شدیدتری روبروست. خیلی تلاش کردم که حلّش کنم ولی تا حالا که نتونسته ام!!
مدیاپلیر را که میخوام باز کنم باید حدود 20 ، 30 ثانیه صبر کنم. ماوس به شکل ساعت شنی درمیاد همینجور میچرخه میچرخه تا باز بشه.
لذا مجبورم از Winamp استفاده کنم که از اون هم خوشم نمیاد.
با برنامههای دیگری هم مشکل داره که دیگه نمیخوام سردردتان بدهم.
مشکل نویز هم که سه چهار ماه پیش شدید بود تا سیمها و اتصالات را کمی اصلاح کردم و بهتر شد. مقادیر از 6 و 7 روی 29 آمد.
ولی حالا یهو نمیدونم چی شده که باز آپستریم اومده روی 6.5
بیشتر اوقات علامت زرد خطر روی آیکن کانکشن ظاهر میشه
نمیدونم چیکار کنم
خب هیچ کدوم از این مشکل ها رو من نه دیدم و نه از دوستان شنیدم !نقل قول:
همین مدل 8901 رو هم با همارا و هم با مکس نت و صبا تست کردم
یا مثلا بردش با مدل های دیگه ای که تک انتن دارن هیچ تفاوتی نداره
علامت زرد رنگ که مشخص میکنه سیستم درست مودم رو نشناخته و اگه ای پی رو دستی بدید مشکل حل میشهنقل قول:
مشکل نویز رو همانطور که خودتون اشاره کردید به سیم و اتصالات بستگی داره
در مورد مشکل های اول هم با توجه به اینکه با لن مشکلی نداره احتمال میدم یه ناهماهنگی نرم افزاری یا سخت افزاری بین یو اس بی سیستم و دستگاه وجود داشته باشه !
روی یه سیستم دیگه با یو اس بی تست کردید ؟
سلام بچه ها
الان وقعیت شرکتها چجوریه ؟
الان میخوام سرعت دانلود بالای 150 باشه
دانلود شبانه کمتر از ساعت 3 شروع بشه
به عبارتی صبا باشه ولی زودتر شروع بشه دانلود شبانه
ترافیکش هم کمی بهتر باشه نه گرون مثل صبا و پارس
شما استفاده کن حالشو ببر انشالله که به خوبی و سلامتی ازش استفاده کنی :46:نقل قول:
سلام
ممنون میشم اگه در مورد سرویس های شرکت لایزر توضیح بدید. من مکس کلاس دارم که واقعا دیگه غیرقابل تحمله و میخوام عوضش کنم.
من سایت لایزرو نگاه کردم ولی کلی سرویس داشت و گیج کننده بود در ضمن فقط باید از مودم هایی که تو سایت نوشتن استفاده کرد؟ یعنی مودم وایرلس الان من به دردش نمی خوره؟! ببخشید من زیاد ازین چیزا سر در نمیارم.
ممنون
درودنقل قول:
ممنون از توجهتان
روی سیستم دیگه نه ولی روی سیستم عامل دیگه یعنی ویندوز ایکس پی اون مشکل تداخل نرم افزاری را نداره.
در ویندوز هفت مشکل دارد.
دوستان من 2048 وی آی پی از مکس گرفتم ولی سرعتش کمه بعضی موقع ها به 230 میره ولی بیشتر با 160 دانلود میکنه
بعضی از دوستان گفتن که از 250 به بالا هست من چیکار کنم
Downstream Rate: 2048 kbps
Upstream Rate: 768 kbps
هم اینا هستمن اینا کمن یا چی چیکار کنم میشه اینارو بالا برد میشه منو راهنمایی کنین
راستی شبا هم 30 . 40 تا دانلود میکنه دیوونم کرده
نقل قول:
قسمت اول سوالتون رو دوستان باید جواب بدن
اما قسمت دوم در مورد مودم:
شما از هر مودمی که دلت بخواد میتونی استفاده کنی و لازم نیست مودم جدید تهیه کنی. همون مودمی که داری واسه هر سرویس و isp ی مناسب هست. اگر هم از شرکت گفتن نمیشه و ... بدونید که دارن زر اضافی می زنن :31:
نقل قول:
سلام دوست،
من خودم وی آی پی دارم. تصویر دانلودهایم را هم در چند پست قبلی قرار دادهام.
من تا حالا کمتر از 460 کیلو ندیدم.
شما به ترتیب، این کارها را انجام بدهید:
1- حتما باید تعداد کانکشن دانلود منیجر را روی 16 قرار بدهید.
ببین درست میشه یا نه.
2- اگه درست نشد، در قسمت Save to در تنظیمات دانلود منیجر، محلّ هردو پوشهی Save to و Temp را به درایو دیگری تغییر بدهید.
3- اگر باز هم حل نشد شاید سایتی که ازش دانلود میکنید مشکل داره با یک سایت دیگر تست کنید.
لطفاً نتیجه را هم بگید که بدونیم حل شد یا نه.
موفق باشید
دوست عزیز شب تست میکنمنقل قول:
تعداد کانکشن از اینجا تنظیم میکنیم دیگه اره یا نه میشه تنظیماته اینجارو برام بگی
راستی من آ-غ هستم 4مگ پهنای باند بهم نمیدن ولی افت سرعت زیادی دارم تو شب با 26 تا 50 دانلود میکنم
شاید کمکی کردین افت سرعتم درست شد
سلام.
شب ها سرعت من میره به 20
توربوی همارا دارم :(
نویز هم ندارم
چیکار کنم ؟
زنگ می زنم میگن خطت مشکلی نداره .
کسی همارا استفاده می کنه ؟
سرعت شبانه اش چقدره ؟
دوستانی که پینگ پایین دارن لطف کنن DNS آی اس پی شون رو اینجا قرار بدن...باتشکر
سلامنقل قول:
من تصویری نمیبینم. به هر حال از این قسمت زیر است:
سلام نظرتون راجع به این چیه؟سرویس نامحدود 128 همارا.پینگم بالای 500 هستش و سرعت دانلودم خیلی نوسان داره.
SNR Margin (dB):down stream 30.3 upstream 13.4
همارا همینهنقل قول:
نوسان + پینگ فوق العاده مزخرف
حالا شانس آوردی که نویزت کمه وگرنه مینداختن گردن خطط مثل من:31:
سلام عزیزان
سرعت دانلود وی آی پی ماکس نت تا دیروز برای من از 460 کمتر نمیشد از امروز هم از 150 بالاتر نمیره!!!!!!!!!!
من که سر در نمیارم.
ولی حدس خودم اینه که چون سرویس VIP را جدیداً خریده بودم واسه همون بود که فقط یک هفتهی اولش برای تبلیغات یا هدف دیگر، سرعتش را بالا میدهند.
چون قبلاً هم سابقه دارد یعنی وقتی 512 خریده بودم حدود یک هفته سرعتش 200 بود ولی بعد اومد روی 100 !!!!!
نظر شما چیه عزیزان؟
زنگ بزن مشکلتو بگو
یا برو دفتر پشتیبانی و.....