سلام
بچه ها یک سوال،یک کنسول فالکون آرکید 3 چراغ شده و تعمیر شده،با تمام وسایلش چند می ارزه؟لطفا جواب بدین،واجبه
سلام
بچه ها یک سوال،یک کنسول فالکون آرکید 3 چراغ شده و تعمیر شده،با تمام وسایلش چند می ارزه؟لطفا جواب بدین،واجبه
بتونی 180 ردش کنی محشرهنقل قول:
سلام
من همین تازگیها Firmware 1.6 رو نصب کردم(بردم نکست جن). ولی همین مشکل اجرا نشدن COD رو پیدا کردم(البته وقتی هارد رو در میارم بازی اجرا میشه ولی طبیعتا سیو نمیشه).
حالا چی کار کنم؟
خواهش میکنم کامل راهنمایی کنید.با تشکر......
شما update جدید Dashboard رو انجام دادید ؟نقل قول:
کد:www.hb-released.com/download/xbox360/Updates/2.0.8955.0+Avatar.rar
حتما ميدوني كه كساني كه با تقلب توي بازيه Gears 2 به رنك 100 رسيده بودن بن شدن و يا Gamerscore اونا 0 شد ! تاحالا من نديدم بي دليل بن كنن ! اما توي PSN يكي از مديرهاي ---------- كاملا بي دليل بن شد ! اونجا كه خدارو شكر تمام بازي ها اورجينال هستن تاحالا هم ديده نشده تو بازيي بشه گليچ كرد !نقل قول:
مایکروسافت حتی کسانی که بازی اورجینال دارند رو هم داره بن میکنه .
مثلا شما اگر سیو بازی رو دستکاری کنی باز هم بن میشی و کنسولت از کار میوفته در صورتی که کار غیر قانون انجام ندادی .
شما iXtreme 1.61 رو نصب کردی یا 1.6 رو !!؟؟نقل قول:
چه Error ی میده ؟؟؟
زمانی که Dashboard رو آپدیت کردین هارد رو در نیاوردین ؟؟
نه حاجی من کی اینا رو گفتم ؟ چرا حرف میزاری دهن مردم ؟ ;)نقل قول:
با توجه به اینکه بن شدن باعث میشه نتونین بازی هاتون رو روی هارد نصب کنین و ظاهراً کسایی که تا الان بن نشدن خوش شانس بودن و بالاخره این شتریه که یه روزی دم در XBOX هر پایرتی میخوابه ، پیشنهاد میشه تا اطلاع ثانوی و تا زمانی که راه حلی برای به کار انداختن هارد در صورت بن شدن ارائه نشده ، کلاً به Live وصل نشید که به نظر من ارزشش رو نداره . نظر دوستان چیه ؟
اصلا مسئله اين نيست ! يكي از بچه ها اصلا اين مدت آن نشده بود اما 2 روز پيش كه خواست ببينه بن شده يا نه ديد بن شده ! ممكنه همين الان خيلي ها از جمله خود من رفته باشيم تو ليست بن ! يا مثلا يكي ديگه از بچه ها چند روزه داره MW2 بازي ميكنه آنلاين اما هنوز بن نشده !نقل قول:
پیشنهاد میشه تا اطلاع ثانوی و تا زمانی که راه حلی برای به کار انداختن هارد در صورت بن شدن ارائه نشده ، کلاً به Live وصل نشید که به نظر من ارزشش رو نداره . نظر دوستان چیه ؟
10 11 روز پیش جاسپر دو ماه کار کرده در حد نو با 40 بازی خریدم 150 . بدون تعمیر و مشکلی .نقل قول:
180 خیلیه واس همچین کنسولی پدرام جان
به نظر من نهیتا 100 .
البته امیدوارم این دوستمون بالاتر قیمت 180 هم بفروشه .
دوستان ميگن دشبورد جديد اومده!
الان روي كنسولم اين نسخش نصبه:
2.0.8955.0
اين آخرين ورژنه؟
چون همين امروز كه به لايو وصل شدم، آپديت نخواست
قابل توجه دوستاني كه بن شدن، من كانكت شدم، و خوشبختانه بن نبودم...
دوستان دسته 360 رو میشه به PC وصل کرد؟
نياز به درايور مخصوص داريدنقل قول:
از اينجا دانلودش كنيد:
من دسته با سيم رو راحت با اين درايور وصل ميكنم...کد:http://download.microsoft.com/download/0/b/7/0b71e9ca-0706-4d39-8221-0c9cb04e43a1/Xbox360_32Fra.exe
lمیشه!نقل قول:
دوستان دسته 360 رو میشه به PC وصل کرد؟
اگه با سیم باشه که راحت وصل میکنی، اگه بدون سیم باشه هم Wireless Receiver میخواد.!
دوستان مث که هکرهای محترم یه راه هایی برای برگردوندن امکان نصب رو هارد بعد از بن شدن پیدا کردن:
کد:http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=695305
دوستانی که نمیتونن از هاردشون استفاده کنن بخاطر بن، اگر هارد رو روی یک کنسول بن نشده فرمت کنن فکر میکنم دوباره میتونن استفاده کنن ولی خوب همچیشون میپره دیگه.
دوستانی که هنوز هارداشون بن نشده بهتر با برنامه Xplorer360 از هاردشون BackUp بگیرن.
شما مطمنی ؟نقل قول:
من با این قیمت که میگی ps2 ام رو رد کردم :31:
ولی خداییش دم MS جیز که این همه ارزون کرده همچین ابر غولی رو
من تو همين تاپيك خوندم كه طرف هارد ديسك يه كنسول بن نشده رو، گذاشته بود روي كنسول بن شده خودشنقل قول:
ولي بازم نتونسته بود از هارد ديسك استفاده كنه
و همچنين هارد ديسك كنسول بن شده خودشو، كه گذاشته بود روي يه كنسول بن نشده، تونسته بود از همون هارد ديسك استفاده كنه
و اين طوري استنباط شد كه، كساني هم كه آركيد بدون هارد ديسك دارن، اگه كنسولشون بن شده باشه و خودشون اطلاع نداشته باشن، و برن از بازار يه هارد ديسك آكبند بخرن و وصل كنن به دستگاه، تازه اون موقع ميفهمن كه چه خاكي به سرشون شده!!!
حالا اميدوارم مشكل به زودي حل بشه
ولي بهتره تا اومدن يك راه حل اساسي، اينقدر گمانه زني نكنيم، چون مشخص نيست صحبتهايي كه توي فروم هاي خارجي گفته ميشه، تا چه حد صحت داشته باشه :13:
خوب به اطلاعات دیگه نمیشه دسترسی پیدا کرد، (البته بعضیا که خیلی سریع بعد از بن شدن عمل کردن تونسته بودن روی یه کنسول دیگه به اطلاعاتشون دسترسی پیدا کنن) ولی اگر روی یه کنسول بن نشده فرمت بکنی هارد رو 90% میشه دوباره از هارد استفاده کرد.نقل قول:
دوستانی هم که بن نشدن و اطلاعات روی هاردشون براشون مهمه بهتره یک بکاپ بگیرن ازش.
خب سوال من اينهنقل قول:
كسي كه يه كنسول آركيد داره(بدون هارد ديسك)
و كنسولش بن شده
و مثلا چند وقت ديگش بره هارد بخره واسه آركيدش
آيا اون هارد ديسك خريداري شده روي كنسولش كار ميكنه، يا اينكه كنسولش ديگه هيچ هاردي رو نميپذيره!؟؟؟
ميخوام ببينم مايكروسافت كنسول رو دستكاري ميكنه يا هارد ديسك رو؟؟؟
خیر نمیتونه از هارد استفاده کنهنقل قول:
مایکروسافت کنسول رو بن میکنه هارد مشکلی نداره و میتونید در x360 هایی که بن نشده استفاده کنید !
خب اين دوستمون milky way ميگن كه تا 90 درصد موارد با فرمت كردن هارد ديسك در يك كنسول بن نشده، ميشه دوباره از هارد ديسك استفاده كرد!نقل قول:
و بهتره قبل از بن شدن از هارد ديسك بك آپ گرفته بشه
ولي شما ميگي به هارد ديسك ربطي نداره و كنسول فقط بن ميشه!
اين دو گفته كاملا در تضاد هستن!!!
بله میشهنقل قول:
اگه دسته وایرلس باشه به همچین چیزی احتیاج پیدا میکنی که خیلی باید دنبالش بگردی تا تو تهران پیدا کنی . اسم کاملش هم هست XBOX 360 Wireless Gaming Receiver for Windows که پورت USB داره و یه درایور سبک هم داره که نصب میکنی و با اون دکمهء وسطش دسته رو بهش Pair میکنی دقیقاً مثل خود XBOX .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم اینو دارم و ازش هم دارم استفاده میکنم . رو بازیهای Game for Windows راحت کار میکنه و کانفیگ دکمه ها مثل خود بازی برای XBOX360 میشه . رو بقیه بازی ها هم میتونی کانفیگش کنی تا کار کنه . بعضی بازی ها هم نمیشه و راستش چون زیاد باهاش بازی نکردم و قصدم از خریدش چیز دیگه ای بوده راه حلی براش پیدا نکردم .
اینطور که پیداست ، تمام کسایی که واجدالشرایط بن شدن هستن ، ID دستگاهشون تو یه لیستی دست MS هست و هر از چندگاهی مثل لاتاری گرین کارت یه تعدادی رو بن میکنه که هم دهن بازی سازها رو ببنده و رضایت اونها رو جلب کرده باشه ، و هم امثال ماها که مشتریش هستیم رو از دست نده !! چون به هر حال اون پول قطعاتش رو گرفته و سودش رو برده و این وسط کلاه سر بازی سازهاست که داره میره .نقل قول:
عرض من هم همینه ، کسایی هم که بن نشدن شانس اوردن که تا حالا قرعه به نامشون نیافتاده . بنابراین ارزش نداره که به خاطر بازی مولتی پلیر یا آپدیت دشبورد ، عملاً یه قطعه ای که بابتش پول کمی هم ندادین رو از دست بدین ، مگراینکه یه راه حلی برای استفاده مجدد از هارد ارائه بشه که اینطوری آدم خیالش راحت تره ، بن هم بشه میگه فدای سرم فوقش به لایو وصل نمیشم ولی هاردم کار میکنه .
با سلام.دو تا سوال تخصصی دارم:
1.میشه دستگاه کپی خور نشده بگیرم و یک درایو دیگه(دسته دوم) بگیرم و کپی خور کنم و هر موقع خواستم لایو بازی کنم برای اینکه بن نشم درایو کپی خور نشده رو بزارم و با بازی اورجینال بازی کنم و بازی های آفلاین رو هم با اون درایو کپی خور شده بازی کنم؟
2.میشه دستگاه کپی خور رو وباره به حالت اولیه و کپی خور نشده در آورد؟
قسمت اول خیلی برام مهمه.یعنی میشه هر دفعه خواستم از یک درایو استفاده کنم؟
سلام دوستان
كمك كمك كمك
همونطور كه ميدونيد تو اين چند وقت بازي هاي جديد و تاپي به بازار اومده:20:اما من هيچكدومشونو نميتونم بازي كنم:19::41:
منجمله call of 6
`پرسيدم ميگن بايد دستگاهت آپديت بشه
البته ميگن بدون هارد ميشه بازي كرد
دوستان اگه منو راهنمايي كنين ممنون ميشم
و در اخر دوباره ميگم plz help me:31:
اوه اوه پسر کلی باید سیم کشی کنیم که :))نقل قول:
یه بک آپ از nand قبل از بن شدن و ریکاور کردنش بعد از بن شدن ، فقط برای راه انداختن مجدد نصب روی هارد . تو فروم که گفتن جواب میده ، راست و دروغش رو نمیدونم .
این وسیله ای که باهاش میشه هارد رو به کامپیوتر وصل کرد چیه و قیمتش چجوریه ؟
توی ایران پیدا میشه؟
هارد ساتاست جدا کن از تو باکس بزن به ساتا کامپیوترت بعد با Xplorer360 توش رو ببین.نقل قول:
شما باید اخرین update مربوط به dashboard رو که حجمش 81 مگ هست دانلود کنینقل قول:
و با flash کنسول رو update کنی
البته برای call of duty : modern warfare 2 باید هم ixtreme درایوت 1.6 باشه هم از activator استفاده کنی
با روی درایوت 1.61 بریزی اگه benq هست
شما باید transfer kit خود xbox 360 رو بخری و با اون کنسول رو به pc متصل کنی :نقل قول:
در غیر این صورت دیگه کنسول هارد رو نمیشناسه
فکر کنم فتحی داشته باشه و قیمتش هم دوروبره 18 تومان هست
ممنون از پدرام
پدرام جان اين كارايي كه گفتيو خودمون ميتونيم انجام بديم
من يه رفيق دارم كه كلوپ داره با 8 عدد دستگاه xboxكه 2 تا از دستگاهها آپديته
اونم بايد اين كارايي كه گفتيو انجام بده
بنده خدا رفته بود توپخونه بهش گفته بودن هر دستگاه 15 ميگيريم
اين 15 تومن واسه من كه يه دستگاه داره مهم نيست اما واسه اون هم پولش مهمه هم اون وقتي كه بايد بزاره بره اونجا (با توجه به طرح ترافيك ) به اون خدا نشناسا گفته بوده من پول جنتا دستگاه رو ميدم اونا گفتن اين كارا هم يه سيستم قوي ميخواد هم تكنولوژيه پيشرفته:31:واسه همين بهت ياد نميديم:31:
در اخر اين كارايي كه پدرام عزيز گفت اگه آموزشش هست لطف كنين
يا اينكه يكي از دوستان كه نزديك ماست (نبرد جنوبي منطقه 15) به كمك اين دوستم بشتابه(البته از خجالتش بر ميايم)
نميدنم ميشه شماره تماس بزارم (با توجه به قوانين)
:11:ببخشيد سرتون رو درد اوردم:31:
دوستان سلام
میخواستم بدونم میشه صدای بازی رو از روی هدست خاصی
گوش داد.مثلا با هدست USB میشه یا یه همجین جیزایی؟؟
چون من xbox رو به مانیتور وصل کردم اما اسپیکرام قدیمی هستن
و جای فیش ورودی ندارن
یعنی نمیشه هیچ جور دیگه ای صداشو گوش کرد؟
دوستان من xbox360 بن شده وقابلیت ریختن بازی رو هارد و از دست داده به نظرتون برم یکی نو بخرم یا برم ps3 بگیرم
خوب برای club اگه live نمیرن که همون up کردن ixtreme به 1.61 بهترین راهه چون برای هر دستگاه و هر بازی wave 4 در اوردن و گذاشتن activator مکافاتی داره ( اگه درایوشون benq هست )نقل قول:
up کردن کنسول برای ixtreme حدودا 8 تومانه که فتحی تو همون لباف تو توپخونه انجام میده
و کاریه که فکر نمیکنم دوستتون بتونه انجام بده چون باید کنسول باز بشه و مکافاتاتش
یعنی تا این حد live باز بودید که با بن شدن میخواید یکی دیگه بگیری ؟نقل قول:
البته مشکل هارد حاده میدونم
به نظرم صبر کنید تا وضعیت یه کم آرومتر بشه بعد تصمیم بگیرید!:31:نقل قول:
دوستان من xbox360 بن شده وقابلیت ریختن بازی رو هارد و از دست داده به نظرتون برم یکی نو بخرم یا برم ps3 بگیرم
دوست گرامي من فقط هفته پيش 5 مسابقه آنلاين بازي كردم :18:نميدونم چجوري آمارم رفت :41:نقل قول:
دوستان به هيچ عنوان فعلاً وارد XBL نشيد ماكروسافت فريمور دستگاهتون رو ميشناسه
الان هم رفتم الايت جاسپر خريدم
کم کم دیگه داره حالم از این مایکروسافت با این مسخره بازیاش بهم میخوره هی برو داشبورد آپدیت کن هی برو فریمور بریز هی wave جدید هی بن . البته تقسیر خودمونه که میخوایم مفتکی بازی کنیم Ps3 هم که پولشو نداریم مجبوریم pc رو آپدیت کنیم دوباره تغیر مسیر بدیم به سمت pc که اونم ...
دوستان به هيچ عنوان فعلاً وارد XBL نشيد ماكروسافت فريمور دستگاهتون رو ميشناسه
شما اگه اسپيكرت ورودي ندارهنقل قول:
بايد يه سوكت بخري كه هر دو طرفش مادگي باشه و قيمتش هم 500 تا تك تومني هستش
يك سرش يك مادگي 3 و نيم ميليمتري و سره ديگش دوتا مادگي RCA (سفيد و قرمز)
با اين كار ميتوني صداي كنسول رو به اسپيكر منتقل كني
منم دقيقا همين كارو كردم :20:
آقا خبــری از این iXtreme جدیــد نشد ؟