سلام
من خودم دیروز اقدام به خرید مودم CA60 کردم و قصد داشتم از اون با سیم کارت همراه اول استفاده کنم.
کمی با این مودم ور رفتم و نکاتی دستگیرم شد که در اینجا منتشر میکنم بلکه دوستان وارد تر از من به نتیجه ی آنلاک برسند.
s8.picofile.com/file/8299691192/20170705_160802.jpg
در تصویر بالا مشخص هست که مودم در حال نمایش دادن لوگوی سازنده ی ASKEY هست. (هر چند که خیلی واضح نیست.)
خیلی امیدوار نشید، من به نتیجه نرسیدم و مودم خودم هم بریک شده و بالا نمیاد. دقیقا بعد از متن خوش آمدید بعد لوگوی بالا، مودم چند ثانیه ای صفحه سیاه نمایش میده و بعد از اون هم خاموش میشه. ولی تا همینجای کار هم به نظرم بسیار موفق عمل شده.
نکاتی که در بررسی مودم متوجه اون ها شدم :
-مودم ساخت شرکت ASKEY و مدل آن WWRC051 است.
-مودم اساسا یک گوشی اندرویدی حاوی کاستوم فریمور طراحی شده برای استفاده به عنوان یک مودم هست.
-مودم دارای حالت Fastboot است، با نگه داشتن کلید WPS و Power وارد حالت Fastboot خواهد شد. درایور هم موجود هست و به صورت خودکار در ویندوز 7 دانلود شد.
-مودم دارای منوی ریکاوری نیست! و برخی در اجرای برخی فرامین ADB دارای مشکل بود.
-مودم بدون باتری نیز کار میکند، در صورتی که قصد استفاده از مودم بدون باتری را دارید کافیست قاب بالایی ان را باز کرده و کابل آن را از روی PCB جدا کنید. (سوکت، بی نیاز از لحیم کاری و...)
-مودم دارای دو آنتن فلت در بخش زیرین آن است.
-مودم دارای چندین فریمور است که کسی تاکنون به آن ها دسترسی نداشته است. لینک دانلود کمی پایین + توضیحات
-باتری مودم دقیقا به بخش سلولار مودم چسبیده است، توصیه میکنم در صورتی که از باتری استفاده نمیکنید و مودم یک سره است حتما باتری رو خارج کنید. گرمای سلولار و باتری باهم ممکن است خطرناک باشد.
در مورد فریمور ها :
با بررسی جزئی متوجه شدم که مودم دارای بخش آپدیت اتوماتیکی هست که از سروری لینک دانلود فایل آپدیت رو تهیه میکنه
آدرس سرور 182.151.214.170 و پورت اون 9090 هست. در این سایت دو پوشه ی WWRC051 وجود داره که یکی از اون ها مستقیما پوشه ی مربوط به ایرانسل هست و فریمور های لاک شده ی ایرانسل در اون قرار داره
لینک فریمور های ایرانسل :
182.151.214.170:9090/update/WWRC051-D216/
لینک فریمور های ASKEY:
182.151.214.170:9090/update/WWRC051/
تحت هیچ شرایطی از پوشه ی فریمور های اصلی فایلی رو روی مودمتون بارگذاری نکنید! مودم خودم من با همین کار بریک شد!
از فریمور های بالا من بک آپ تهیه کردم اگر لینک هارو حذف کردند و کسی لازم داشت داخل تلگرام پیغام بده.
دو تا خواهش :
1- دوستانی که اندروید کار کردند و بلد هستند روی فریمور ها کار کنند شاید با ترکیب این دو مورد یا ویرایش فریمور اصلی ایرانسل بتونید قفل سیم کارت رو بردارند. (فایل های اپدیت زیپ هستند و قابل اکسترکت)
2-دوستانی که دسترسی به این مودم دارند، یکی از عزیزان زحمت بکشه با استفاده از Fastboot از مودمش یه ایمیج بگیره من بتونم مودم خودمو آن بریک کنم. هزینش رو هم پرداخت میکنم.
روش دیگری هم اگر برای درست کردنش بلد هستید اون رو هم بفرمایید درست بشه مشکلی نیست. (هزینش رو هم پرداخت میکنم.)
آیدی تلگرام برای ارتباط بیشتر : @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]