این شماره مشتری چه مزیتی داره ؟
از قسمت نمایندگان جدا شدید یعنی دیگه از crm وارد میشید ؟
نقل قول:
Printable View
این شماره مشتری چه مزیتی داره ؟
از قسمت نمایندگان جدا شدید یعنی دیگه از crm وارد میشید ؟
نقل قول:
دوست عزیز شما سرویس های طلایی داشتید ؟ اگه 128 طلایی بعد سرعت هدیه سرعتش میشه 30 پس 256 هم سرعتش میشه 65 درسته ؟ :n01:نقل قول:
من چون از نمایندگی ثبتنام کردم به من شماره مشتری نمیداد خود نمایندگی رو میگم.الان از نمایندگی جدا شدم با آسیاتک در ارتباط هستم اگه برام مشکلی پیش بیاد دیگه با نمایندگی کاری ندارم آسیاتک رو میشناسم.اینطوری بهتره.یه چنتا گزینه تو اون منو داره که از ازون قسمتی که با یوزر نماینده وارد میشدم بهتره.نقل قول:
تازه اگه میخوای بری از همونجا میتونی درخواست تخلیه بدی دیگه لازم نیست بری نمایندگی
سلام
آقا یک سوال در رابطه با دانلود شبانه! من با وجود اینکه IDM رو گذاشتم راس ساعت 9 دانلود رو قطع و کامپیوتر رو خاموش کنه، باز میبینم که حدود 300 مگ از حجم اکانتم رو الکی کم میکنه.
کسی اینجا همچین مشکلی داشته؟
دوستان من اهواز هستم اگر توی سایت ثبت نام کنم چند روزه خط رو رانژه میکنن ؟ اگر توی سایت ثبت نام کنم پول نصب حضوری با تلفنی رو نمیخواد بدم ! فقط 5 هزار تومان رانژه + هزینه سرویس رو میدم ! ولی نمایندگی 15 تومان میگیره ! به نظرتون توی سایت ثبت نام کنم یا برم نمایندگی ؟
من رفتم نمایندگی گفتن 15000 تومن من گفتم که خودم نصب بلد هستم 10000 گرفتن.قبلا تلفنی 10000تومن بود الان شده 9500.نقل قول:
رانژه رو برای من 24 ساعت انجام دادن البته بستگی به مرکز مخابراتی داری که زود انجام بده یا نه.حداکثر یه هفته حداقل 24 ساعت.
مثل نرو به نمایندگی بعدش دوباره مجبور بشی که درخواست بدی تا ارتباطت رو با آسیاتک مستقیم بشه.از سایت بهتره.
یه برنامه دیگه بگیر که سیستمت رو خاموش کنه.نقل قول:
شاید ساعتت تنظیم نیست.یا ساعت برنامه رو اشتباه زدی.
حسین جان ممنون . من الان توی سایت ثبت نام کردم ولی پسورد رو نه به ایمیلم فرستاد نه به موبایلم !!! چکار کنم ؟ بعد اگه از سایت ثبت نام کنم اینترنت فعلیم رو اگر قطع کنم چطوری ثبت نام آسیاتک قطعی کنم ؟ :n02:نقل قول:
سلام دوستان جریان سایت آسیاتک چیه واسه من یه هفته هست بالا نمیاد؟
سرویس فعلی من 128 6 گیگ محدود
شهر من : کرج
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دیشب شب خوبی برای دانلود بود
بیشتر از 7 گیگ دانلود داشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمیل که اصلا نمیاد:n08:نقل قول:
ولی چون ترافیک خطی زیاده یکم زمان میبره.برای من هم همینطور بود همن چند روز پیش برای یکی از دوستام ثبتنام کردم ساعت 10 صبح بود پیام برای 6 غروب اومد نگران نباش میاد.اگه نیمومد زنگ بزن به شماره پشتیبانی بهت میگن.اول ثبتنامت رو کامل میکنی مدارک رو میفرستی بعد این اینترنت رو قطع میکنی هر وقت قطع شد این اینترنت بهشون زنگ بزن یا اگه زنگم هم نزدی موردی نداره خودشون هر روز صبح زنگ میزنن با مسئول مرکز مخابراتی شما پیگیری میکنن.ولی خوب پیگیری کنی مثل من بهتره:n10:
خودشون زنگ میزنن؟؟ دوست من از طرق سایت ثبت نام کرد، تو هفته سوم وصلش کردن!راستی نمایندگی که ثبت نام کردم، 5000 تومن گرفت! بابت رانژه+سرویس سه ماه یک گیگ (که الان حذف شده)پ.ن: دو روزه هر کاری میکنم این آندروید چهار درست اجرا شه، نمیشه! آخرش برگشتم همون 2.3.7!!! شانس ماست دیگهتاپیک موبایل هم کسی جواب نمیده
عزیز شما سرویست چی هست ؟؟نقل قول:
شبایی که دانلود ضعیفه سرعتت تا چه حد افت میکنه ؟
برای من یعنی مرکز مازندران هر روز به مرکز مخابراتی زنگ میزدم رانژه ها رو پیگیری میکردن حالا شهر های دیگه رو نمیدونم.برای من که اینطوره
برای من کلا 10000تومن گرفتن.البته تلفنی بود.پس یعنی 5000رانژه بود.5000نصب تلفنی؟
پس نصب حضوری 10000 که 5000تومن میشه 15000////
الان چطور حساب میکنن؟
الان که حضوری شده 9500 پس تلفنی میشه 4500؟:n08:
چقدر پایین اوردن
دوستان میگم از ساعت 12 ظهر تا 6 عصر سرعتتون پایین نمیاد؟:n13:
واسه من که افتضاح فقط سایت هایی که روی هاست های ایرانی قرار دارن باز میشه
سرعت جوری بود که روح آدمو فرسایش میکنه:n02:
برای من که مشکلی نداره هم سرعت هم باز شدن سایتهانقل قول:
من هم این مشکل را دارم و متوجه شدم برای من تقریبا از 15 ~ 20 دقیقه مانده به 9 صبح شروع به کم شدن حجم میکنهنقل قول:
فعلا از ساعت 1:10 شروع میکنم تا 8:40 دقیقه
سرویس 1 مگ محدودنقل قول:
فقط 1 شب بد بوده که حدود 1 گیگ دانلود داشتم . سرعت میشه حدود 40 50
معمولا بین 3 تا 5 گیگ دانلود دارم
دیشب برای خودم رکورد بود
سلامنقل قول:
شما چه مدت هست که اسیاتک دارید؟
دزدی یک ربعه راه انداختن!! یه بار ساعت 8:40 وصل شو سر ساعت نه dc کن! تو پنلتو چک کن ببین حجم کم شده! اگه شده بود زنگ بزن شاکی شونقل قول:
به سایت طنزیم مغرراط تلویزونی هم شکایت کنی بعد دو ماه جوابتو میده ولی در کمال تعجب آسیاتک رو مجبور میکنه که راضیت کنه!!!!
دوستان من الان مخابرات نامحدود 512 دارم .سرعت دانلودم بین 60-65 هست
فردا تموم میشه امروز رفتم پورتم رو دادم تخلیه کنن
اسیاتک نامحدود 512 برنزی خوبه بگیرم؟
سرعت دانلودش جوری که تو پستای قبل خوندم همین 60-70 هست
چون مصرفم بالاس نامحدود میخوام
مرسی
حدود 1 ماه هست که اومدم آسیاتکنقل قول:
سرعت ثابت روی 64 تا 70 هم میره من الان 2 روز 8 گیگ دانلود کردم البته بعضی اوقات سیستم خاموش بود.خوبه ولی اگه مخابرات همین سرعت ر. میداد برای چی میخوا تخلیه کنی؟نقل قول:
دوستمون راست میگه سازمان تنظیم مقرارت اهمیت میده مخابرات شهر ما رو 3 میلیارد جریمه کردنقل قول:
سلام
به نظر شما 512 برنزی چه جوره؟
ارزش داره؟
256 با 512 خیلی فرق داره؟
والا من که نمیخواستم تخلیه کنم ولی مخابرات مشهد تافته جدا بافتس دیگه تو مشهد نامحدود نمیدهنقل قول:
برای همین میخوام اسیاتک بگیرم.
با توجه به گفته شما به نظر خوب میاد.ممنون
به جز پینگ، که رو 350 هست سرعت دانلودش خوبه...نقل قول:
مزیتش اینه که قطعی و افتش خیلی کمتره ( البته نسبت به مخابرات کرمانشاه! مشهد رو نمیدونم)
بدیش اینه متاسفانه بعضی وقت ها که dc کنی یا مودم رو خاموش کنی، دیر چراغ اینترنتت روشن میشه! شاید تا هفته ای تو بار هم باهاش مواجه بشی! خود من که مودمم اکثرا روشنه و هر وقت لازم باشه بهش وصلم اما توپنل کاربریم تا 5 بار هم dc داشته
در مورد رزرو و شارژ هم باید به موقع شارژ کنی وگرنه یا خسارت باید بدی یا سرویست از روز اتمام سرویس قبلی حساب میشه...یک ماه هم شارژ نکنی 4500 باید بدی
در کل بسته به وضعیت مخابراتته! پورت مخابرات من مشکل داشت، حاضر نشدن عوض کنن، منم isp عوض کردم...
مال من هم همینطورهنقل قول:
خیلی دیر چراغ اینترنت روشن میشه
دوست عزیزنقل قول:
اگه دانلود شما محدوده (مثله من) و میخوای هزینه کمتری بکنی 256 بگیر... اگه نه 512
خود من روزی لازم باشه نهایتش 300-500 مگ روزانه دانلود میکنم اونم اگه خیلی آنلاین باشم!
مثلا مصرف ماه قبلم 1200 مگ روزانه بوده....
دوره بعدی 256 برنزی یا 128 محدود میگیرم
البته مصرف با آسیاتک 1200 مگ بوده وگرنه شب هایی که 3-4 گیگ با صبانت دانلود دارم رو حساب کنی، که هر شب نیست، خیلی بیشتر میشه
من یه سرچ کوچولویی تو نت کردم . من ول کن این مخابرات نخواهم بود . شده تا خود تهرانش می ریم هزار بار . ولی حقم رو از اینا می گیرم . یه مشت مفتخور به تمام معنا هستن .نقل قول:
یه بار حتی به بازرسی شون شکایت کردم . بازرسیشون یه جوابی داده بود که من مطمئنم حتی نخونده بود شکایت من چیه .
فعلا دارم روز هارو می شمرم این سرویسی که شارژ کردم تموم بشه سریع برم آسیا تک.
تقریبا به این نتیجه رسیدم که آسیا تک دانلود شبانه (تنها چیزی که برای من مهمه) سرعت واقعی رو میده . منی که دو مگ قراره بگیرم . 220 کیلو بایت سرعت دانلودم باشه برام کافیه . ولی دارم تاپیکم دنبال می کنم تا کسی اگه تجربه ی خاصی داشت درمورد این آسیا تک بی گدار به آب نزنم .
برای من قبل از این سرویس نامحدود رو تمدید کنم چراغ اینترنت قرمز میشد که باید چند مرتبه ریستارت میکردم تا خوب میشد ولی از وقتی که نامحدود خریدم گوش شیطون کر خوبشده سریع کانک میشه:n09:
دوست من،نقل قول:
الان با سرویس 128 صبانت تا 200 کیلوبایت شبانه سرعت دانلود دارم
مطمئنا سرعت های بالاتر مثله 512 کیفیت بهتری دارن
خدا رو شکر! امیدوار شدمنقل قول:
ممنون بابت توجهتون . ولی من دوتا نکته در نظر دارم . اولی اینکه صبانت رو من چک کردم . تعرفه هاش با من نمی خورد . من دومگ با دانلود شبانه (هنوز اینکه ساعات دانلود شبانه اش کم بود بکنار).نقل قول:
نکته دوم اینه که من سرویسی رو که می خرم می خوام . نه بیشتر نه کمتر . وقتی بیام 128 بگیرم که 200 سرعت بده بهم . فردا یه تقی به توقی خورد اومد اینترنتم رو قطع کرد دیگه نمی تونم خرخره ی طرف رو بجوم . همین الانشم که 2 مگ مخابرات دارم با هزار داد و بیراه نمی تونم طرف رو قانع بکنم که من سرعت قانونیم 220 هست .
کل مشکلات ما تو همین بی قانونی ها خلاصه می شه. آقا وقتی من 128 می خرم دیگه نه انتظار دارم بالای 16 بگیرم نه باید بگیرم . در عوض وقتی هم که 16 تبدیل به 8 شد باید خرخره ی طرف رو بجوم . در طرف مقابل وقتی 2 مگ می گیرم سرعت قانونیم (درسته اینم قبول دارم که قانون مزخرف تر از این نمیتونه وجود داشته باشه .همین قضیه اشتراک یک به هشت هست منظورم . ولی خوب فعلا همین قانون رو داریم . بیاییم این رو درست تمام و کمال پیاده بکنیم . بعد بیاییم فشار بیاریم به بالا برای اصلاحش .)
ولی متاسفانه هرکسی برای خودش قانون رو اصلاح می کنه . کنار می زاره . نادیده می گیره . ریشه ی تمام بدبختی هامون همینه . من یه دوره تو مخابرات . وسط سرویسم مخابرات سر خود برام سرویس عوض کرد . شکایتم کردم گفتن اینطوری تصمیم گیری شده . در حالی که قانون همچین حقی بهشون نمی ده .
اینجا من نمی تونستم یقه ی طرف رو بگیرم . چون تا چند ماه قبلش با 128 دانلودم 200 بود و اون کارشونم غیر قانونی بود .
تمام حرف من همینه همه بیان با قدرت کامل همین قانون مزخرف و ناقصی که داریم رو پیاده بکنیم . صحیح و کامل . بعد به تنظیم مقررات هم می شه فشار آورد که از این قانون های زپرتی بیرون در نوکنه !!
در ضمن کل این حرفایی که زدم به معنی این نبودا صبا نت بده(همشون بدن و همشون سارقن . مخصوصا شاتل و در مقام دوم مخابرات . ولی خوب منظورم تبعیض قائل شدن بینشون نبود) . نه اصلا صبانت حتی از جهتی برای خود من ارجح تر از آسیا تک بود . ولی تعرفه هاش با مقدار هزینه ای که من می خواستم بزارم + دانلود شبانه داشته باشم نمی خورد .(این رو در حالی می گم که من نمی دونم ممکنه به 64ش هم سرعت 300 بده . من صرفا قانون رو در نظر گرفتم که می گه 1 مگ یک به هشت باید فلان قدر باشه 256 فلان قدر و ...)
بدبخت شدم... ساعت 8 نت ما رو قطع کردن و از مرکز آزادی منتقلمون کردن رو یه جای دیگه... نمیدونم چرا... سرعت افتضاح و پینگ دو برابر شده... مال کس دیگه ای هم چنین شده؟
ای کاش تا فردا درست بشه :n21:
دوستان این سرویس 1 مگ طلایی چجوریه ؟!! کسی تو حکمت شعار از این سرویس داره ؟!
من در جریان کار شما نیستمنقل قول:
شما منطقتون کجاست؟
چرا یک شرکت خوب نمی گیرید؟
شما منطقتون کجاست که فکر میکنید تو ایران می شه یه شرکت خوب پیدا کرد ؟نقل قول:
لطفا اگر پیدا کردید به ما هم خبر بدید . ولی احتمالا نشناختید طرف رو ...