طريقه نصب مودم سلام دوستان من مي خوام براي يكي از دوستان مودم asl رو وصل كنم اما دقيق نمي دونم كه بايد چي كار كنم
نمي خوام ديگه هزينه اي بابت نصبش بده ممنون
Printable View
طريقه نصب مودم سلام دوستان من مي خوام براي يكي از دوستان مودم asl رو وصل كنم اما دقيق نمي دونم كه بايد چي كار كنم
نمي خوام ديگه هزينه اي بابت نصبش بده ممنون
مودمت چیه؟؟نقل قول:
اینجانقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418&highlight=%D9%85%D9%88%D8% AF%D9%85[/HTML]
ولی میخوای سریع جواب بگیری وحید جون و بروبچ همینجا جواب میدن
خوب دوباره تابستون شد و اندیشه شروع کرد به بازی در آوردن !
پینگ رفته بالا دوباره یا تایم اوت زیاد !
خط4
دوستان امروز فهمیدم بغیر از مشکل pcm که خیلیا نمیتونن بخاطرش adsl بگیرن یه مشکل دیگه هم وجود داره به نام فیبر نوری :5:
مثلا فیبر نوری با تکنولوژی بهتر و کیفیت و سرعت بهتر باید قاعدتا بهتر باشه ولی به علت عدم خرید تجهیزات adsl روی فیبر نوری عملا کسانی که خطشون فیبر هست نمیتونن اینترنت پرسرعت! استفاده کنن
نمونه خط 426
سلام بچه ها شارژ adsl من( اندیش ) تموم شده 1 روز هم به پایان محلتش بقی مونده قبلا که شارژ تموم میشد میشد وارد CRM شد و تمدید آنلاین کرد ولی الان اصلا CRM رو باز نمیکنه چرا ؟ الان با موبایل دارم پیغام میزارم با موبایل هم باز نمیکنه این صفحه رو چه کار کنم ؟ فردا هم که تعطیله یعنی باید تا شنبه صبر کنم برم شرکت ؟ :41:
با دیال آپ هم وصل نمیتونم بشم چند وقته ارور 680 میده
اگه راهی نیست کسی اینجا هست که یوزر و پسورد با شماره کارت و ... رو بهش بدم و واسم نمدید کنه 1ماهه؟ ( آدم با خدا )
یا یوزر و پسم رو بدم برام تمدید کنه و شماره حسابشو بده من براش پول رو کارت به کارت واریز کنم ؟
اگه کسی این کارو کنه خیلی آقاس .
خیلی نیاز به نت دارم
کم پیدایی تو battle دادا؟!نقل قول:
crm از صبح مشکل داره.شما رو چه حسابی میخواین اعتماد کنین شماره کارتتونو پسوردشو به این و اون بدین؟نقل قول:
دوستان مي دونين شاتل مشتركا رو تو روز تعطيل هيچ وقت قطع نمي كنه ، خيلي جالبه ، من شارژم جمعه تموم مي شد زنگ زدم گفتم چيكار كنم من بي نت نمي تونم بمونم مي خوام بيام شارژ گفتن نگران نباش اگه آخرين روز شارژت تعطيل باشه ما مي ذاريم اولين روز بعد از تعطيلات قطع مي كنيم حالا هر چند روز كه تعطيل باشه :31:
شاتل الآن این SMS و فرستاد برام:
مشترک گرامی به دلیل اختلال از سوی مخابرات سرویس ADSL 2+ شما دچار اختلال است.با سپاس از صبوری شما.
برا شمام امده؟ یا این مشکل برا من بود فقط؟ از امروز صبح سرویسم مشکل پیدا کرده بود. خواستم زنگ بزنم پشتیبانی شاتل که دیدم این SMS امد.
بچه ها پینگ شما برای اندیشه بالا هستش ؟ امروز نوسان داره ؟
بچه ها من میخوام برم به سوسمارجون بپیوندم
کسی نمیاد؟
خیلی بهتره بخدا
اون 15000 تومن با کارت طلایی میشه 5000 تومن.ماهی هم 23900 میدی+1000 تومن مخابرات.
کسی میاد بگه...
اگه فکر میکنید خوب نیس بگید بهم...
دلیلش اینه که میخوام اینترنت پرسرعتو حس کنم (سرعت 250 کیلو رو دانلود منجرم ببینه بیچاره و خودم البته) و پشت کامپیوتر منتظر باز کردن پیج نمونم.ضمن اینکه آقا سوسمارجونمون میگن شبا 3 یا 4 گیگ دانلود دارن.
باز اینکه ترافیکش از 1 تا 8 صبح هستش خوبه.پارس آنلاین از 1 تا 6 هستش!
فقط یه سوال مهم از سوسمار جون:
اندیشه سرعت شبانشو خودش دقیقا برای هر کاربر میبنده رو یه سرعت خاصی.اینطور نیس که کم و زیاد بشه.(واسه من که اینطوریه)
ولی میخوام بدونم من که تو مرکز مخابراتی 6 هستم (سمت ترمینال...خلوت خلوت) و اونجا فک کنم زیاد دانلود نمیکنن آیا سرعتم تو شاتل باز رو یه عدد خاصی میمونه یا سرعتم بستگی به این داره که تو خط 6 کسایی در حال دانلود باشن یا نه؟به اصطلاح اگه share بشه خوبه چون خلوته اینطرفا ولی رو یه سرعت خاصی بسته شه خوب نیست چون میترسم زیادی رو سرعت پایین بسته شه.
بچه ها من میخوام برم به سوسمارجون بپیوندم
کسی نمیاد؟
خیلی بهتره بخدا
اون 15000 تومن با کارت طلایی میشه 5000 تومن.ماهی هم 23900 میدی+1000 تومن مخابرات.
کسی میاد بگه...
اگه فکر میکنید خوب نیس بگید بهم...
دلیلش اینه که میخوام اینترنت پرسرعتو حس کنم (سرعت 250 کیلو رو دانلود منجرم ببینه بیچاره و خودم البته) و پشت کامپیوتر منتظر باز کردن پیج نمونم.ضمن اینکه آقا سوسمارجونمون میگن شبا 3 یا 4 گیگ دانلود دارن.
باز اینکه ترافیکش از 1 تا 8 صبح هستش خوبه.پارس آنلاین از 1 تا 6 هستش!
فقط یه سوال مهم از سوسمار جون:
اندیشه سرعت شبانشو خودش دقیقا برای هر کاربر میبنده رو یه سرعت خاصی.اینطور نیس که کم و زیاد بشه.(واسه من که اینطوریه)
ولی میخوام بدونم من که تو مرکز مخابراتی 6 هستم (سمت ترمینال...خلوت خلوت) و اونجا فک کنم زیاد دانلود نمیکنن آیا سرعتم تو شاتل باز رو یه عدد خاصی میمونه یا سرعتم بستگی به این داره که تو خط 6 کسایی در حال دانلود باشن یا نه؟به اصطلاح اگه share بشه خوبه چون خلوته اینطرفا ولی رو یه سرعت خاصی بسته شه خوب نیست چون میترسم زیادی رو سرعت پایین بسته شه.
نقل قول:
حتما با یکی تو مرکز مخابرات 6 چک کن که خیالت جمع شه که اونجام سرویس انقدر خوبه. من مرکز 5 ام. خلاصه بگم که حواست باشه که کیفیت یه سرویس ممکن از یه مرکز به مرکز دیگه تغییر کنه. حتما آمار دقیق بگیر که خدایی نکرده از اونجا رونده نشیو از اینجا مونده :31:
مرسی
حالا از کجا گیر بیارمشون این مشترکینیو که میگی!
زنگیدم اندیشه درمورد پینگ پرسیدم گفتش حداکثر تا آخر هفته(حداکثر شنبه)
و بعید نیست زودترم درست شه.
گفتش همه مشترکین مشکل ندارن بعضی خطا اینطورین.این مشکلم از مخابراته.
من از این جهت میگم شاید راس بگن چون یه خط دیگه تو خونه فامیلام آدرسو میزدی سریع باز میشد.
دانلودم که باید تابستون 70 گیگی داشته باشم ماهی
پس فعلا اندیشه هستم اگه کسی نظرمو عوض نکنه
آره 100% امكانش وجود داره. هم ميتونه به خطت ربط داشته باشه هم به مركزش.نقل قول:
دیگه تمدید کردم اندیشه رو.نقل قول:
خونمم تمدید کردم تا 1 سال دیگه هم رشت هستم ا ن ش ا ا ل ل ه
سیم کشی رو کلا میخوام عوض کنم.ببینم رو پینگ تاثیر میزاره
دوباره پرسیدم در مورد پینگ از شرکت پرسیدم گفتش همون لحظه تماس بگیر پیگیری کن
سلام دوستان ، من میخواستم یه خط جدید ADSL برای خودم بگیرم ، اما نمیدونم بین شاتل یا اندیشه کدوم رو انتخاب کنم. نمیخوام سرعت بالا بگیرم ، حداکثر 256 بگیرم ، الان که داشتم سرعت و نرخای اندیشه رو می دیدم این رو دیدم:
خط L1 دريافت تا 128Kbps ارسال تا 128Kbps نامحدود 155000 ريال
میخواستم بدونم دوستانیکه از این سرویس استفاده میکنن سرعت دانلود و باز شدن صفحاتش چطوره؟
آیا تو شاتل هم همچین سرویسی با مشخصاتی شبیه این داره؟
هیییییییینقل قول:
من 128 نامحدود دارم.همینو بگیری زیادم هست.سرعتش 30 هستش شب و روز.که حتی میتونی راحت باهاش شبکه های سیما رو ببینی.سرعت زیادم میاد.پیجم با 30 تا بد نیست دیگه.عوضش خیالت از حجم راحته که تموم نمیشه.خوبیش قیمتشه.شاتل گرونه کلا
بستگی به میزان حجم استفادت داره.که کدوم طرح و شرکتو انتخاب کنی.نمیخوای واسه دانلود بیخوابی بکشی همون 128 نامحدود خوبه
پول مول داری 256 سرعتش 50 هستش و قیمتش 36000
بچه ها دو تا سوال دارم:
1.الان من 4 تا یوزر معرفی کردم به اندیشه و هر ماه از تخفیفش استفاده میکنم.ولی میخوایم خونمونو عوض کنیم و شمارمون عوض میشه.تکلیف اون تخفیف ها چی میشه؟
2.میشه رو مودمهای tplink چیز پی ان set کرد که همیشه on باشه؟
نقل قول:
اگه میتونی یکم بیشتر بدی شاتل اگه نه 128 نا محدود اندیشه. خودتم با 256 درگیر نکن چون فرق خاصی نداره.
نقل قول:
انتقال سرویس به خط دیگه باید انجام بدی نه جمع آوری سرویس!
امتیازاتت میمونه واست!
تخفیف میگیری!
تخفیفت روی یوزرت set شده . تا وقتی که از یوزر نیمت استفاده می کنی مشکلی نداره رو هر شماره ای باشی تخفیف برات اعمال میشهنقل قول:
اون چیزی رو هم که گفتی روی مودم نمیشه set کرد
حالا تخفیفش چقدر هست ؟نقل قول:
1.اصلا نیازی نیست شماره شما عوض بشه.اگر خانه برای خودتان هست که شما برید یک دفتر خدمات ارتباطی انتقال خط بگیرید این شکلی خط شما با همان شماره در منزل جید استفاده میکنید اصلا هم adsl شما قطع نمیشه.نقل قول:
اگر که تلفنبرای شما نیست مرید اندیشه اعلام میکنید شماره همان یوزر را فقط عوض میکنند (مانند خط هایی که کایل برگردان میشه وشماره تغییر میکنه)
2. من سوال کردم میگن نمیشه.
با تشکر.
هادی
دوستان عزيز سلام ..
دوستان عزيز رشتي پينگ شما هم افتضاح شده از لحاظ Request Time out
؟؟؟؟
دوستان رشتي كه پارس وي و انديشه سبز خزر دارن لطفا يه پينگي بگيرن از آدرس زير و عكسش رو بذارن همونطوري كه گذاشتم ميخواستم ببينم واسشون چطوريه اين آدرس ؟
ping eurocam-ir.ath.cx -t
اين آدرس داخل ايران هستش و پينگش زير 100 هستش ولي متاسفانه چند روزيه كه time out زياد شده بعد از هر چند خطي كه ميره ...
اينم پينگ من كه از انديشه سبز خزر 128 نامحدود استفاده ميكنم :(افتضاحه همش Request time out داره بعد هر چند خط !!!)
http://www.pic.iran-forum.ir/images/8qrkts2a36fobfjh6mcm.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا از پارس وي چند سالي adsl داشتم و حدود 1ساله اومدم ASK ! اگه پارس وي از لحاظ اين پينگ وتايم اوت كم بهتر شده بيام پارس وي ؟
لطفا دوستان تست كنن اين پينگ رو حدود 1 دقيقه و نتيجه رو بگن مثل عكس بالا ، چون 3-4 تا خط خالي معلوم نميكنه تايم اوت رو ...
راستي پارس وي سرويس نامحدود 128 داره مثل ASK يا همون 512 نامحدود داره فقط و اگه داره قيمت 128 نامحدود چنده ؟؟؟
تشكر از عزيزان لطفا يه تستي كنيد اونهايي كه پارس وي و انديشه سبز خزر دارن:40::40:
ببخشید که اینجا مطرح می کنم آخه تاپیک جداگانه واسه بندرانزلی پیدا نکردم.
دوستان کسی اطلاع داره تو انزلی کدوم شرکتا adsl ارائه میدن؟ کدوم از همه بهتره؟ سرعت دانلود چطوریاست؟ کلا یه توضیح بدین ممنون میشم.
سلام
اون آدرسی که به تنظیمات مودم دسترسی پیدا می کردیم چی بود ؟
ممنون
سلاااااااام اول از همه به سوسمار عزیز :دی : دیگه داریم میایم شاتل دوباره :دی
امروز رفتم اندیشه فرم جمع آوری رو پر کردم....بعد رفتم شاتل خانومه تا منو دید شناخت :دی (از بس معروفیم دیه :5:) گفت مدارکت اینجا هست وقتی اونا جمع کنن ما میوصلیم....خلاصه اینکه ما داریم میایم :دی:دی واسه شبانه 3-4 گیگ :دی
به سلامتی دادا . دیگه روزاشم به صرفه شده نیاز نی فقط شب دانلود کنی. 3 گیگ میخری 6 گیگ میدن تو تابستون.شبانشم 1 تا 8 صبح شده چند ماهه.نقل قول:
نقل قول:
دوستان كسي جواب نميده ؟ظاهرا تايم اوت ASK افتضاح شده !!! چند تا از دوستان ask دار هم تست كردن تو رشت ظاهرا واسه اونها هم داغونه ! ping eurocam-ir.ath.cx -t
حالا نميدونم پينگ و خصوصا تايم اوت پارس وي و شاتل تو رشت بهتره يا نه ؟ دوستان لطفا راهنمايي كنن توسط پينگ بالا و تجربه خودشون رو در حال حاظر كه استفاده ميكنن بگن .....
شاتل يا پارس وي 128 يا 64 نامحدود داره مثل انديشه سبز خزر كه افتضاح شده ؟اگه داره قيمتش چنده؟سرعت دانلود سرويسهاي نامحدود اين شركت چنده ؟مثلا 64 نامحدود سرعت دانلودش چنده ؟
مهمترين چيز برام 2چيزه ...پينگ و تايم اوت كم و سرويس نامحدود 128 يا 64 ...
قربونت عزیز... ایول ایول دمشون گرم.بیایم ببینیم چه خبره...راستی سرعتا چجوریه ؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
جای درستی مطرح کردی سوالت رو عزیز!
در مورد سوالت ولی اطلاعی ندارم!
:11:
من لاهیجانم و از فست وی اینترنت میگیرم که بهترین پینگ رو تو این شهر داشت اما الان اینجا بیشتر از یک ماهِ که اوضاع پینگ بشدت خرابِ...یعنی دیگه اعصاب برام نذاشتن...دو ماهِ گیم نزدم مثل آدم... هر 5 6 تا request یه timeout داره , این یعنی فاجعه...نقل قول:
حالا بهرحال اینجا که بررسی کردم میگن مخابرات از رشت مشکل پیدا کردن و الان isp های رشت هم اکثرا مشکل دارن (نمی دونم حالا این درسته یا نه)
ولی اینجور که شنیدم حداقل لاهیجان انگار ask و دامون هم اوعضاشون اینجوری داغونِ
نمی دونم کی می خوان نت رو درست کنن , کسی هم نیست جوابگو باشه...الان واقعا شاکیم...
[
اینم برات گذاشتم تا بری حالشو ببری در ساعت اوج دانلود اینم پینگ من
http://www.pic.iran-forum.ir/images/8qrkts2a36fobfjh6mcm.jpg
دوست عزيز تشكر از شما:11:
چه سرويسي و از كدوم شركت داريد كه پينگتون و تايم اوت اينقدر خوبه ؟
دوستان پينگ و تايم اوت شاتل چطوريه ؟اونهايي كه شاتل و پارس دارن در رشت هم يه تستي كنن لطفا اين آدرس رو و اطلاع بدن :40:...
شاتل در رشت نامحدود 128 يا 64 ارايه ميده ؟ با چه قيمتي و اون پينگ و تايم اوتش چطوريه ؟و دفترش كجاست ؟
ظاهرا پارس آنلاين كه نامحدود 128 نداره !:41:
تشكر از دوستان عزيز:11:
نقل قول:
پینگ eurocam کلا زیر 100 هست گیر آوردین ملتو ؟ باید با 4.2.2.4 تست بزارین اون موقع مشخص میشه وگرنه منم شاتل هستم بیا اینم پینگ من از همین eurocam
اینم از 4.2.2.4کد:http://myup.ir/viewer.php?file=27889988385911710465.jpg
کد:http://myup.ir/viewer.php?file=81206362813025826003.jpg
نقل قول:
برا من شرايط سرعتي و اينا كلا مثل بعد عيد (مركز 5) . آمار مركزاي ديگم بگير.
نقل قول:
شاتل. خط 5.
rahmanak750 عزيز مهم همون آدرس يوروكم كه شما زحمت كشيدين و گذاشتين بود كه پينگ شما ظاهرا خيلي خوبه اينطوري كه گذاشتين و مشكل تايم اوت هم ندارين ...
sosmar_asl عزيز هم تشكر از شما ...اگه تو طول روز اينطوري پينگ و خصوصا كم بودن تايم اوت باشه كه عاليه همين عكسي كه شما و دوست عزيز گذاشتن...
امروز رفتم متاسفانه انديشه لعنتي 1 ماه ديگه تمديد كردم ! چون اين ماه واقعا احتياج داشتم و پشتيباني هم رفتم پسره ميگه مشكل از ما نيست و يه مشت جواب چرت و پرت مثل هميشه!!!
دفتر شاتل هم رفتم حاجي آباد---همون سرويس 64 نامحدود بگيرم 19000 تومان خوبه ديگه ؟از لحاظ پينگ و غيره؟
و اينكه دوستان شاتل دار مودم وايرلسم رو بايد ببرم شاتل واسم كانفيگ شركت خودشون رو انجام بدن---
روي حالت اتوماتيك PPPOE بذاره واسه اينكه مودم رو روشن ميكنم اتوماتيك به اينترنت وصل بشه بدون كانكشن هزينه اي ميگيره يا عمليات كانفيگ رو مجاني واسه مشتريهاش انجام ميده روي مودم؟
تشكر از دوستان عزيز:11:
والا من که آرت 5 دارم 384 نامحدود که الته سرعتش رو 864 بسته شده
اون 64 که Art Home فکر نکنم چیز جالبی باشه کلا از آرت 3 به پایین جالب نیس