با سلامنقل قول:
به نظر من اگه سپاهان ببره بهتره اونوقت اگه فردا استقلال ببره به جاي 2 امتياز 3 امتياز از پرس جلو ميفته
در هر صورت بازم سرورشه
با سلامنقل قول:
به نظر من اگه سپاهان ببره بهتره اونوقت اگه فردا استقلال ببره به جاي 2 امتياز 3 امتياز از پرس جلو ميفته
در هر صورت بازم سرورشه
پرچم بالاست!
الان هم تلویزیون استان اصفهان بازی ذوب اهن و استقلال اهواز را نشون میده که تا دقیقه 35 بازی استقلال اهواز 1-0 جلو هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم از مدعیان این فصل!
هیچ پخی نیستند
اخ همین الان ذوب اهن یک گل زد!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اما افساید بود :27:
من هم بدم نمیاد سپاهان بازی را ببره چون سپاهان با صدر فاصله داره و بردنش بهتر هست.
حیف شد تو این بازی حسین کاظمی را نداریم تازه داشت راه می افتاد.
همین الان ذوب اهن گل مساوی را زد! :41:
کجائید پس ؟
تا حالا تمام نتایج باب میل استقلال بوده!
ذوب اهن -1- -1- استقلال اهواز
مس کرمان -3- -3- پیام مشهد
برق شیراز -0- -1- راه اهن
پرسپولیس و سپاهان هم تا پایان نیمه ی اول 2-2 هستند.
معمولا تو فوتبال ما تیم های صدر نشین با هم می برند و با هم می بازند! خدا کنه این هفته که تمام صدرنشین ها ناکام بودند استقلال هم جو گیر نشه و به پیکان امتیاز بده!
ما به حد کافی در اول فصل امتیاز دادیم.
آره امیدوارم این بازی هم مساوی بشه تابیشتربه نفع تیم مابشه
پرسپولیس 3 بر 2 سپاهان رو برد واقا حیف شد...:41::41:
اره واقعا حيف شد ولي نه برد پرسپوليس بلكه اينكه 5 -2 نشد ودي كارمو اون توپ ها رو گل نكردنقل قول:
این دی کارمو آخره خنده است ایشالا فردا پیکانو میپکونیم میخوام دومین پیش بینیم رو بکنم:
3-2 اس اس
ایشالا فردا پیکان می بریم یه حال اساسی میکنیم
فردا بازی داریم اون وقت تاپیک اینقدر خلوت و سوت و کور هست!
تا ساعت 4 ظهر فردا وقت دارید در پیشبینی بازی شرکت کنید.
لیست کسانی که تا حال پیشبینی کردند:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3097565#post3097565
بهتره با توجه به نزدیک بودن بازی ترکیب تیم از نظر خودمون را را بنویسیم.
ترکیب پیشنهادی من:
طالبلو
منتظری...................قربانی....... ........شکوری
اکبری....................پولادی
.............جباری.......
بیگ زاده........................................ خسرو حیدری
...............جان واریو............
.ارش برهانی..............سیاوش اکبرپور.
استقلال3-2 پیکان
در ضمن علیرضا، بابت وقتی که برای
نظر سنجی میذاری، خیلی خیلی ممنون.:11:
چرا تاپیک اینقدر خلوت هست؟
یعنی اینقدر بچه های استقلالی درس خون هستند؟ :21:
:46:نقل قول:
وظیفم هست.
براي بازي مقابل پيكان
تركيب احتمالي تيم فوتبال استقلال مشخص شد
خبرگزاري فارس: تركيب احتمالي تيم فوتبال استقلال براي ديدار امروز مقابل پيكان قزوين مشخص شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به تمرينات تيم استقلال در چند روز گذشته، تركيب احتمالي اين تيم براي اين بازي معلوم شد.
آبي پوشان به احتمال فراوان با تركيب زير به ميدان مي روند:
وحيد طالب لو، پژمان منتظري، بيژن كوشكي، پيروز قرباني، يدا... اكبري، مجتبي جباري، جانواريو، خسرو حيدري، ميثم منيعي، فرهاد مجيدي و سياوش اكبرپور
قرار بود در تركيب استقلال ابتدا حسين كاظمي به ميدان برود؛ اما باتوجه به سه اخطاره بودن اين بازيكن، اكبري جايگزين او شد.
سلام
نبینم تاپیک عشق خلوت باشه
در گفتگو با ایسکانیوز
تهران –خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: با شکست پیکان ثابت می کنیم که برای فتح قهرمانی به هیچ تیمی رحم نخواهیم کرد.برهانی: برای فتح قهرمانی به هیچ تیمی رحم نمی کنیم// تازه راه گلزنی را یاد گرفته ام
"آرش برهانی" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: بازی بسیار مشکلی را در مقابل صدر نشین جدید لیگ برتر پیش رو خواهیم داشت اما با انگیزه ای که در بین بازیکنان استقلال به چشم می خورد به پیروزی در این دیدار اطمینان دارم.
وی افزود: در طول هفته تمرینات خیلی خوب و با نشاطی را پشت سر گذاشتیم و با کار بر روی نقاط ضعف پیکان برای شکست این تیم به میدان می رویم.
وی ادامه داد: تمام بازیکنان با انگیزه بالا برای شکست پیکان به مصاف این تیم می روند و قصد داریم بار دیگر به مقام قهرمانی در لیگ دست یابیم.
وی تصریح کرد: متأسفانه حوادث و اتفاقات فوتبال در ابتدای فصل باعث شد تا نتوانیم آنطور که همگان انتظار دارند نتایج در خور شأن استقلال را کسب کنیم اما در حال حاضر امیدورام بتوانیم تا پایان لیگ به روند پیروزی هایمان ادامه دهیم.
برهانی در خصوص عملکردش در چند بازی گذشته به ایسکانیوز گفت: خوشبختانه پس از یکسال بازی در استقلال متوجه شده ام که چگونه بازی کنم و خوشحالم که با بازی های خوب و گل هایی که در این فصل به ثمر رساندم عاملی برای موفقیت استقلال بوده ام.
وی تصریح کرد: البته امیدورام بتوانم با تداوم گل زنی و انجام بازی های خوب برای استقلال جواب اعتماد قلعه نویی و دیگر اعضای کادر فنی و همچنین محبت های تماشاگران را به خوبی بدهم
برای شکست استقلال به بازیکنان پاداش می دهیم
صاحب پناه: امیدوارم برابر استقلال بدشانس نباشیم // بدون تردید پیکان قهرمان لیگ است
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مدیر عامل باشگاه پیکان قزوین گفت: در صورت برد تیم استقلال به بازیکنان و کادرفنی پاداش خوبی پرداخت می کنیم.
کامران صاحب پناه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"، خاطرنشان ساخت: تیم ما بعد از شکست سپاهان مدعی و حرفه ای در فولادشهر با هماهنگی و انسجام بیشتری به مصاف تیم استقلال می رود تا با کسب سه امتیاز این بازی همچنان در صدر جدول یکه تازی کند .
وی در خصوص تیم استقلال بیان کرد: استقلال همیشه و در همه حال حتی زمانی که نتایج خوبی هم نمی گیرد تیم خطرناکی است که از مدعیان قهرمانی لیگ محسوب می شود.
مدیرعامل باشگاه پیکان تاکید کرد: با شناختی که کادر فنی ازنقاط ضعف و قوت خطوط استقلال به بازیکنان منعکس کرده باز کردن دروازه این تیم برای مهاجمان ما کار سختی نخواهد بود.
وی اضافه کرد: بدون شک بازیکنان ما روز سختنی را برای تیم استقلال علیرغم داشتن ستاره های زیاد وکادرفنی با تجربه رقم خواهند زد تا با حداکثر امتیاز این بازی به صدرنشینی خود ادامه دهند.
صاحب پناه اظهار داشت: اگردربازی با استقلال خط دفاعی ، هافبک و حمله ما یکی از بهترین روز های خود را سپری کند و بدشانس نباشم پیروزی از آن پیکان خواهد بود.
وی گفت: با اعتماد و اعتقاد به بازیکنان و کادرفنی مطمئنم با شکست استقلال دیگر هیچ حریفی قدرت گرفتن امتیاز از ما را نخواهد داشت و بدون تردید قهرمان لیگ می شویم.
مدیر عامل باشگاه پیکان در خصوص مطالبات بازیکنان و کادرفنی این تیم افزود: تا کنون با تلاش های بی وقفه به تمامی مفاد قرارداد های بازیکنان عمل کرده ایم و حتی سعی دارم تا اینکه تمامی حقوق آن ها را زودتر از پایان نیم فصل پرداخت کنم
حرفه ای تر از سپاهان عمل کردیم و بردیم!
مدیر روستا: به بازی احساسی امتیاز نمی دهند// محکوم به شکست استقلال هستیم
تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی تیم فوتبال پیکان گفت: سپاهان بعد از دریافت دو گل به بازی احساسی رو آورد و نتوانست به آنچه که می خواست در این دیدار دست یابد.
"علی اصغر مدیر روستا" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" خاطر نشان ساخت: علی رغم بازی خیلی خوبی که تیم سپاهان در زمین خود به نمایش گذاشت اما نتوانست از موقعیت هایی که در طول بازی بدست آورد استفاده کند و در نهایت بازی را به ما واگذار کرد.
وی افزود: به اعتقاد من تیم پیکان در نیمه اول از سپاهان برتر بود و توانست با در اختیار گرفتن توپ و میدان به دو گل بسیار حیاتی و مهم دست یابد. این دو گل تمرکز را از بازیکنان پیکان گرفت و باعث شد تا این تیم در ادامه راه به بازی احساسی روی بیاورد.
وی ادامه داد: اما با شروع نیمه دوم تیم سپاهان برای دست یابی به پیروزی در زمین خود دست به حملات همه جانبه زد و حتی توانست موقعیت های فراوانی را نیز بر روی دروازه پیکان خلق کند اما تنها توانست در یک از این موقعیت ها به گل دوم خود دست یابد.
سرمربی تیم پیکان در خصوص داوری این دیدار گفت: به هر حال اشتباهات داوری نیز جزیی از فوتبال است که در دیدار برابر سپاهان، این اشتباهات به سود ما رقم خورد.
مدیر روستا با اشاره به دیدار حساس پیکان برابر استقلال تهران به ایسکانیوز گفت: بازی بسیار مهمی را در حساس ترین زمان ممکن پیش رو خواهیم داشت چراکه هر دو تیم در بهترین روزهایشان به مصاف هم می روند.
وی افزود : استقلال در 5 بازی گذشته اش توانسته نتایج خیره کننده ای را کسب کند و در حال حاضر به هماهنگی خوبی دست یابد اما در مقابل نیز پیکان با انجام بازی ها زیبا توانسته خود را به عنوان صدر نشین جدید لیگ برتر معرفی کند.
وی تصریح کرد: بدون شک تیم پیکان برای دست یابی به مقام قهرمانی و همچنین برای تداوم صدر نشینی محکوم به شکست استقلال خواهد بود
در گفتگو با ایسکانیوز
محمدی: استقلال در هر شرایطی خطرناک است!// فقط به موفقیت پیکان فکر می کنم
تهران– خبرگزاری ایسکانیوز:دروازه بان تیم پیکان قزوین در آستانه دیدار این تیم مقابل استقلال تهران گفت: بازی سختی را در پیش داریم چراکه استقلال در هر شرایطی که باشد خطرناک است.
محمد محمدی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"،خاطرنشان کرد:این بازی از حساسیت بالایی برخوردار است چرا که هر دو تیم به 3 امتیاز این بازی نیاز دارند.ما برای تثبیت موقعیت خود در جدول و استقلال برای رسیدن به بالای جدول تلاش می کند.
وی در ادامه اضافه کرد: تیم ما اکنون با وجود کسب نتایج خوب در هفته های گذشته در شرایط مطلوبی به سر می برد و من نیز به عنوان دروازبان پیکان فقط به پیروزی در این بازی می اندیشیم.
محمدی با اشاره بر عملکرد استقلال در هفته های اخیر به ایسکانیوز گفت:قرار گرفتن در مقابل تیم های بزرگ همیشه سخت است و استقلال هم یکی از تیم های بزرگ و پرطرفدار کشور است، اگر چه این تیم با فراز و نشیب در این فصل دست وپنجه نرم کرده است اما هنوز هم یکی از مدعیان لیگ به شمار می آید و برای ما خطرناک است.
دروازه بان تیم پیکان درخصوص تمرینات این تیم گفت: مسلما مربیان برای این بازی برنامه خاصی را دنبال می کنند و مدیرروستا هم نقاط ضعف و قوت این تیم را شناخته و به خوبی روی آنها کار کرده است.
وی با اشاره به مصدومیت خود اظهارداشت: به لطف پزشکان تیم دکتر تقوی ودکترکسری مصدومیتم رفع شده و دیگر دردی را احساس نمی کنم و از هر لحاظ شرایط بازی مقابل استقلال را دارم
بازیکن سابق استقلال تهران در استانه پیوستن به تیم های اماراتی
تهران– خبرگزاری ایسکانیوز:مهاجم سابق تیم استقلال تهران در آستانه پیوستن به تیم های اماراتی قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"،داریوش ایوبی که ابتدای فصل گذشته از استقلال تهران به تربیت یزد انتقال یافت و در این تیم توانست بازدن 12 گل به عنوان پدیده فصل گذشته لیگ دسته اول لقب بگیرد، اکنون در آستانه پیوستن باشگاه های اماراتی قرار دارد.
گزارش ایسکانیوز حاکی از آن است که این بازیکن علاوه بر این که به شدت مورد توجه دو باشگاه اماراتی قرار گرفتهاز چند باشگاه لیگ برتری هم پیشنهاد دارد اما اولویت اول خود ایوبی نیز باشگاه های اماراتی است
در گفتگو با ایسکانیوز
سیدصالحی: به هیچ قیمتی صدرنشینی لیگ را از دست نمی دهیم// مقابل استقلال هم گلزنی می کنم!
تهران– خبرگزاری ایسکانیوز:مهاجم تیم پیکان قزوین در آستانه دیدار حساس این تیم مقابل استقلال گفت: برای برد به میدان می رویم و دوست نداریم به هیچ عنوان صدر جدول را از دست بدهیم.
مهدی سید صالحی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"،عنوان کرد:بازی سختی را در مقابل تیم استقلال خواهیم داشت چرا که این تیم بازیکنان خوبی دارد و از مربی بزرگی چون امیر قلعه نوعی بهره می برد.
وی ادامه داد:استقلال در ابتدای فصل کمی با مشکل روبرو شد که دلیل آن هم حواشی بود که در اطراف این تیم وجود داشت اما به مرور زمان و با تغییر در مدیریت روند خوب خود را آغازکرده و در هفته های اخیر هم نتایج خوبی را گرفته است.
مهاجم ملی پوش پیکان با تاکید بر برنامه ریزی ویژه این تیم در این بازی به ایسکانیوز گفت: ما اکنون در بهترین شرایط روحی و روانی قرار داریم و روند خوبی را هم در فصل جاری آغاز کردیم و باید به همین نحو ادامه دهیم تا به اهداف خود برسیم .برای بازی با استقلال تمرینات خوبی انجام دادیم و امیدوارم در روز بازی ما برنده این دیدار باشیم.
سید صالحی اضافه کرد:ما در این دیدار نباید به خود مغرور شویم چرا که اگر یک لحظه ازاستقلال غافل شویم این تیم برای ما خطرساز خواهد بود.
وی درمورد ادامه گلزنی خود در این بازی گفت:تمام تلاش خود را بکار می گیرم تا ابتدا برای پیکان موثر باشم وسپس در صدد این هستم که به استقلال هم گل بزن
اميد رضا روانخواه: پزشكان از پيشرفت مراحل درمان ام راضي هستند
هافبك ريز نقش تيم فوتبال استقلال تهران گفت: دكتر نوروزي پزشك تيم استقلال از پيشرفت مراحل درمان ام بسيار راضي است.
اميدرضا روانخواه هافبك تيم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: با توجه به عمل هاي جراحي انجام شده مراحل درمانم بسيار رضايت بخش بوده است.
وي ادامه داد: به دنبال آن هستم تا هرچه سريعتر از بند مصدوميت رها شده و براي تيم مورد علاقه ام به ميدان بروم
دروازه بان مصدوم تيم فوتبال استقلال تهران با قاطعيت اعلام کرد که مصدوميتش بهبود يافته و هرچه سريع تر به ساير نفرات ملحق خواهد شد.اشکان نامداري: مصدوميتم چندان جدي نيست
اشکان نامداري دروازه بان مصدوم تيم فوتبال استقلال با بيان اين مطلب به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: با وجود مصدوميتي که از ناحيه کمر با آن مواجه شده بودم هم اکنون زير نظر پزشکان تيم به شرايط بسيار خوبي دست پيدا کرده ام.
وي ادامه داد: استقلال تيم بزرگ و پرچهره اي در ليگ است و به يک يا دو بازيکن متکي نيست و به همين علت اميدوارم دوباره با قدرت به تمرينات برگردم.
دروازه بان تيم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: با تمرينات بيشتر، سعي خواهم کرد تا توانايي هايم را به نمايش گذاشته و به ترکيب تيم اضافه شوم
بازيكن اسبق استقلال گفت: استقلال در فصل نقل و انتقالات بازيكنان خوبي گرفته است و مشكلي براي قهرماني ندارد.عبدالعلي چنگيز: استقلال مشكلي براي قهرماني ندارد
عبدالعلي چنگيز، بازيكن اسبق استقلال تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران باشگاه خبرنگاران افزود: ابتداي فصل استقلال خوب نتيجه نمي گرفت اما اين به اين دليل نبود كه بازيكنان گرفته شده خوب نيستند، بلكه بازيكنان استقلال با هم هماهنگ نبودند ولي حالا با گذشت زمان و هماهنگ شدن بازيكنان اين تيم روند رو به رشدي را طي مي كند و احتمال قهرماني اين تيم با اين بازيكنان زياد است.
بازيكن اسبق استقلال تهران خاطرنشان كرد: ضعف استقلال مدافعان آنها هستند ولي آنها با كار بيشتر در تمرينات برطرف مي شود
واعظ آشتياني:
از كاپيتان تيم ملي نوجوانان تقدير مي كنيم
كاپيتان تيم ملي نوجوانان ديروز به همراه علي منصوريان ميهمان مدير عامل استقلال بود كه واعظ در اين جلسه گفت: از اسماعيلی كاپيتان تيم ملي نوجوانان تقدير مي كنم.
واعظ آشتياني، مديرعامل باشگاه استقلال، به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: افشين اسماعيلي كاپيتان تيم ملي نوجوانان بازيكن استقلال است و ما مي خواهيم از او به خاطر زحماتي كه كشيده تقدير كنيم و در مراسمي با حضور هيئت مديره از او تقدير رسمي به عمل مي آوريم كه البته هدايايي هم به وی اهدا می شود
بازيكن سابق استقلال معتقد است كه بزرگترين ضعف آبي پوشان در خط دفاعي اين تيم است.غلامحسين مظلومي:
بزرگترين ضعف آبي پوشان در خط دفاعي است
غلامحسين مظلومي به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: بزرگترين ضعف استقلال خط دفاعي اين تيم است و اين تيم در مقابل تيم هاي سرعتي با اين خط دفاعي به مشكل مي خورد. قلعه نويي براي اينكه اين مشكل را حل كند بايد در تمرينات با مدافعان خود تمرينات ويژه اي داشته باشد.
وي افزود: استقلال فقط در خط دفاع مشكل دارد و آن هم با سعي و تلاش مدافعان برطرف مي شود. در ديگر خط ها مثل هافبك و خط حمله مشكل خاصي ندارد. زوج هافبك استقلال جباري و جان واريو دو بازيكن هستند كه در كنار هم با خلاقيتي كه دارند براي هر تيمي ويران ساز هستند و مي توانند هر تيمي را دچار آشفتگي كنند
محمد نوري فرد در مورد حاشيه حرف هاي واعظ آشتياني و اشاره اش به روزنامه استقلال جوان گفت: سايت باشگاه تنها رسانه وابسته به باشگاه است و روزنامه استقلال ربطي به باشگاه ندارد.مسئول روابط عمومي باشگاه استقلال:
سايت باشگاه تنها رسانه وابسته به باشگاه است
محمد نوري فرد مسئول روابط عمومي باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال، به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: سايت باشگاه استقلال تا دو هفته ديگر راه اندازي مي شود و اين سايت تنها رسانه وابسته به باشگاه استقلال است كه اخبار تيم را پوشش مي دهد و ديگر روزنامه هاي ديگر مثل استقلال جوان به باشگاه استقلال ربطي ندارد.
واعظ آشتياني مدير عامل جديد استقلال هم گفت: سايت و روزنامه جديدي براي استقلال در نظر داريم كه سايت تا يكي دو هفته آينده راه مي افتد و اين تنها رسانه وابسته به باشگاه استقلال است ولي روزنامه جديد هم، ما كارهايش را انجام داده ايم و به دنبال مجوز گرفتن براي روزنامه جديد استقلال هستيم
هافبك استقلال اين فصل به يك بازيكن ذخيره در استقلال تبديل شده او كه از اين وضعيت ناراحت است گفت: رضايت نامه بدهند از استقلال مي روم.امير آبادي:
رضايت نامه بدهند مي روم
مهدي اميرآبادي هافبك استقلال تهران،در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: خود هم نمي دانم چرا ذخيره هستم آن هم در شرايطي كه در تمرينات هميشه جزء آماده ترين ها هستم و نيمكت نشيني براي خودم هم سوال است.
وي ادامه داد: از آنهايي كه در تركيب ثابت استقلال بازي مي كنند يا اينكه هم پست من هستند هيچ چيز كم ندارم و خيلي خوب هم تمرين مي كنم ولي مثل اينكه قلعه نويي ديگر به من اعتقاد ندارد و به همين دليل نيمكت نشين شده ام.
هافبك استقلال در پاسخ به اين سوال كه آيا در مورد نيمكت نشيني با قلعه نويي حرف زده اي گفت: من هيچ وقت اين كار را انجام نمي دهم و بازيكني نيستم كه براي بازي كردن با مربي حرف بزنم و هميشه حقم را در زمين مسابقه مي گيريم الان هم از لحاظ فني هيچ مشكلي ندارم ولي بي جهت نيمكت نشين شده ام.
امير آبادی تصریح کرد:فكر نمي كنم استقلال احتياج به من داشته باشد و تيم هم خوب نتيجه گرفته است اگر شرايط اينطور باشد رضايت نامه بدهند از استقلال مي روم
سرمربي اسبق استقلال معتقد است، استقلال با اين نفرات يكي از بهترين تيم هاي چند سال اخير را دارد.منصور پورحيدري:
استقلال يكي از بهترين تيم هاي چند سال اخير است
منصور پورحیدري، سرمربي اسبق استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: تيم فوتبال استقلال امسال يكي از بهترين تيم هاي چند سال اخير است وقتي كه دچار مشكلات حاشيه اي نشود زيرا در غير اين صورت تيم وارد بحران مي شود و تيم و بچه ها را اذيت مي كند، استقلال بايد با قدرتي كه هم اكنون دارد، به كار خود ادامه دهد و هيچ تيمي را دست كم نگيرد.
وي تصريح كرد: با اين روندي كه استقلال در پيش گرفته، مطمئناً در پايان نيم فصل اول قهرمان ليگ برتر خواهد بود، اين كه چيزي نيست اگر همين روند رادنبال كند قهرمان ليگ امسال استقلال است
پزشک تیم فوتبال استقلال تهران گفت: استقلال این روزها مصدوم خاصی ندارد و امید روانخواه هم در حال درمان است.دکتر امین نوروزی:
استقلال هیچ مصدومی ندارد/ از بهبودی امید روانخواه بسیار راضی هستم
دکتر امین نوروزی، پزشک تیم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: خوشبختانه این روزها استقلال در شرایط بسیار خوبی بسر می برد و مصدوم خاصی در تیم استقلال وجود ندارد.
وی ادامه داد: تمرینات خاصی را برای امید روانخواه در نظر گرفتیم، وی وضعیت درمانی اش راضی کننده است چرا که فقط دو ماه از عمل جراحی اش می گذرد.
پزشک تیم فوتبال استقلال خاطر نشان کرد: به دنبال آن هستیم تا هر چه سریعتر امید روانخواه را به تیم برگردانیم تا دوباره این بازیکن خوب به تیمش در مسابقات کمک کن
کارشناس فوتبال ايران گفت: استقلال نسبت به هفته هاي قبل هماهنگ تر شده است.حسن روشن:
استقلال هماهنگ تر از هفته هاي قبل شده است
حسن روشن کارشناس فوتبال ايران،در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: استقلال با بازي که مقابل پاس همان انجام داد نشان مي دهد که نسبت به گذشته هماهنگ تر شده و اگر همان بازي که مقابل پاس انجام داد در مقابل پيکان صدرنشين انجام دهد مطمئناً برنده بازي خواهد بود.
وي با بيان اينکه امير قلعه نوعي مربي خوب و با دانشي است افزود: امير قلعه نوعي بازي هاي هفته قبل پيکان را آناليز کرده و مي داند که پيکان خط حمله خطرناکي دارد و براي اينکه در اين بازي بتواند پيروز باشند بايد خط دفاعي خود را مستحکم تر از قبل کند چون استقلال در هفته هاي قبل بدون هيچ فشاري گل هاي متوالي خورده ولي اين گل ها با وجود پيروزي هاي استقلال خود را نشان نداده است.
وي تصریح کرد: قلعه نوعي بايد در اين بازي يک بازيکن را براي مهار سيدصالحي مأمور کن
مدافع تيم فوتبال استقلال تهران اعلام کرد تيم فوتبال پيكان قزوين در صدر جدول قرار دارد و پيروزي برابر آنها براي ما به اندازه 6 امتياز ارزش دارد.مدافع استقلال تهران:
بازي با پيكان 6 امتياز دارد
هادي شكوري مدافع تيم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: تيم استقلال و پيكان هر دو در كورس قهرماني هستند و با برد اين تيم سه امتياز به ما اضافه و سه امتياز به صدر جدول نزديكتر مي شويم.
وي ادامه داد: ما با بردهاي متوالي مقابل برق شيراز و پاس همدان انگيزه فراواني براي قهرماني پيدا كرده ايم و مي خواهيم اين روند رو به رشد را تا قهرماني در ليگ برتر ادامه دهيم. شناخت خوبي نسبت به تيم پيكان و تك تك بازيكنان آنها پيدا كرده ايم و كادر فني در تمرين با آناليز خوب خود ما را آماده اين ديدار كرده اند.
شکوری افزود: در تيم ما فقط كاظمي به دليل سه اخطاره بودن در بازي نخواهد بود
دروازه بان تيم فوتبال پيكان قزوين گفت: براي ماندن تيم پيكان در صدر جدول، بردن تيم استقلال مهم و حياتي است.بردن تيم فوتبال استقلال براي ما مهم است
محمد محمدي، دروازه بان تيم فوتبال پيكان قزوين در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: بازي سختي در ورزشگاه آزادي مقابل هواداران استقلال تهران داريم و در برابر اين تماشاگر فوتبال بازي كردن آسان نيست.
وي ادامه داد: دو تيم استقلال و پيكان براي قهرماني در ليگ برتر مي جنگند و هر تيم كه اين بازي را ببرد، به قهرماني در نيم فصل اميدوار مي شود. هم اكنون تيم فوتبال پيكان قزوين تيم نخست ليگ برتر است و براي دفاع از اين عنوان با تمام وجود به مصاف استقلال مي رود.
وي خاطرنشان كرد: در تيم فوتبال پيكان قزوين، ميثم خسروي به دليل محروميت در بازي مقابل استقلال قرار نخواهد گرفت
مهاجم پيكان:
استقلال را با اختلاف مي بريم
مهاجم پيكان در آستانه ديدار با استقلال گفت: براي نشان دادن قدرت تيم پکان، استقلال را با اختلاف چند گل شكست خواهيم داد.
سيد مهدي سيد صالحي، مهاجم پيكان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: استقلال داراي بازيكنان خوبي است و طي اين چند بازي اخير توانسته از سد حريفانش عبور كند ولي ما براي ماندن در جدول صدر بايد اين بازي مهم را با اختلاف چند گل ببريم.
وي گفت: قول نمي دهم كه به استقلال گل بزنم چون معتقدم بايد خوب بازي كنم و براي تيمم مثمرثمر باشم بعد گل بزنم
هافبك مصدوم استقلال در تمرينات تيم
سعيد بيات كه سال گذشته با پارگي رباط صليبي از تركيب استقلال جدا شد، طي روزهاي آينده در تمرينات شركت مي كند.
سعيد بيات، هافبک مصدوم استقلال به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: مصدوميتم كاملاً بهبود يافته و بعد از بازي با پيكان در تمرينات تيم شركت و تمرينات سبك را آغاز مي كنم.
وي ادامه داد: باشگاه استقلال و دكتر نوروزي زحمات زيادي براي بهبودي من متحمل شدند كه مرا در طول درمان با انگيزه و اميدوار كرد.
وي تصريح كرد: با نظر دكتر نوروزي تمرين با تيم را آغاز می کنم و با نظر قلعه نوعي سرمربي تيم نام من به ليست استقلال اضافه مي شود.
بيات خاطرنشان كرد: قرارداد من با استقلال سه ساله و بايد سال ديگر در اين تيم بمانم اما براي من نظر سرمربي مهم است و احتمال دارد آنها مرا نخواهند.
مدافع استقلال گفت: در هر پستی از من در استقلال استفاده شود به گونه ای بازی می کنم که برای تیم مثمر ثمر باشم.مدافع استقلال:
توانایی بازی در تمام پست ها را دارم
ابراهیم تقی پور، مدافع استقلال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: من چند بار دیگر نیز در زمان های مختلف در این پست بازی کرده ام و در زمان پروین نیز مهاجم بودم و اصولا بازیکنی هستم که توانایی بازی در تمامی پست ها را دارم به طوریکه در هر جایی از من استفاده شود به گونه ای بازی می کنم که برای تیمم مثمر ثمر باشم.
وی درباره نیمکت نشینی اش گفت: من به نیمکت نشینی خود هیچ اعتراضی ندارم چون به توان خود و به عقیده قلعه نوعی احترام می گذارم و اطمینان دارم
هافبك استقلال گفت: براي نزديكتر شدن به صدر جدول بايد حريف آينده خود، پيكان را جوانمردانه ببريم.هافبك استقلال:
پيكان را جوانمردانه مي بريم
حسين كاظمي، هافبك استقلال تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: پيكان هم اكنون در صدر جدول قرار دارد و بازيكنان اين تيم با انگيزه بسيار و براي از دست ندادن صدر جدول به دنبال شكست استقلال هستند ولي ما براي اينكه به طرفداران استقلال شادي را هديه كنيم، این تیم را می بریم.
وي گفت: استقلال به نقاط ضعف و قوت خود كاركرده و مطمئن هستيم با انجام يك بازي تماشاگر پسند و جوانمردانه پيكان را مي بريم و به صدر جدول نزديكتر مي شويم، ناهماهنگي من با بازيكنان تيم باعث شد در تركيب اصلي قرار نگرفته و از فوتبال استقلال دور بمانم ولي اين چند هفته با بچه هاي تيم هماهنگ تر شده ام و اميدوارم بازي هاي خوبي را براي استقلال انجام دهم.
مدير عامل باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال تهران:
مطالبات بازيكنان ناراضي تا سه روز آينده پرداخت مي شود
مدير عامل باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال تهران گفت: طي جلسه اي كه با سه بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران وحيد طالبو، حسين كاظمي و پيروز قرباني داشته ام قرار شد تا سه روز آينده مطالبات باقي مانده آنها پرداخت شود.
اميرحسين واعظي آشتياني، مدير عامل باشگاه استقلال تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: جلسه اي با سه بازيكن باسابقه تيم داشتيم كه آنها درباره مشكلات مالي خود با من صحبت كردند و پذيرفتم كه هر چه سريعتر به رفع مشكلات آنها بپردازم و مقرر شد كه ظرف سه روز آينده مطالبات آنها پرداخت شو
براي بازي مقابل پيكان
تركيب احتمالي تيم فوتبال استقلال مشخص شد
خبرگزاري فارس: تركيب احتمالي تيم فوتبال استقلال براي ديدار امروز مقابل پيكان قزوين مشخص شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به تمرينات تيم استقلال در چند روز گذشته، تركيب احتمالي اين تيم براي اين بازي معلوم شد.
آبي پوشان به احتمال فراوان با تركيب زير به ميدان مي روند:
وحيد طالب لو، پژمان منتظري، بيژن كوشكي، پيروز قرباني، يدا... اكبري، مجتبي جباري، جانواريو، خسرو حيدري، ميثم منيعي، فرهاد مجيدي و سياوش اكبرپور
قرار بود در تركيب استقلال ابتدا حسين كاظمي به ميدان برود؛ اما باتوجه به سه اخطاره بودن اين بازيكن، اكبري جايگزين او شد.
مدافع تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به آمادگي اش اميدوار است تا با جلب نظر علي دايي ملي پوش شود. او اعتقاد دارد که مي تواند در جمع يازده بازيکن اصلي در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي به همراه تيم ايران به ميدان برود.شکوري:مدافعان تيم ملي را نيمکت نشين مي کنم
هفته هشتم ليگ برتر فوتبال
هادي شکوري که بعد از شهرآورد تهران به ترکيب اصلي تيم فوتبال استقلال راه يافت، روز يکشنبه به سووالات خبرنگار ايرنا پاسخ داد که در زير آمده است.
* س : فکر مي کرديد يکي از يازده بازيکن اصلي استقلال شويد؟
ج : هيچ چيز گرانبهايي به راحتي به دست نمي آيد، از همان اولين روزي که استقلالي شدم، تنها هدفم حضور در ترکيب ثابت بود که خوشبختانه زحماتم به بار نشست و به اين خواسته ام رسيدم.
* س : البته محروميت بيژن کوشکي هم چندان بي تاثير نبود!
س : من بعد از بازي با پرسپوليس محروم شد، من در شهرآورد تهران هم يکي از مهره هاي اصلي قلعه نويي بودم و اتفاقا بازي خوبي هم مقابل مهاجمان نامدار آنها انجام دادم.
* س : چقدر به ادامه اين روند اميدوار هستيد؟
ج : من چندين سال است که در سطح اول فوتبال ايران بازي مي کنم و حتي آخرين خط خورده تيم ملي قبل از جام جهاني بودم. اين نشان مي دهد که ثابت بودن در ترکيب استقلال کمترين حق هادي شکوري در فوتبال ايران است.
* س : از اين بحث خارج شويم، قبول داريد که استقلال بيشتر از حد تصور گل مي خورد؟
س : به هر حال همه تيم هاي برزگ که در شرايط ما هستند، امکان دارد با اين مساله مواجه شوند.
* ج : يعني تيم هاي بزرگ بايد زياد گل بخورند؟!
س : وقتي همه از ما انتظار برد آن هم با گل هاي زياد دارند، چاره اي جز بازي سرتاسر هجومي نداريم. در اينصورت طبيعي است که حريفانمان به راحتي در موقعيت گل زني قرار مي گيرند.
* س : ضعف خط دفاعي چقدر تاثيرگذار است؟
ج : بالاخره ما نمي توانيم خودمان را در گل هاي حريف کاملا بي تقصير بدانيم، البته ضعف خاصي نداريم و لي بي مورد فرصت گل زدن را در اختيار مهاجمان تيم هاي مقابل قرار مي دهيم.
* س : "هادي شکوري" در خط دفاعي استقلال چه موقعيتي دارد؟
ج : همانطور که گفتم به قدري خودم را آماده مي بينم که نه تنها نگراني خاصي براي خارج شدن از ترکيب استقلال ندارم، بلکه اميدواري زيادي دارم تا بتوانم در ادامه مسابقات مقدماتي جام جهاني 2010 يکي از مردان ثابت تيم ملي باشم.
*س : اما مدافعان تيم ملي به هماهنگي بالايي رسيده اند.
ج : آنها در اين چند مدت زحمت زياي براي تيم ملي کشيده اند و عملکرد قابل دفاعي هم از خود بر جاي گذاشته اند، با اين حال نيمکت نشين کردن بازيکنان فعلي کار دشواري نيست و اگر به آمادگي لازم برسم علي دايي از توانايي و تجربه من چشم پوشي نخواهد کرد.
* س : شرايط استقلال را چطور ارزيابي مي کنيد؟
ج : بعد از امتياز از دست دادن هاي متوالي هفته هاي اول ليگ برتر، به خوبي توانستيم از بحران عدم نتيجه گيري خارج شده و امتيازات لازم را براي قرار گرفتن در بالاي جدول به دست آوريم. اميدوارم فردا با به دست آوردن ششمين پيروزي فصل، فاصله استقلال با تيم اول جدول رده بندي کمتر شود.
* س : البته نمي توان پيکان را تيمي از پيش بازنده دانست.
ج : هيچ تيمي نمي تواند حريف خود را از پيش بازنده بداند، اما بايد اين مساله را هم مورد توجه قرار داد که استقلال در ورزشگاه آزادي و در حالي که از حمايت همه جانبه هوادارانش برخوردار است، اگر با اتفاقي غيرمنتظره مواجه نشود، هر تيمي را شکست مي دهد.
* س : اما برابر برق شيراز به تساوي رضايت داديد!
ج : شاگردان محمد عباسي بازي بسيار خوبي را مقابل ما انجام دادند و با هوشمندي خاصي 70 دقيقه از نتيجه يک بر يک دفاع کردند و توانستند از ما امتياز بگيرند.
* س : پيکان صدرنشين نمي تواند از استقلال امتياز بگيرد؟!
ج : آنها توانايي قابل ملاحظه اي دارند،اما در روزي با ما بازي مي کنند که قرار گذاشته ايم براي صدرنشين شدن ديگر امتياز از دست ندهيم.
* س : پس نسبت به پيروزي برابر پيکان شک نداريد؟
ج : تا روزي که صدرنشين شويم، پيکان و همه تيم ها را شکست مي دهيم.